Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slovenska postelja

Slovenska postelja

Spodaj ena pravi, da ima ležišče Slovenska postelja za 250€ in da je odlično. Če lahko prosim pove, kateri tip ima, saj ko sem si ogledovala njihov cenik je vse krepko preko 600€.

Iskrena hvala.

Imam ležišče že 8 let in sicer lateks kokos varianto. In moram priznat daje odlično. Kako je stalo 250 ne vem, moja dimenzija je 160 + 200 in je stal pred osmimi leti 170.000 tolarjev kar bi bilo danes 800€ + inflacija in ostalo. je pa vreden vsega denarja. Po osmih letih ni nič uležan, nikjer po šivih ne gre narazen, ga pa obračam vsake toliko časa – potrebuješ dve osebi, da to obrneta, ker je tako težak.

Lp

ko smo menjali ležišča, smo kolebali med Biosom in slovensko posteljo. Bios ima boljše materiale in več volne v prevleki, cene so malenkost nižje. Vzeli smo žepaste vzmeti in spimo bomba.

tudi mi imamo slovensko posteljo že 15 let, spimo super.

170.000 sit ni 800 €!!!

No, mogoče cena res ni bila 250, bila pa je definitivno pod 300EUR: bil je pa popust na gotovino in dodatni sejemski popust. So pa to žepkaste vzmeti, model pa je mogoče nekaj v zvezi z Bohinjem, sem že pozabila.

Ni mi jasno.
Žepkast jogi sem kupu v Slovenski postelji model TFK BOHONJ HR mero 200/90cm za: 217,00€. Prevleka je iz bambusa, odpreš zadrgo in lahk opereš. Odkod vam tako visoke cene? In še to: prpelal so mi ga na dom in odpelal star jogi. Vse za 217,00€.
Mam račun, a ga ne morem tu gor prpet.

Sem še spodi napisu: Res so ceneje od Mebla in vseh drugih.

model TFK BOHONJ HR mero 200/90cm za: 217,00€. Prevleka je iz bambusa, odpreš zadrgo in lahk opereš. Odkod vam tako visoke cene? In še to: prpelal so mi ga na dom in odpelal star jogi. Vse za 217,00€.
Mam račun, a ga ne morem tu gor prpet.

nimaš račun, njihove postelje so okoli 600 evrov nazgor in iz drata. Skratka neka meblo varianta. Če nočeš drata, pol Slovenska postelja ni pravi proizvod zate. Uporabljam sam sicer dormeo, samo je pretrd zame. Sem povedal kile po pravici, drugič bom odštel 25 kil.

New Report

Close