Slovenija umazana država
vse to sem že pisala v tej temi, se zavedajo da jim bo zmanjkalo črnega zlata in ja res je nafta jim je omogočila hiter razvoj, vendar v “diktaturi” bi bil lahko le eden bogat, vsi ostali pa reveži, pa ni tako.
tam ljudje živijo v tradicionalnih okvirjih predvsem starejši, mlajši gledajo že malo drugače in počasi stopajo v kork s svetom, kar jim nihče ne preprečuje!
a zakaj jaz ne grem, ja zato ker nimam te potrebe!
kaj praviš, kaj bi se zgodilo v Sloveniji, če bi po naključju odkrili naftni vrelec, a???:)))po drugi strani pa imamo neizmerno veliko naravnih lepot, pa jih ne znamo izkoristiti!;))
če bi bil
Ninej – NE NAKLADEJ!!
Dubaj si si izbrala kot primer “ciste države” izkljucno zaradi “fensi imidža” in to je bil tudi edini razlog.
Ko pa ti je Boss serviral, da prisegaš na diktaturo in druge omejitve svobode, pa si zacela pametovati kako mi ostali nimamo pojma. Seveda Ti VEŠ VSE in ostali pa sploh ne smemo podvomiti v tvoje umotvore. Ta zadnji je bil spet čisto po tvoji nezmotljivi pameti, da diktatura avtomatsko pomeni bogastvo enega in revščino vseh ostalih. Res pronicljiv preblisk o družbenih redih.
Seveda v Dubaju funkcionira marsikaj mnogo bolje kot v naši “lumpen-demokraciji”, zato ker je oblastni mehanizem, ki ga izvaja Šejk Mo. izrazito podjetniško naravnan (Dubai inc.) za ceno nekaterih svobošcin in vladavine pravicnosti kot idealov zahodnih družb. To pa ni ravno tisto za kar se ti tako zelo zavzemaš tu na tem forumu. Še najbolj je bil v to smer namenjen JJ ampak kaj ko ga ti tako zelo sovražiš.
Seveda ti ni v interesu nekaj narediti za svoj uspeh, ker rajši izigravaš nemočno žrtev sistema in se greš najbolj pametno v “dolini šentflorjanski”. Tam v daljnem svetu pa bi bila to kar v resnici si – “niko i ništa”.
Zato ti tudi miljon naftnih vrtin ne bo pomagalo, ker že po naravi enakosti izbiraš na volitvah sebi enake luzerje tipa “maneken”, “bjondo” in ostale.
Ninej!
Nekje zgoraj si omenila mars…. še malo, pa boš lahko poletela tja… pa tam tudi ostani….mogoče boš pa ti prva tam imela “svojo” državo – čisto, tako v kateri ne bo treba delati, plačevati davkov,..živela boš pa od svojega dreka,… aja, saj ne boš imela kaj srati, madona!!!
SNRPJ – ne trudi se razlagati, ker take kot je @ninej vidijo samo od kljuna do zrna.