Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slovenka dvakratna prva dama sveta!

Slovenka dvakratna prva dama sveta!

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2640, 06.11.2024 ob 15:12

No zgleda res dobr ane, to ni kej za rečt. Res je pa tud da svaka  ji čast, seveda kaj ji bo ena Slovenija, briga njo za eno podalpsko pripizdino, če živi v dvorcu na Floridi, halo?? No, druga stvar je pa da tamau zna slovensko, menda je pa v prejšnjem mandatu Pahorček bil pr njej in Trumpu in da ni jebala 5 posto, ona z Barbiko po slovensko kao kje si model, kaj dogaja hahaha..trumpi ni vedel, kav nej tam dela oni trije pa med sabo po slovensko….

Sicer no njen ruski akcent je men mal mim, bejba tokle cajta si v Ameriki a se tud ameriške angleščine k je itak najlažja ne znaš naučit, ne vem no…..

Naglas fejka no, ker to je možev fetiš. Ni šans da slovenka po 20tih letih v ameriki govori z ruskim naglasom.

Sveta???!!!

Kdo pa je predsednik sveta?

Zeeelo lepa je, se mi zdi, da vsakič je lepša 🤩

tinko920, 06.11.2024 ob 11:47

Ona ni Slovenka že skoraj 30 let. Jebala vas taka Slovenka, ki že 30 let ni bila v Sloveniji….

To Pa ni res. Je priletela v Slovenijo in se s starši sestala na Bledu. Kolikor jaz vem.

Tole si poglejte. Ne sežete ji do kolen.

https://www.youtube.com/watch?v=O2NMYditFsY    upam, da se bo izpisalo.  Sicer pa vpišite: Melania Trump   Marck Beckman

Kakorkoli že, ampak angleško pa še vedno govori zelo slabo, pa ne mislim samo na naglas, ampak, ko govori se ji prav vidi, da nima širine besednega zaklada v angleščini, ko se zatika, ko išče besede. Tega talenta pa res nima.

tudi jaz če bi enkrat odšel iz Slovenije se nebi zlepa več vrnil nazaj. Lahko da pa se še kdaj vrne v rojstni kraj.

koliko njih, ko gredo enkrat živeti za sebe se pa vrne nazaj domov? Zelo malo.

Bodimo odkriti. Mnoge bi menjale z njo. Ko je zjutraj treba v službo, tudi jaz, čeprav bi mi bilo težko biti stalno na očeh in imeti varnostnike okoli. V povprečju  tudi naši moški niso ravno lepotci, varajo prav tako, znajo biti tečni in težki, marsikdo ima tudi težko roko. Ne tako malo jih je na minimalcu ali malo čez, brez posebnega premoženja.

Zakaj620, 06.11.2024 ob 13:23

Slovenka?? Saj ze od nekdaj skriva cigava je, dej no kaj bluzis. Sploh se jo naj ne omenja v istem stavku s Slovenijo

Kake bedarije ti kavsiš, resno. Dej poglej si kak njen intervju, fak ste težki s temi kompleksi.

Mici007, 06.11.2024 ob 19:30

Kakorkoli že, ampak angleško pa še vedno govori zelo slabo, pa ne mislim samo na naglas, ampak, ko govori se ji prav vidi, da nima širine besednega zaklada v angleščini, ko se zatika, ko išče besede. Tega talenta pa res nima.

Slabo (angleščina) za 20 let bivanja v ZDA. Sigurno je imela najboljše tutorje, a…..

slabo za 20 let, 06.11.2024 ob 22:44

Slabo (angleščina) za 20 let bivanja v ZDA. Sigurno je imela najboljše tutorje, a…..

Zdi se čudno, da ji ni Donald zrihtal najboljših učiteljev.

Jaz ne vidim v Melaniji nikakršnega dosežka za Slovenijo. Slučajno je njen mož predsednik ZDA.

Je pa svoje korenine zatajila, tako, da ne vem, zakaj taka evforija.

Anonimno 5408, 07.11.2024 ob 08:36

Jaz ne vidim v Melaniji nikakršnega dosežka za Slovenijo. Slučajno je njen mož predsednik ZDA.

Je pa svoje korenine zatajila, tako, da ne vem, zakaj taka evforija.

Podobno razmišljam.

Poščijem se na tako slovenko kot je Melči.

Boli njo pizda za Slovenijo… Je zamenjala prioritete že zdavnaj.

Najbolj smešni ste s tem, k ste ponosni na take izmečke.

“Prva dama sveta?” Ja za tiste, ki še nikoli niso videli zemljevida sveta. Ena država ni ves svet.

Stari oglas z Melanio Trump: preden je bila prva dama, je že bila predsednica

Da je kdo ponosen na to da je neka slovenka iz spremljevalke/prostitutke postala prva “dama”….mene je groza da kdaj celo omeni da je iz slovenije. Naj še naprej trdi da je iz austrije. Naj njim sramoto dela.

V ZDA je kar nekaj uspešnih slovencev. S svojimi podjetji, res uspešnih. Pa noben ne govori o njih, ker niso klovni ki bi se razkazovali. Vi pa častite eno, ki si je s cuzanjem tiča od klovna “prislužila” naziv “dama”. Res imate standarde slovenčki.

to je za desnile pač popolna ženska. lepa, tiha in zadaj v kotu. tako jih imajo oni radi postrojene.

New Report

Close