Slovenke se lahko skrijete
Men zdaj to ni čist jasno, kaj zdaj očitaš ženskam a to da se ne strinjajo s tabo da je tip lep Al to da ne hodijo na tajsko po tajke tako kot tip s posnetka.?
Ker če je drugo a ni bolj logično da bi šle po tajce.? Kaj ji bo tajka
Men ni več nič jasno
Jest se nič ne tolažim. S sabo nosim porajkelj 3×45 cm da odganjam moške, ki preveč brenčijo okoli, tolažiti se mi do zdaj ni bilo treba.
Koliko pa ti misliš, da stane samo karta na Tajsko? ( ali Filipine ali kamorkoli že sline cediš)
Pa tele tetice, če gredo v Evropo ali usa vse po vrsti pošiljajo denar domov…dela pa nobena, le kako potem? A karto za sem si tudi same kupijo? Pa vzamejo kredit za stanovanje, tako kot naše punce ? To bo ja.
[/quote]
Si že ukapirala kakšni tipi se za Slovenke še vedno zanimajo? Luzerji, ki nimajo za karto in za življenje na Tajski. Ker za tipa, ki si to lahko privošči, Slovenke vec ne obstajate. Preslabe ste. Hihihi.
Si že ukapirala kakšni tipi se za Slovenke še vedno zanimajo? Luzerji, ki nimajo za karto in za življenje na Tajski. Ker za tipa, ki si to lahko privošči, Slovenke vec ne obstajate. Preslabe ste. Hihihi.
[/quote]
Nekoga, ki na koncu stavka napiše hihihihi, ni mogoče resno jemat.
Sej to veš, a ne?
Nekoga, ki na koncu stavka napiše hihihihi, ni mogoče resno jemat.
Sej to veš, a ne?
[/quote]
Uživaš ob spoznanju, da ste v moških očeh vse Slovenke vredne manj od punce v videu? Da vse tvoje diplome, služba, plača, stanovanje, … niso vredne nič? Da vse to zanima le luzerje, ki nimajo za karto in življenje na Tajski? Hihihi.
Ja ena s premoženjem pametjo in lepoto se pa res zanima za luzerja ki hodi na tajsko po nevesto.
V bistvu je tako da nobene tukaj ne dobi ne mlade ne stare ne revne ne bogate ne pametne in ne neumne ker je luzer in zato gre na tajsko po ženo pa nikar ne misli da ga bo vzela bogata lepa pametna tajka iz dobre družine. Ne, vzela ga bo punca v stiski ker ji je to edini way out
Tukaj ni nobene ljubezni (redko redko kdaj) samo goli nagon po prezivetju
No kdo je zdaj neumen.?
Jest se nič ne tolažim. S sabo nosim porajkelj 3×45 cm da odganjam moške, ki preveč brenčijo okoli, tolažiti se mi do zdaj ni bilo treba.
Koliko pa ti misliš, da stane samo karta na Tajsko? ( ali Filipine ali kamorkoli že sline cediš)
Pa tele tetice, če gredo v Evropo ali usa vse po vrsti pošiljajo denar domov…dela pa nobena, le kako potem? A karto za sem si tudi same kupijo? Pa vzamejo kredit za stanovanje, tako kot naše punce ? To bo ja.
[/quote]
kaj to pomen zensko kupit. Misl, da bodo tele droljice kar zastonj z njim. Ja seveda hahahaha. Zakaj ze? Ko jo uvozi sele zacne orng placevat..pa se celi njeni familiji. Naj se mal pozanima prej :)))).
Tip potuje po Aziji in snema za Youtube kanal prispevke.
Iz komentarjev gre razbrati, da ga primerjajo z Zuckerbergom, ki ima prav tako Azijsko dekle sicer rojeno v America.
Pač se en posnetek več z zares simpatično Azijko.
Tip pa ni nič posebnega.
Nekaj vam povem avtor, prav tako kot so Azijke navdušene nad vami belci, vam povem da so Azijci navdušeni nad nami belkami.
Moja Hči je v Hong Kongu kupila telefon, ker pa so ga že preizkusili v sami trgovini je trgovec s svojega telefona poklical hči.
Ampak zvečer je hčeri zazvonil telefon, in jo je ta lepi simpatičen prodajalec povabil na ogled Hong Konga. Seveda se je zahvalila za povabilo. Ni ga pa sprejela.
Tako, da Slovenke smo za Azijce prav tako med, kot belci za Azijko.
Marsikateri belec, ki ima službo v megakorporaciji se v Aziji poroči z azijko in tam tudi ostane, zaradi ljubezni…doma bi ga secirali, bolj njo.
Slovenkam pa še kar ne kapne, da so luzerji tisti, ki v Sloveniji ostajajo z vami, nadutimi krastačami, ne frajerji, ki uživajo v družbi karakterno prijetnih lepotic. Vaši kekci še za karto na Tajsko nimajo. Bizgecom, ki imajo, pa ve krastače ne pustite, da gredo. Zakaj? Ker veste, da ste nekonkurenčne.
Tip potuje po Aziji in snema za Youtube kanal prispevke.
Iz komentarjev gre razbrati, da ga primerjajo z Zuckerbergom, ki ima prav tako Azijsko dekle sicer rojeno v America.
Pač se en posnetek več z zares simpatično Azijko.
Tip pa ni nič posebnega.
Nekaj vam povem avtor, prav tako kot so Azijke navdušene nad vami belci, vam povem da so Azijci navdušeni nad nami belkami.
Moja Hči je v Hong Kongu kupila telefon, ker pa so ga že preizkusili v sami trgovini je trgovec s svojega telefona poklical hči.
Ampak zvečer je hčeri zazvonil telefon, in jo je ta lepi simpatičen prodajalec povabil na ogled Hong Konga. Seveda se je zahvalila za povabilo. Ni ga pa sprejela.
Tako, da Slovenke smo za Azijce prav tako med, kot belci za Azijko.
Marsikateri belec, ki ima službo v megakorporaciji se v Aziji poroči z azijko in tam tudi ostane, zaradi ljubezni…doma bi ga secirali, bolj njo.
[/quote]
Tako. Slovenec, ki lahko izbira med življenjem s takšno Tajko, na Tajski, in Slovenko kjerkoli že, Slovenke več niti povoha ne. Slovenka pa viha nos nad vsakim, ki ni ulala, kjerkoli že je. Zato se tisti, ki imajo to možnost raje odselijo. Luzerjem pa preostane prosjačenje oholih Slovenk, ki na koncu ostanejo same, s tremi mačkami.
Slovenkam pa še kar ne kapne, da so luzerji tisti, ki v Sloveniji ostajajo z vami, nadutimi krastačami, ne frajerji, ki uživajo v družbi karakterno prijetnih lepotic. Vaši kekci še za karto na Tajsko nimajo. Bizgecom, ki imajo, pa ve krastače ne pustite, da gredo. Zakaj? Ker veste, da ste nekonkurenčne.
[/quote]
Kdo nima za karto.? Pa kaj se.
Kaj bom jaz na tajskem ali moj mož.? On ženo že ima ne rabi še ene. Ne letalo grem pa samo še ko grem na obisk k sorodnikom. Dolgi leti ma niti slučajno več, pa da mi zastonj dajo butlerja pa sobo na letalu. Dost je bilo letal.
Pa ravno na tajsko po ženo haha zakaj ne greste v Francijo Anglijo Nemčijo..? Sej vsi vemo zakaj in kdo hodi na tajsko po ženo.
Tiste izjeme ki jih našteva indijka se ne štejejo.
Kdo nima za karto.? Pa kaj se.
Kaj bom jaz na tajskem ali moj mož.? On ženo že ima ne rabi še ene. Ne letalo grem pa samo še ko grem na obisk k sorodnikom. Dolgi leti ma niti slučajno več, pa da mi zastonj dajo butlerja pa sobo na letalu. Dost je bilo letal.
Pa ravno na tajsko po ženo haha zakaj ne greste v Francijo Anglijo Nemčijo..? Sej vsi vemo zakaj in kdo hodi na tajsko po ženo.
Tiste izjeme ki jih našteva indijka se ne štejejo.
[/quote]
Kaj bodo v Franciji, Angliji ali Nemčiji iskali? Naduto krastačo kot si sama?
Le pazi, da ti možek ne zbezlja kam na vzhod. Hitro mu bo jasno s kakšno krastačo pravzaprav živi. Pol mlajši postavni vzhodnjakinji pač nisi do gležnjev. Za nameček pa niso niti četrt tolk domišljave in vzvišene kot povprečna Slovenka.
Aja, ne more si privoščit? Ženo že ima. To malo bi kresal bolj kot je kdaj tebe.
Le pazi, da ti možek ne zbezlja kam na vzhod. Hitro mu bo jasno s kakšno krastačo pravzaprav živi. Pol mlajši postavni vzhodnjakinji pač nisi do gležnjev. Za nameček pa niso niti četrt tolk domišljave in vzvišene kot povprečna Slovenka.
Aja, ne more si privoščit? Ženo že ima. To malo bi kresal bolj kot je kdaj tebe.
[/quote]
Ah tak looser bi se povster kresal :). Mentalno unfit tipi pac morjo iskat v tretjerazrednih drzavah. Ni tuki dnar glavni razlog..je pa glavni razlog da tam sploh kaj dobijo :). Sej na slovenke se tud lepjo mladi postavni tenirani srilancani pa tunizijci pa kubanci in vsi kar jih je. Ja tud Tajci. In kaj zdej? Vecino bi bilo sram se s takim setkat ker je iz avijona vidno kake zgube morjo v resnic bit da mladenice (in mladenke) pravzaprav kupujejo..z idejo o Evropi ali pa za njihove razmere ”bajno” povprecno slo placo. Get a life tippo.
[/quote]
Ja že jočem. Čist bom padla v paranojo pred tajkami
Ja že jočem. Čist bom padla v paranojo pred tajkami
[/quote]
A ne? Hahahaha
Evo parti frderbar je uletu že gre ga slisim Konec zabave, mislim da bi mi tajka se par jurjev dala sam da ga nazaj vzamem 🙂
Za avtorja, vse te tajke so meter in žilet in tukej že izgubi kar dosti točk, ko govorimo o dobrih piqkah, ta je solidna, ni pa neka lepotica, milino jim pa od otroštva vzgajajo s tem namenom, da se prodajo kakšnemu zahodnjaku, pred leti…, kolega, ki je imel fetiš, da je oblizal vsako bejbo, preden jo je kresnil, je rekel, da imajo te tajke prav čurdn okus, spodaj, da ni to to..
jebi ga, keš je tukej v igri in ne moreš tako ocenjevat, da so to sanjske bejbe, ko narediš 20 tisoč kilomerov zarad nje, brezveze… Včerej sm bil v trgovini mass v btc- ju neki razprodaja, čist slučajno..,gužva, žensk not, da se ti zmeša, pa, če bi iskal slabo se bi moral kar orng namatrat….
Takega tipa SLovenka ne bi hotela – je feromonsko neprivlačen.
“Tajske kobilice” se pa obesijo na denarnico in večje evropske tiče. Doma imajo namreč tudi pomanjkanje straingt fantov.
Višina žensk je precenjena. Mladost, fenomenalni geštel in relativno lep obraz v kombinaciji s sproščeno igrivostjo, toplino in feminilnostjo te Tajke so zmagovalna kombinacija. Za kak komad gre se da razbrati že iz komentarjev pod videom.
To, kaj si o tipu, ki ta komad šeta, misli peščica mon, potrjuje prepotentnost Slovenk. “Žabac” za njih ni dovolj dober. Vemo. Za Slovenko sam Tom Cruise ni dovolj dober. Še miss sveta van ne more konkurirat. Zato pa se boste lahko postarale v mačji družbi. “Žabci” vaših zategnjenih fac in zamaščenih TNZ čisto nič ne pogrešajo.
Mezdni delavci, ki po zajebanem šihtu pridete domov, če imate “srečo” k svoji komandantki Stanki, pa se vprašajte katero življenje bi raje živeli. Od “žabca” ali svoje. Pa boste vedeli kdo je luzer, če še ne veste.
Nihče nobenemu ne brani, da si gre iskat žensko na drug konec sveta … Avtor, če se Slovenke skrijemo pred takšnimi in podobnimi ženskami, potem pojdi tja dol in si tam najdi žensko. Zakaj je potrebno to objavljat na forumu?
Se boji, sram ga je ali pa ve da dolgorocno nima tok financ za vzdrzevanje azijke in cele njene familije :). Pol pa otresa neumnosti. Grem stavit, da clovek,ki so mu dekleta iz 3sveta vsec in misli, da gre za ljubezen nimam nic skupnega in me ne bi zanimal v najmanjsi meri. Sicer me pa sploh ne zanima ker kvalitetne smo ze zdavnaj oddane :))))).
Se boji, sram ga je ali pa ve da dolgorocno nima tok financ za vzdrzevanje azijke in cele njene familije :). Pol pa otresa neumnosti. Grem stavit, da clovek,ki so mu dekleta iz 3sveta vsec in misli, da gre za ljubezen nimam nic skupnega in me ne bi zanimal v najmanjsi meri. Sicer me pa sploh ne zanima ker kvalitetne smo ze zdavnaj oddane :))))).
[/quote]
Brez brige, da se tipi, ki to možnost imajo, plus muda, res spokajo. Kaj pa misliš? Da se ukvarjajo z domišljavimi Slovenkami, katerim bi krona z glave padla, če bi tipu kakšne gate oprale? Bedarija.
Z vami se ukvarjajo brezjajčni luzerji, ki se vam pustijo komandirati. In jim po tem, ko vas poservisirajo, niti za karte ne ostane.
Punca iz videa je v “žabca” bolj zatreskana kot preračunljiva Slovenka v svojega beta provajderja. Pa še ceneje ga pride kot prepotentna slovenska krastača, ki si domišlja enakost, ker zasluži tisti ušivi minimalc ali pa še to ne.
Forum je zaprt za komentiranje.