Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Slovenija sprejeta v OECD Rupel pada v extaze

Slovenija sprejeta v OECD Rupel pada v extaze

Še en kvazi dosežek neke strašno razvite države. Najbolj razvite države sveta , notri pa poljska slovaška češka pa madžarska s svojim gospodarskim razsulom. In un Rupel se pa še hvali s tem.Seveda to na prvi strani vladnega trobila delo slivnik d.o.o

Bodi brez skrbi, bo Dnevnik kot glasilo propadle levice, sigurno povzel tvoje navedbe in napisal strašno nepristranski članek.

kakšne propadle levice? propadel je lds ker so bili notri sami kriminalci če mene prašaš, levica je močna kot še nikoli .

Kriminalci, po tvoje, so prebegnili v sorodno stranko SD.Ali so tudi tam sami kriminalci?

ocenjujem da je v vsaki strani nkeaj kriminalcev, tudi v janševi in bajukovi oz lažnivcev vsaj če upoštevaš rek sem politik lažem in goljufam, če pa tega ne počnem pa otrokom kradem lizike.

Torej bo vse propadlo.

Svetilnik01 -> apokaliptični prerok 🙂 Kdaj bo konec sveta, po tvojem mnenju ?

Raje bodi optimist, saj bo življenje zate in za tvoje bližnje boljše.

Torej po tvojem velja to tudi za udeležence tega foruma?

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Zaenkrat forum še ni stranka, da bi se te besede nanašale nanj.Če boš vse prebrati pa upam , da boš uspel razumeti moj odgovor svetilniku.

Ma tega nitkanja in kdo je komu repliciral še ne razumem popolnoma. Upam, da me bo kdo podučil!

Ni problema, men je pomagal branje sporočil,ki so jih napisal ostali uporabniki foruma ki so imeli podobne probleme.Drugače pa se moraš registrirat le tako ti bodo na voljo vse možnosti, ki jih ponuja prenovljeni forum.Ko se registriraš kliknni na spisek sporočil nato na nadzorno ploščo intam si urediš profil.Res je da je na temi o problemih z forumom ogromno napisanega sam če se uspeš prebiti skozi ti lahko dosti pomagajo.Pa dosti uspeha pri učenju in da se boš kmalu pridružu je kar mal dolgcajt če se samo dva obdelujeta.

Ja saj z registracijo je vse dobro, no skoraj, od prvega dne, sam tile trikotnički, kdo komu kaj odgovarja mi niso še čisto jasni, pa da se slučajno ne zgodi, da koga kam pošljem, ker slučajno ne vem, kdo je komu kaj napisal. Pustimo času čas, pa bo.

Hja še dost se bomo morali učiti da bo spet tako kot prej.

Približno takšni občutki me preplavljajo, kot če bi leta 2007 dobila avto leta letnik 1996, ki sem si ga želela leta 1997.

ha ha ta je pa dobra:)

New Report

Close