Slovenija samo še tone.
Občutek imam, da naša država samo še tone.
Če pogledamo gospodarstvo, monopoli, visoki davki, korupcija.
Slovenija nima prav nobenih vlaganj v gospodarstvo, mislim
da namenoma, saj se naši menedžerji nočejo umakniti s položajev.
Prav tako smo visoko zadolženi 70% Bdp, v naslednjem leti in v letu
2026 bomo imeli primanjkljaj.
Bojim, se, da bo Sloveniji zmanjkalo denarja in bomo končali kot
Grčija, ali še huje, kot Romunija leta 1991.
Kaj vi mislite? Lahko napišete kakšen komentar.
Mentaliteta jamranja kot vedno. Švabi so isti. Tone kam? na cestah vse več avtomobilov čez 40 jurjev, bajte se prodajajo za med, stanovanja tudi. Revščina je bila v krizi 2008, k so stanovanja bila na voljo. Pa za mali denar. v desetih letih je vrednost mojega stanovanja iz 85000 narasla na 250 jurjev. Komot ga za tok lahko prodam. Reveži okol mene so lenuhi, tisti k se jim ne da delat. tone mogoče zaradi nevlaganjka v zdravstvo. To je to, na splošno so pa štacune polne non stop, na počitnce se hod večkrat na leto…vsaj okolica okrog mene, srednji razred je bogatejši-….
…https://siol.net/sportal/nogomet/prek-meja-erik-janza-645112
Ravno prebral tole, meni so šle vse kocine pokonci, kam smo zabredli, bili smo na skoraj 90 % BDP EU, danes smo pa v dreku do vratu in še tonemo.
Anonimn, 02.10.2024 ob 16:10
Slabo ti gre tole, kradejo najbrž vsi, samo eni so total nesposobni, ko so si tisti sposobni hoteli povišati plače za 300€ so ne sposobni vpili, danes so si ne sposobni dvigujejo plače za 40 do 80 % so pa tiho.
Največji prikrit dvig plač – osnovna plača krat 3 – je skozi neupravičene dodatke že tako dobro plačanim naredil Janša, zato pa zdaj krulijo in izsiljujejo s stavko.
Imamo točno to, kar si zaslužimo. Vrhovni je ob osamosvojitvi povedal, da samostojnost ni njegova intimna opcija in da moramo narediti vse, da do tega ne pride. Vi pa že od takrat dalje volite njegov osebni štab 21. Torej, kaj piskate?! Piskam lahko jaz in tistih 25% populacije, ki se je tako bojite, da rušite vse, cesar se držimo in čemur pritrjujemo. S takim vetrom v rit kot ste ga deležni vi, pa bo res slabo in še slabše. Ja, konec je z nami, točka povratka je izgubljena bitka
Kar si zaslužimo, 02.10.2024 ob 16:25
Imamo točno to, kar si zaslužimo. Vrhovni je ob osamosvojitvi povedal, da samostojnost ni njegova intimna opcija in da moramo narediti vse, da do tega ne pride. Vi pa že od takrat dalje volite njegov osebni štab 21. Torej, kaj piskate?! Piskam lahko jaz in tistih 25% populacije, ki se je tako bojite, da rušite vse, cesar se držimo in čemur pritrjujemo. S takim vetrom v rit kot ste ga deležni vi, pa bo res slabo in še slabše. Ja, konec je z nami, točka povratka je izgubljena bitka
@kar si zaslužite…
kako ste zadeti…, pa si ti videl mogoče na forumih da kdo kaj stoka od teh, ki volimo samo da ni vaš pacient… mi si zaslužimo kar si, užitek in veselje in ta uživancija je čisto preprosta.., samo da NE vidimo vašega norca na ekranih in njegove nore kolege iz iste nore stranke, pa smo srečni…
vi si pa zaslužite tega pacienta, ki ga volite že 30 let.., in vsa leta ste poraženi zaradi njega…, zato pa tako jokate in lažete na forumih ker ste preprosto nesrečni.. , ko vas bi vsaj veter, orkan odnesel skupaj z njim na Mars.., to je že tist Peče govoril v parlamentu pred šepaše leti…, samo ne najdem posnetka.. je pa ta s kometarji skup.. najboljši tist, da je pacient pokradel toliko v 4 letih kot ni lds v 12 letih 😃
https://www.24ur.com/novice/slovenija/pece-okrcal-janso.html
Ravno prebral tole, meni so šle vse kocine pokonci, kam smo zabredli, bili smo na skoraj 90 % BDP EU, danes smo pa v dreku do vratu in še tonemo.
Si pa pravi komedijant. Danes smo “do vratu v dreku” na 91 % EU BDP
Poljska na 80 %
😀 😀 😀
Janša nam rešuje rit, 03.10.2024 ob 20:20
Spet bo prišel Janša in nas bo zopet reševal, kadar je Slovenija na dnu nas on rešuje.
Mi volimo J.J.
Res, kako rešil? Tako, da bo spet klical trojko in najemal kredite za take in drugačne bonbončke, ki jih bo potem v odplačevanje dobila naslednja vlada, saj se sam vedno pravi čas umakne? Zraven pa smo kot jamstvo za vse te kredite razprodali že skoraj vse, kar je kaj vredno. Samo zato, da del ljudi lahko goni vsaj 30 % previsok standard?