Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Slovenke so najbolj zatežene in zafrustrirane, praktičen primer

Slovenke so najbolj zatežene in zafrustrirane, praktičen primer

Nimam težav z navezovanjem stikov, sem ekstrovertiran v tem smislu, ni važno kje. Tudi na plaži, nisem pa vsiljiv ali brezobrazen. Čez vikend sem pristopil kar k nekaj ženskam, pridem k slovenski, mi da dvojko, češ rada bi bila sama. Saj je lepo povedala, pa vseeno, v čem je probem. Sem dosti vizualno sprejemljiv, nisem neko debelo zavaljeno staro grdo pra se. S sabo je imela neko knjigico. Domneval sem, da gre za še eno v vrsti zafrustiranih deklet, fant me je pustil, imam mokro pi zdico, ampak bi bila vseeno raje sama, volim ga još uvjek. Potem takoj pristopim k dvema izaljankama mal naprej, se smejita, v ang rečeta a ti je dala dvojko, ja seveda. Pa reče, what is wrong with her, she should be at home.Pa rečem a vama mal družbo delam, ja seveda ni problem. Slovemka sem zafrustirana pa zatežena do kraja, z geni in vzgojo prave kranjske micke iz nekega zabačenega sela, za hlapce rojena za hlapce vzgojena. V šolo bi bilo obvezno uvesti predmet svotovljanstva, pa tele ženičke poslat mal v beli svet na državne stroške, da se malo razcandrajo.

hja .. ni kaj .. na štrik bo treba ☺

Takšne kolobocije, da človek ne ve, kaj je smisel napisanega 😂

Misliš da si bo kdo jemal k srcu?

Si vis pacem, para bellum.

hahahaha
genialno

No, tebe bi bilo potrebno pa edino poslati v kurben haus, ker bi se ti edino tam vsaka nasmejala in bi ti vsaka dala točno to, kar iščeš. Pa nobena ne bi bila zafrustrirana – vse z umetnimi nasmeški do ušes🤨

Kot prvo. Vse ženske sploh niso hetero. Verjel ali ne. Verjetno ti ne bo rekla, ko te prvič vidi, ej, jaz sem lezba in me moški ne zanimajo. Lahko, da je še sveže razočarana od prejšnjega tipa in išče mir, potem pa ji nek tak tip zateži. Možno je tudi (verjel ali ne), da si ji že na pogled antipatičen, četudi nisi grd.

In ne. Niso ženske zafrustrirane, če ti takoj ne pokažejo volje po tem, da bi ti dale.

zafrustrirane kranjske micke iščejo tolažbo in roko ki jih bo pogladila po rami prav imaš hahahahahahah

Človek, ki ob pristopu razmišlja tako kot ti, ne more oddajati neke zdrave in privlačne energije. Jaz jo čisto razumem.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Skratka, ker je želela prebrati knjigo in imeti malo miru, je zafrustrirana?

Ne bo velike škode ali izgube, fokusiraj se na “izaljanke” (?). LOL

Edini zafrustriran si ti.

Pozabil si še povedat, da sta se izalijanki tudi 3 minute zatem pobrali, ko sta te slišali govorit, (sicer z nekim izgovorom) in da si ta večer besno drkal na stranišču, ker sta definitivno oddajali signale, da si jima bil všeč.

Kdo je tukaj zafrustriran?? ;))

Najbrž si že navzven star dedec videt, če ne ti pa tvoja pamet oddaja take signale. Saj lohk si lep pa vitek, sam si en star zoprn pohoten težak, ki išće eno za seks. Ma dej kera k je normalna bo prenašala zoprnga težaka, pa še povsod drugje jih lohk sreča. V službi, na žuru, na potvanju. Bedak ki misli,da bodo nanjga v kopalkah padale! Ma dej ata zbud se , saj ne dela ženska v kupleraju, da bo tak pristop palil!

Kdo je tukaj zafrustriran?? ;))
[/quote]

Tudi jaz se vprašam, kdo, za vraga, je tu zafrustriranec ? ::))

Tale ki te je sterala ni bla hinavka, lohk bi te še za kofe pa gintonik obrala in spokala domov.
Drgač pa maš leta že najmanj 15 let na portalih spoznavnih Badoo, Twoo, ..nezafrustrirano robo domačega porekla tud zastonj, na hitro…pa instagram stike komot navežeš k si bolj razgledan in svetovljan. Ne vem ker zaplankan starc si, da instant potešitev v 21.em tisočletju na plažah iščeš.

A vsaj 50€, pa nisi imel s sabo, da bi ti pol z izaljankama ki sta nezafrustrirani uspelo kar si iskal, če so glih že tolk fajn tujke je pa le mal škoda, da se niste bolj spoznali. Mislim 50€ zato, da pol k bi povabil na pijačko pa pizzo plačaš če ne bi imele s seboj denarja, za njun delež pokrit. Pa nadaljne izkušnje z izaljankama pol po dveh stavkih z njima bi bilo zanimivo prebrat. Ker se mi zdi, da nešrti tipi boljš mnenje o Slovenkah odnesejo!

keč je v tem, da je ta zafrustrirna na žalost zgledala bolje kot tiste dve izaljanke, jeba, kaj čes..
Se spomnim ene italijanke, ki je na plaži dala svojo brisačo namerno skoraj na mojo, sm ni glih dobro zgledala, za moj filing takrat, čeprav niti ni bila tako slaba ampak mi je delovala starejša od mene, tako, da sem se kar umaknil..

to je točno to, kar je avtor napisal. genetsko deformirana slovenka ne razume socialnega stika ki je prvinski in takoj razmišlja o tem, da bi negdo rad naskočil njeno piz dovje
zanimivo da te iste vlačuge, na veliko vlečejo kur ce italijanov ob belvederu vsak večer, pojdite pogledat in se prepričajte.tam so klopce in to se počne serijsko.najprej gre prebrat knjigo na plažo, ker revica hoče mir, potem pa vle če kurce in ja na prispevek so se oglasile same take saj vemo

to je točno to, kar je avtor napisal. genetsko deformirana slovenka ne razume socialnega stika ki je prvinski in takoj razmišlja o tem, da bi negdo rad naskočil njeno piz dovje
zanimivo da te iste vlačuge, na veliko vlečejo kur ce italijanov ob belvederu vsak večer, pojdite pogledat in se prepričajte.tam so klopce in to se počne serijsko.najprej gre prebrat knjigo na plažo, ker revica hoče mir, potem pa vle če kurce in ja na prispevek so se oglasile same take saj vemo
[/quote]

Ma tip ti si bolan. To dol kvečjemu narkomanke delajo, te tko na hitr ordinirajo.

Pa Itak, brezveze.. zanalašč provociraš ker te tle nobena več ne šmirgla. Sam kera te bo ..to se navelica človk skoz neki dopisovat s takim norcem k skoz neki podjebava, sam renčijo pol še na tazga tipa.

[/quote]
Daj si rajš prebef dobro temo. Vse kar je o njej napisal on in kaj manjka Slovenkam,kakšna je pol pa sklepaj da gensko deformirane napačno preberejo in vsakega takoj obtozijo da jih hoče naskočit. Ker tale ata kuker je napisal, je točno to imel v mislih.

[/quote]

Bo drug let polet šel avtor pod Belveder pa dal 50 evrov eni ki tam ordinira. Bo bolj ziher kot čakat, pa kofe, pa pizza, pa v Avditorij, pa po piranski punti. To ni zanjga…on rab prvinski socialni stik in bo šel pod Belveder na klopco čakat, če bo mim pršla.

Pa tudi koliko ljudi RES hoče, da jih nek neznanec ogovori na plaži ko uživajo v dobri knjigi?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close