Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Slovenija v krempljih politične mafije

Slovenija v krempljih politične mafije

JANŠA, NOTORIČNI LAŽNIVEC!

Janša se zlaže, ko mu in če mu koristi. Med politiki sta zavestna laž in zavajanje pogostejša kot v splošni populaciji. In Janša je prvak med politiki. Živimo v državi, kjer ima večino tako ali drugače definirana levica, obvladuje pa jo desna mafija.

https://www.mladina.si/211850/vzvratni-let-jeklene-ptice/

Smo med najuspešnejšimi državami na svetu in najboljši v Evropi po rezultatih v boju z epidemijo novega koronavirusa.
— Janez Janša 20. maja 2020 v nagovoru državljanom ’

Z velikimi tveganji, kot je covid-19, se lahko uspešno soočamo le skupaj.’ Pod tem geslom danes med 13.10 in 14.25 v slovenskem zračnem prostoru letala ameriške in slovenske vojske skupaj preletavajo vse zdravstvene ustanove, ki so odločilno pripomogle k obvladovanju širjenja koronavirusa.
— Delo o zahvalnem preletu vojaških letal ob veliki zmagi nad koronavirusom (1. 6. 2020)

V soboto so v Sloveniji opravili 5.451 PCR-testov in potrdili 2.313 primerov okužbe z novim koronavirusom. Delež pozitivnih testov znaša 42,4 odstotka in je precej višji kot dan pred tem, ko je znašal 38,1 odstotka. Včeraj je zaradi koronavirusne bolezni umrlo 11 ljudi. V svetovnem merilu se je Slovenija, glede na število potrjenih okužb v zadnjem tednu, znašla na vrhu seznama držav.
— Poldrugo leto po razglasitvi evropskega primata Janševo korporativno trobilo razglasi, da smo medtem postali tudi prvaki sveta (SiolNet, 7. 11. 2021)

Skupaj se bomo dogovorili, kdo bo direktor. Lahko imenujemo dvočlansko upravo, tako kot si hotel imeti … Naredimo dvočlansko upravo, enega daš ti, enega damo mi, furam to zadevo naprej. Nadzorni svet – se bomo pa vse dogovorili in furali to naprej, kot se šika … Veš, da bomo kateremu sodniku jajca strl …
— Minister Vizjak je lepo ilustriral, kako se mafijci pri delitvi plena srečujejo z nadlogami pravne države in pravosodja

Ko je Janez Janša pred poldrugim letom patetično nagovoril ljudstvo in razglasil veliko zmago nad covidom, Slovenija ni bila najboljša v Evropi in prav tako ne med najboljšimi na svetu. Nasprotno, po vseh primerljivih kazalcih je bila v spodnji polovici Evrope. In celo v regiji, ki se ne ponaša ravno s kakovostnim zdravstvenim sistemom, še zdaleč nismo bili najboljši. No, Janša nima težav. Zlaže se, ko mu in če mu koristi. Med politiki sta zavestna laž in zavajanje pogostejša kot v splošni populaciji. In Janša je prvak med politiki. A problem tiste evidentne laži, ovekovečene z bizarno gesto, ki je godila njegovi militantni naravi – preletom vojaških letal –, ni v sami domislici, ampak v medijih; v skoraj neopaznih odzivih medijev. Res, da imajo mediji malo priložnosti za neposredno spraševanje in nadlegovanje na tiskovnih konferencah, ki jih je Janša praktično ukinil, a vseeno bi morali izkoristiti vsako priložnost, da zahtevajo pojasnilo, v čem, po katerih podatkih smo (bili) najboljši. Na nesposobno parlamentarno opozicijo, ki ima morda več možnosti neposrednega zastavljanja vprašanj premieru, pač ne gre računati. No, pred dnevi pa so prišli na plano objektivni, preverljivi in primerljivi podatki: Slovenija je ne le na vrhu Evrope, ampak kar na vrhu sveta. Le da je smer obratna, kot jo je nakazal Janša maja lani – imamo najslabšo epidemiološko sliko na svetu. Hja, sedaj bi bilo treba uprizoriti vzvratni let avionov.

 

Mislim , da je Slovenija bolj ugrabljena od anticepilcev.     Vlada bo svoje pokazala na volitvah.    Drugacna vlada – bo kvecjemu slabsa vlada.

Odgovor na objavo uporabnika
Qiqqe, 14.11.2021 ob 12:42

 

Mislim , da je Slovenija bolj ugrabljena od anticepilcev.     Vlada bo svoje pokazala na volitvah.    Drugacna vlada – bo kvecjemu slabsa vlada.

Bolj slab politični analitik si. Če bi se vsaj pikico razumel na politiko, bi vedel, da bo VSAKA vlada boljša od te, ki jo imamo zdaj!

nova
Uredništvo priporoča

Ti dejansko verjameš svojim besedam o tem, da bo drugačna vlada slabša? Še totalna anarhija bi bila boljša od tega, kar imam sedaj.

Zakon o razlascanju koruptivnih poslov…in zaporne kazni ter prisilno delo

Take škode ni sposoben narediti nihče drug. Tudi zato moraš biti talent.

vsaka država ima svojo mafijo. Ima tudi svoje špijune v drugih državah. Ampak saj to že vsi vemo. Pomembno je kako ljudje živijo-mo v ugrabljeni državi. To da so nam vedno bolj kratene človekove pravice in svoboda gibanja ni ravno za pohvalit. Bilo katera druga vlada bi bila na oblasti med to Korona krizo, bi stanje bilo bolj ali manj enako. Igro vodijo velike ribe od zunaj. Naši politiki samo izvršujejo ukaze.

Vizjak je razkril kaj skorumpiranci iz SDS-a počnejo v ozadju. Neposlušnim sodnikom strejo jajca. 

New Report

Close