Slovenka dvakratna prva dama sveta!
Anonimno 2640, 06.11.2024 ob 15:12
No zgleda res dobr ane, to ni kej za rečt. Res je pa tud da svaka ji čast, seveda kaj ji bo ena Slovenija, briga njo za eno podalpsko pripizdino, če živi v dvorcu na Floridi, halo?? No, druga stvar je pa da tamau zna slovensko, menda je pa v prejšnjem mandatu Pahorček bil pr njej in Trumpu in da ni jebala 5 posto, ona z Barbiko po slovensko kao kje si model, kaj dogaja hahaha..trumpi ni vedel, kav nej tam dela oni trije pa med sabo po slovensko….
Sicer no njen ruski akcent je men mal mim, bejba tokle cajta si v Ameriki a se tud ameriške angleščine k je itak najlažja ne znaš naučit, ne vem no…..
Naglas fejka no, ker to je možev fetiš. Ni šans da slovenka po 20tih letih v ameriki govori z ruskim naglasom.
https://www.youtube.com/watch?v=O2NMYditFsY upam, da se bo izpisalo. Sicer pa vpišite: Melania Trump Marck Beckman
Bodimo odkriti. Mnoge bi menjale z njo. Ko je zjutraj treba v službo, tudi jaz, čeprav bi mi bilo težko biti stalno na očeh in imeti varnostnike okoli. V povprečju tudi naši moški niso ravno lepotci, varajo prav tako, znajo biti tečni in težki, marsikdo ima tudi težko roko. Ne tako malo jih je na minimalcu ali malo čez, brez posebnega premoženja.
Mici007, 06.11.2024 ob 19:30
Kakorkoli že, ampak angleško pa še vedno govori zelo slabo, pa ne mislim samo na naglas, ampak, ko govori se ji prav vidi, da nima širine besednega zaklada v angleščini, ko se zatika, ko išče besede. Tega talenta pa res nima.
Slabo (angleščina) za 20 let bivanja v ZDA. Sigurno je imela najboljše tutorje, a…..
Da je kdo ponosen na to da je neka slovenka iz spremljevalke/prostitutke postala prva “dama”….mene je groza da kdaj celo omeni da je iz slovenije. Naj še naprej trdi da je iz austrije. Naj njim sramoto dela.
V ZDA je kar nekaj uspešnih slovencev. S svojimi podjetji, res uspešnih. Pa noben ne govori o njih, ker niso klovni ki bi se razkazovali. Vi pa častite eno, ki si je s cuzanjem tiča od klovna “prislužila” naziv “dama”. Res imate standarde slovenčki.