Slovenska dekleta so katastrofa?
Ravno sem se vrnil iz potovanja po evropi in sem zgrozen spoznal, da sem napacno zivel v baloncku (27), da so vse zenske take, kot jih vidim v Sloveniji (ne govorim o izgledu). Presenecen sem ugotovil, da so prakticno povsod (ok, razen pariz, parizanke imajo za nekaj kotnih stopinj visje dvignjen nos kot kjerkoli drugje) dekleta bistveno bolj odprta, nezatezena, dejansko se mi je tudi 4x (!!!) v klubu same pristopile, sem prvic mislil, da so prostitutke 😀 in zacele pogovor. Tole, kar med naso generacijo in mlajsimi vidim v sloveniji, ni za nikamor, vse zadrto, zatezeno, prenapihnjeno s samopomembnostjo (ok, priznam, z vascankami nimam izkusenj), skratka cista katastrofa. Se komu sanja zakaj??
zivijo v svojem sanjskem mehurcku. in svet ter ljudi ocenjujejo skozi svoj profil na druzabnem omrezju in svojih vzornicah.
Sindrom tujca. Kot si ugotovil, ko prideš v tujino, si tujec, babe te opazijo, brez da bi se trudil. Enako slovenske babe opazijo tujce.
Ma ne vem, ce je sindrom tujca, za belgijko (ta je bila prav hot 🙂 ), 2x spanko in nemko, smo v sloveniji 3. svet. Pa niso mogle vedeti, da sem tujec preden so zacele debato, tako da “sindrom tujca” tukaj odpade. Dejansko izgleda (kar mi je sploh cudno za nemko), da imamo najbolj zadrgnjene zenske, kolikor sem “pecal” po sloveniji, ti niti malo ne olajsajo paritvenega plesa, prej obratno, se potem, ko so bile s tabo so na polno tezile z raznimi butastimi forami, sem se poslovil z dvema nasima ravno zaradi tega, mi je dol padlo, da je zenska tako zatezena, pa sta se sele dobro spoznala. Dejansko so bile te 4 bolj prijetne, cisto za debato, kot vecina slovenk, ki sem jih srecal. Dejansko sem zacel razmisljati, da imamo totalen poden od “bab”. O.o
Mogoče bi moral samo iz LJ priti v MB in bi doživel že kaj podobnega. 🙂
Povsod, kamor prideš in te ne poznajo, se ti lahko to dogaja.
Marko: sem 1 leto zivel v MB. sicer se vasa dekleta ne nosijo tako kot ljubljancanke, zatezena so pa enako, oz. v dolocenih pogledih se bolj
model: ne, ta teorija ne zdrzi, v 2 mesecih se mi je to zgodilo 4x. V celem zivljenju se mi to v sloveniji se ni zgodilo. Tudi za nakljucje je preveckrat.
Poznam balkanske mite o slovenkah, samo zdi se mi, da ti izvirajo se iz jugoslavije, in da jim je mainstream pop, oblekice in vsesplosno poziranje v druzbi, spremenil navade.
bahbah vse je odvisno od starosti teh žensk s katerimi si imel opravka.
https://www.youtube.com/watch?v=OrvlUAP_wC8
YT/Google – Woman hit wall
Se pa strinjam s predhodniki, da je zaradi socialnih omrežij in raznih kvazi hook-up aplikacij (Tinder, Grinder, Badoo, Tumblr,…) hipergamija še bolj poudarjena kot sicer, ker ženskam prenapihuje njihov ego in dejansko uporabnost.
Seveda je pa tako, da če tipi ne bi lajkali fotke punc, ki so napol gole po socialnih omrežij, se takšno obnašanje efektivno ne bi nagrajevalo. Mangin/Feministov in cuck-ov je pa itak preveč oz. je boj z njimi kot Don Kihote in njegova mašta.
“The Wall” je pa napačno, definiran, da pride pri 30 ali 35-ih letih. Lahko pride že bistveno prej (20 let ?). Vse je odvisno od tičevskega vrtiljaka (YT/Google – Cock Carousel)…
Ampak to ti je že vse “višja matematika”, he he
Starosti so bile cisto primerljive, ampak ves cas se debata vraca na skupne znacilnosti, to o cemer govoris velja verjetno za cel svet, moje vprasanje pa je, zakaj so slovenke bistveno bolj neznosne kot primerljive v treh drugih drzavah.
Ti lahko povem še vtise tujcev, ki pridejo k nam.
Bila sem (službeno) skupaj z skupino angležev, ki so mi nekega večera, že precej “dobre volje” , pojamrali, da so slovenske punce zelo lepe, zelo prijazne, zelo sproščene in samozavestne, dobro znajo angleško, ampak v posteljo pa nobene ne spravijo.
Oni so malo pričakovali vzhodno Evropo se mi zdi in so bili globoko razočarani, ker recimo po enem prijetnem večeru klepeta in pijače ni hotela nobena z njimi v sobo.
Meni osebno se to ne zdi nič groznega.
Ok, to je drugi del medalje, sem se jaz tudi z enim tujcem pogovarjal, ki ze vec let zivi tukaj, pa je rekel, da samo da ugotovijo, da si tujec, se ze vse slinijo (uporabil je besedo “whores”) in da jih zelo hitro spravis v posteljo, ko ugotovijo, da nisi prisel samo na dopust 😉 Ampak to je nekaj drugega, kot ce slovenec (ali ce recem balkanc) pojavi v nemciji.
wetwetwet: Mimogrede, anglez, ki ti je to razlagal, je on placeval pijaco?
Avtor, lepo, da si končno spregledal in se podpišem pod tvoje. Slovenska dekleta so naduvana, ku*bice, ki se imajo za nekaj več, zavistne, rade pljuvajo čez punce drugih narodnosti (ker so te boljše in lepše od njih), hinavske…sem imel štiri propadle zveze s Slovenkami…in ne bi nikoli več
Plus ti znajo lagat v obraz in širiti noge na prvem žuru, ko jih spustiš z oči
Šit samo, ker ne tebi :-))))
Kolk uspesnih zvez pa imas s tujkami za seboj?
Off topic, njegovo razocaranje nad zvezami nima kaj dosti veze z vsem skupaj.
Ja, skozi poenostavljen moški vidik, če ‘odprtost’ interpretiraš kot seksualno dostopnost. 😉
ojej… kako smo polni jeze in žalostni in saj ne najdem izraza česa še… Pa čemu ? Kaj zaradi 4ih ali 6ih žensk , ki ste jih imeli torej v Sloveniji , –> smo vse nadute in prevzetne, v glavnem za nobeno rabo ? Maaaaaaaalo žaljivo in tudi smešno , da se tako strogo posplošuje. Tako kot ste nekateri razočarani z ženskami Slovenske narodnosti, smo bile tudi ženske z moškimi… Pa zaradi nekaj propadlih zvez in zaradi par bolanih pristopov preko spletnega omrežja ali v klubih ( ko sem tja še zahajala ) nisem pomislila da bi vse moške metala v isti koš —> budal katerih so sami naduteži in nesposobni razumet normalnega obnašanja …
Za vsakega se najde tisti človek s katerim se ujameš… Pa zato menda ni treba vseh popluvat …
pa vse dobro…
Revenge is a dish best served cold
Kar nekaj resnice je v tem kar pravi avtor.
V Sloveniji je “pristop”, ogovoritev, kjerkoli, magari ne plocniku, big deal. Ljudem gredo takoj po glavi vprasanja, pa kaj ta od mene hoce, kaj me moti, prekinja, ustavlja, … Kar seveda pokazejo tudi s primerno zategnjenim kislim frisom. Logicno, da ljudje pristopanja do neznancev potem masovno ne prakticirajo. Tako moski kot zenske. Ce pa clovek necesa ne prakticira, bo v tem tudi primerno slab. Nesproscen in nenaraven pristop pa deluje vsiljivo in creepy.
Obstajajo okolja kjer se pristop ne razume niti cetrt tako resno kot v Sloveniji. Posledicno je med neznanci precej vec komunikacije. Ljudje, tako tisti ki ogovarja, kot ogovorjeni, pa so pri tem neprimerno bolj naravni, sprosceni in vse prej kot negativno nastrojeni in v krcu.
Kaj se zgodi z mesanjem teh kultur? Avtor je opisal eno plat. Tukajsnji odzivi pa so pricakovani. Jaz bi lahko opisal tudi drugo plat, ko se nasmejan “tujec” vajen sproscene interakcije z mimoidocimi znajde v dezeli kislih frisov. Izkaze se, da “tujec” s svojim obnasanjem in nasmehom skozi sprosceno, naravno interakcijo z lahkoto vzpostavi pozitiven stik. Prav vidi se kako zeljni so ljudje tega. Po drugi strani pa tudi tujca slej kot prej mine veselje, ko vidi, da okolica tvojo pozitivno energijo le crpa. Obratno, da bi tudi sami kaj storili v obratni smeri, sami karkoli zaceli, pa je velika redkost.
Tu ne mislim le na “osvajanju”. Pisem o vsakdanji interakciji v javnem prevozu, na uradih, v trgovinah, restavracijah, pri rekreaciji, v hribih, kjerkoli. S tem se ne trdim, da to velja za vse, ipd. Vam pa zagotavljam, da nisem brez razloga napisal, da je Slovenija dezela kislih kumar. Veste, svetovljani je ena sila bedasta “zaljivka”. Svetovljanom so taksne reci jasne kot beli dan.
Torej, ja, avtor ima v marsicem prav. Ceprav si skoraj vse malenkost o svoje razlaga.
Daj no daj, ko bo ta isti Anglež srečal to isto Slovenko pijano na Santoriniju, bo pa scena čist drugačna.
DXY , ob tej razlagi se tudi sama strinjam s tabo.. Tako posplošeno se popolnoma strinjam o kislosti ljudi… Kaj pa se osvajanja tiče… Če gledam svoj primer.. ( pa ne vzet narobe, ampak ne izgledam ravno slabo..! ) če mi je bil kdaj kak moški všeč, sem tudi recimo zunaj pristopla do njega, ali če nisem, sem mu plačala pijačo.. – recimo.
tudi s sedanjim moškim ko sem, sem flirt začela sama. Jaz osebno ne vidim težave v tem, če se ti nekdo dopade, da mu tega nebi dal jasno vedeti , pa če glih sn ženska – mi to ne deluje obupano ampak ne vidim razloga da mora vse začet moški sam. Morda pa sploh nebi bila z njim skupaj, ker je bil preveč sramežljiv, tako da še sreča =)
No morda ni bilo več govoora popolnoma o tem, pa vseeno =) Še so/smo take, ko ne čaka ko primadona da se pogrne rdeča preproga… =)
Dva sta se zgoraj oglasila o tem koliko imam uspesnih zvez s tujkami za sabo in da mesam odprtos s sexualno dostopnostjo. Mislim, da oba hudo prehitevata, naj razlozim: za sploh zaceti kaksno zvezo je interakcija prvi pogoj. Ce je ni, nikoli ne bo prislo do nicesar in to, da lahko zacnes debato z dekletom, oz. da jo celo sama zacne s tabo, ker si ji simpaticen (ali pa zaradi kakrsnegakoli razloga ze), je narejen ogromen korak proti temu, da se sploh lahko kaj zacne dogajati. Tega v sloveniji zaradi karakterjev zensk, katerih prva prioriteta je, da izgledajo cool in se igrajo nedostopnost, prakticno ni. Ce ne drugega ze zaradi prijateljic (kaj si bodo pa mislile) tega koraka ne bodo storile.
Forum je zaprt za komentiranje.