Slovenska dekleta so katastrofa?
Govorim o cultural differences. Slednje clovek razume sele, ko izdatno izkusi zivljenje v razlicnih okoljih. Prej pa si vse cisto po svoje razlaga. Napacno. Tako tudi ti verjames, da je vse v fizicni privlacnosti. Ni. Ce s pristopom izpades creepy, je konec.
[/quote]
Kljub vsem tvojim filozofijam je redkokatera Slovenka pri 20 še nedolžna. Ti pa delaš celo znanost iz tako banalne stvari, kot je povabiti babo na randi.
[/quote]
V temi sem se sicer omejim na posebnosti komunicuranja v Sloveniji.Na splosno. Ne le zmekarij.
Imas pa prav. Res “delam celo znanost” iz marsicesa. Ze celo odraslo zivljenje. In ves kaj? Ravno zato zivim kot zivim. Ker le tako se nekam pride, napreduje. S poglabljanjem, vsezivljenskim ucenjem, na vseh podrocjih.
Res je, najbrž so dost butaste pa nimajo kaj povedat. Edino kar znajo je teženje. Marsikdo od sinovih prijateljev to pove. V glavnem teče debata o otrocih, če jih imajo , kaj bi jedli, kako so plavali, kdaj je dobil prvi zobek…, če pa so samske pa o kakšnem bogatem, pa kako je pomembna…
K meni so v celem življenju ( star sem 40 let) same pristopile dve ali tri, tako da je res nekaj s tem da Slovenke nerade same pristapljajo. So me pa tujke že večkrat same ogovorile in me vprašale, če se želim slikati z njimi.
K meni nikoli ni sama pristopila nobena Slovenka. Ene štiri so pristopile preko nekih vez, ki so poznale mene in “dotično pristopajočo. Žal njih 3 x neuspešno. Ena od teh je danes moja žena. Zadetek ni bil slab ;-);-) in nič mi ni žal:-):-)
Sam sem bil 2 x neuspešen in za neke krajše veze (fant -punca) približno 5,6 ali večkrat x uspešen.
Nasplošno mislim, da Slovenke najraje osvajajo ali pa so pred 20-timi leti osvajale preko “posrednikov” (brat, sestra, sošolka, sodelavka..soseda..)
To je strokovnjak:
https://www.rtvslo.si/svet/v-kanadi-obsojen-poligamist-ki-ima-25-zen-in-146-otrok/428449
Mu zavidate ali ga pomilujete 🙂
Car, kot vedno, sodišče za take fore je res budalščina brez primere, a je bla kere ženska zlorabljena?
A babnca ma pa lahko otroke z 3 tipi, on pa ne sme met treh… haha… aja na papirju ne…
Najlepše ženske na svetu(vsaj po številu njih) so po mojem mnenju zagotovo na Češkem in Slovaškem.Njihovi moški so pa pravo nasprotje njih.
Res je,Čehinje in Slovakinje so med najlepšimi ženskami na svetu,zraven bi lahko prišteli tudi kake Rusinje in Ukrajinke.Najbrž zaradi hrane, ki je tam še dokaj naravna. A morda so to zadnja generacija lepih žensk,namreč tudi te države ni obšla globalizacija in nezdrava hrana.Tudi Slovenke so bile pred dvajsetimi,tridesetimi leti relativno lepe, danes pa težko najdeš kakšno da ni vsa špehasta in mozoljasta. Zato hitro v avto in v Prago, dokler se najde še kaj lepih Čehinj:)
Res je,Čehinje in Slovakinje so med najlepšimi ženskami na svetu,zraven bi lahko prišteli tudi kake Rusinje in Ukrajinke.Najbrž zaradi hrane, ki je tam še dokaj naravna. A morda so to zadnja generacija lepih žensk,namreč tudi te države ni obšla globalizacija in nezdrava hrana.Tudi Slovenke so bile pred dvajsetimi,tridesetimi leti relativno lepe, danes pa težko najdeš kakšno da ni vsa špehasta in mozoljasta. Zato hitro v avto in v Prago, dokler se najde še kaj lepih Čehinj:)
[/quote] Bolj kot gremo proti vzhodu in proti jugu, lepše so ženske. Morda je temu res vzrok bolj naravna hrana in bolj zdravo življenje.
[/quote] Bolj kot gremo proti vzhodu in proti jugu, lepše so ženske. Morda je temu res vzrok bolj naravna hrana in bolj zdravo življenje.
[/quote]
Bolj greš proti vzhodu, bližje si izhodiščni točki, se pravi so pri nas najlepše, če tu štartaš. 🙂
Bolj kot gremo proti vzhodu in proti jugu, lepše so ženske. Morda je temu res vzrok bolj naravna hrana in bolj zdravo življenje.
[/quote]
Bolj greš proti vzhodu, bližje si izhodiščni točki, se pravi so pri nas najlepše, če tu štartaš. 🙂
[/quote] V bistvu bolj kot se oddaljuješ od izhodišča, bolj se mu z druge strani približuješ.
Bravo! Tudi sam sem bil v marsikateri drzavi in sem to opazil. Slovenci smo zelo zaprt narod. Zenske pa zelo egoisticne, zelo tezko se pogovarjas z neko punco, saj ponavadi mislijo da so nekaj posebnega (vpliv socialnih omrezij)
Bil sem v Spaniji, Grciji, Poljski, Ameriki itd. in to lahko povem kako lazje se je pogovarjati, plesati.
Taksne so Slovenke egoisticne in zalimane v telefon. Mislijo, da obstaja nekaj kar ni, saj so vidle na socialnih omrezjih, imajo visoka pricakovanja, a kaj kmalu ko bodo odrasle bodo padla na realna tla!
Jaz ne bi rad posploševal, bolj verjetno je, da so slovenski ljudje katastrofa. Poglejte malo družbo…, zaprta in zagledana vase, ogromno razmerij med sosedi. Tujci pridejo k nam in znajo povedati, da smo zelo neprijazen narod, ki ne želi spoznavanja, ampak delujemo kot zaprte tolpe z nekaj člani… Znane so krajevne veselice, ampak, da človek pride od drugod in je neznanec, bo tudi sam odšel domov, brez da je koga spoznal…
Bil sem celo priča, kaj recimo oče pove hčerki glede potencialnega partnerja, ki je oddaljen cca. 50km stran (smešno malo, napram tujini…), in sicer, zakaj ne izbere katerega poznanega, saj ne ve kaj za bolezni ipd. ima tak “tujec”. Kar takoj negativna nastrojenost, tujec je pri nas avtomatsko sovražnik…
Ma v Sloveniji so ženske take zadržane, zaprte vase. Kot Nemke.
Forum je zaprt za komentiranje.