Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slovenija, Španija poplave, zakaj

Slovenija, Španija poplave, zakaj

Odgovor na objavo uporabnika
H0MER, 04.11.2024 ob 17:27

hudiča no, 04.11.2024 ob 17:24

H0MER, 04.11.2024 ob 17:12

poplave so definitivno umetno ustvarjene, po celem svetu. V Španiji Valencija zato, ker Špancu niso želeli poslušati KABALE in dati milijone za Ukrajino- eto in fasal so poplave. Zdaj pa še Barcelona, ker se upira in se želi odcepiti od Španije, le zakaj tako ozek pas poplavljen ravno Barcelona, ne divjina tam okoli, ampak prav Barcelona, da si boste zapomnili, ker ne ubogate KABALE

Aha, debil, res je. Saj karkoli bi poplavilo, bi vi že našli razlog, zakaj ravno to. Anglija – za pokoro, ker je spizdila iz EU. Madžarska, ker se protivi vsemu, Rusija – a res rabimo razlog?… ma kjerkoli bi kaj bilo, nobenih težav najti neko teorijo zarote, bebci.

predno zmerjaš vsaj kaj preberi, dokazano je- dokazali so da znajo delati vreme- v puščavi kjer nikoli ne pada dež je padal kar 50 dni, aaaaaaaaaaaaaaaaa kaj pa to. Kar sam si poišči te podatke vosu

Hahah, da iščem podatke na tvojih proruskih fejk FB in YT straneh, kjer jih objavljajo bebavi influencerji. Ja, veš da.

Dokazano je, ja. Kot je bilo “dokazano”, da je sestra Vera imela tiskovko pred UKC in povedala, da so v cepiva dajali strupe. Seveda o tiskovki ne duha ne sluha, ven je pa dal to nek ruski FB influencer, da kaj se je zgodilo v Sloveniji. Hahahah. Vi kreteni ste pa to limali sem gor kot verodostojen vir. In takim naj verjamem, seveda ja, vse je “dokazano”.

dej no, teslo. Mal zdrave pameti ke v tvojo temo v betici. Pa zemlja je tut ravna, ne?

hudiča no, 04.11.2024 ob 17:26

Anonimno 1479, 04.11.2024 ob 17:21

Kje so pa tolk vode dobili, da so jo zlili na tako veliko območje? In kako so jo dobili nazaj in zdej zlili še na Barcelono? Da slišimo to.

Pa kako ne veš, kakšno raketo so vrgli v luft v točno določen predel, oni že vedo kako in kaj in seveda znajo zaliti točno eno območje. Hahahah, že leta se trudijo, da bi v sušnih državah sprožili kaj takega poleti, da bi imeli vodo, pa jim ne uspe. Ampak teoretiki zarote že vedo, kako in kaj. Elita zmore vse, sprovocirat poplave, potrese, cunamije, ma ni da ni.

A voda je bla v raketi? Pa tok velik vode? Kako so jo pa pol dal zdej v Valencii nazaj not, da lahko v Barceloni pada? Ker velik te vode je zdej ušlo v morje. Hmm.

Tele španske poplave so bile zelo zahrbtne.

Sem bil ravno v tem času v Valenciji in niti dežnika nisem odprl. Celo sončno je bilo. V centru Valencije nismo tako vedeli ničesar o poplavah, če nas ne bi alarmirali po telefonu in če ne bi nehal obratovati metro.

Menda tudi na obrobju, kjer jih je zalilo, ni bilo nekih padavin in zato se ni nihče pretirano ščitil in umikal. Le naenkrat je pridrvel hudournik vode in blata.

V centru smo bili en dan popolnoma odrezani. Nikamor iz mesta ni bilo mogoče iti. Naslednji dan so potem začeli voziti nekateri avtobusi in so vozili po cesti, ki je nekoliko dvignjena od okolišnjega terena, kjer so bila brezmejna jezera do obzorja. Teren je tam zelo ravninski in se nimaš kam umakniti. Zanimivo, da ima kljub ravninskosti voda tako moč.

Anonimno 1479, 04.11.2024 ob 17:41

A voda je bla v raketi? Pa tok velik vode? Kako so jo pa pol dal zdej v Valencii nazaj not, da lahko v Barceloni pada? Ker velik te vode je zdej ušlo v morje. Hmm.

Upam, da ne repliciraš tega meni. Si sploh prebrala do konca, kaj pišem?

hudiča no, 04.11.2024 ob 17:52

Upam, da ne repliciraš tega meni. Si sploh prebrala do konca, kaj pišem?

Seveda sem! Praviš da teoretiki vedo, zato pa sprašujem, ker jaz ne vem.

tko je to, 04.11.2024 ob 06:51

V Španiji so poplave in 200 mrtvih. V Sloveniji pa pri poplavah 1 ali 2 mrtva. Ne znam si razložiti zakaj taka razlika v mrtvih.

Ali kdo ve?

Obseg poplav

Anonimno 1479, 04.11.2024 ob 17:57

Seveda sem! Praviš da teoretiki vedo, zato pa sprašujem, ker jaz ne vem.

In kaj pri tem, da “teoretiki vedo” te je prepričalo, da repliciraš meni? Se ti zdi, da sem glede na svoje zapise jaz med njimi? Vprašaj Homerja za strokovno analizo. 🙂

New Report

Close