Slovenska igralka priznala, da je seksala z več tisoč moškimi
Idealna številka za menjavo partnerjev po raziskavah:
Moški lahko zamenja 2x, več od tega so že psihološke posledice, BTDT se tega zaveda. Zato se moški oklepajo monogamije, imajo primat nad duhovščino, celibatom itd.
Ženska lahko zamenja 13x, ker povprečno šele takrat najde enega, s katerim doživlja orgazme, brez tega pa ni temeljev.
Vse kar je več, je pokvarjena roba.
[/quote]
Paa, s tem se bi kar strinjal.., pa navsezadnje 13 tipov ni neka huda številka, čist sprejemljiva za normalnega moškega, ki bi resno zastavil z njo…
Idealna številka za menjavo partnerjev po raziskavah:
Moški lahko zamenja 2x, več od tega so že psihološke posledice, BTDT se tega zaveda. Zato se moški oklepajo monogamije, imajo primat nad duhovščino, celibatom itd.
Ženska lahko zamenja 13x, ker povprečno šele takrat najde enega, s katerim doživlja orgazme, brez tega pa ni temeljev.
Vse kar je več, je pokvarjena roba.
[/quote]
Ja… Ampak tu ne gre le za psiho, gre tudi za družbo, njena pravila, vrednote in biološki ustroj. Moški v zahodni družbi so različni. Mene npr. vera in dohovništvo ne zanimata, zanimajo me pa moralne vrednote in splošna družbeno sprejeta pravila, ki omogočajo razvoj in napredek. Od tod moj pogled na monogamijo, čeprav je jasno, da človek ni monogamno bitje.
Paa, s tem se bi kar strinjal.., pa navsezadnje 13 tipov ni neka huda številka, čist sprejemljiva za normalnega moškega, ki bi resno zastavil z njo…
[/quote]
Jep… brezbrižno lenarjenje in popoln odklop o reale sta gonili današnje družbe. :))))