slovenka o slovenskih moških
slovenka pravi, da slovenci niso okej http://www.antenastajerska.si/2129
In ti v 20. juniju, letu gospodovem 2019, izkoplješ ven ta video? Mojčinih oddaj ne gledam in me tudi ne zanimajo. Enkrat sem jo srečal v živo in si z njo izmenjal par vljudnostnih besed, pa je bila zelo prijazna, ampak meni niti najmanj privlačna. Zakaj bi se zdaj kdo sekiral zaradi tega, kar je par let nazaj muksnila, razen, če je kdo noro zatreskan vanjo? Pa boli me patak, kakšni moški so ji všeč. Vsako tele ma svoje vesele.
Bolj pomembno od tega je, ker ona veliko potuje, ali je že našla takega, ki ima prave gene zanjo. Ali še vedno same take z napačnimi geni srečuje.
pa točno
sploh ker jo je tudi sogovornik pogledal tako, kot da je izjavila najbolj bedasto izjavo leta.
ker roko na srce, da lahko ženska poda mnenje o celi naciji moških, mora sprobat kar nekaj primerkov, da je njeno mnenje sploh relevantno…
[/quote]
Če ocenjujejo gene, je dovolj da jih samo pogleda, saj po moje s tem govori bolj o zunanjosti. Mah, če mene vprašaš, je morala biti hudo razočarana in je šla med wgtow. Vseeno pa je smešno, da greš zaničevat samo eno nacijo, ne kompleten spol. Saj ne vem, katero je bolj smešno. 🙂