Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slovenske agencije organizirajo potovanja v IRAK?!

Slovenske agencije organizirajo potovanja v IRAK?!

Tako Oskar kot Samsara imata trenutno napovedana potovanja  v to državo. Potem greš pa na stran od Ministrstva za zunanje zadeve, kjer za Irak piše:

“Zapustite državo: Vsem svetujemo, da zaradi resnih in nenadzorovanih varnostnih razmer zapustite državo. Iz varnostnih razlogov odsvetujemo vsa potovanja.”

A je res tako malo varnih držav primernih za turiste, da je treba takole izzivati usodo? Če bi se na takem potovanju nekaj zalomilo bi verjetno vsi udeleženci računali na takojšnjo pomoč matične države…Torej iste države, ki jim je pot toplo odsvetovala.

A to jim delaš reklamo? Čudno. Jaz zaradi tega ne obiščem nobenih strani.

Glede potovanja po svetu mislim da se je temu iztekel čas. Bili so nekoč davno časi, ko se je dalo v miru priti na nek konec sveta, blizu ali daleč doma, pa še takrat ni bilo varno. Skrivnostno izginili, letalske nesreče itd. Sedaj pop greznica reklamira celo posiljevanje žensk na Camino poti. Tako da … Hvala lepa vsem…

Po drugi strani tako hvalite Slovenijo, jo imate “radi”, zakaj pa deželco ne odkrivate? Ima nekaj zanimivih stvari, za katere ne bi niti mislili, da obstaja v Sloveniji.

Odgovor na objavo uporabnika
hayley_mills, 16.11.2024 ob 23:59

Tako Oskar kot Samsara imata trenutno napovedana potovanja  v to državo. Potem greš pa na stran od Ministrstva za zunanje zadeve, kjer za Irak piše:

“Zapustite državo: Vsem svetujemo, da zaradi resnih in nenadzorovanih varnostnih razmer zapustite državo. Iz varnostnih razlogov odsvetujemo vsa potovanja.”

A je res tako malo varnih držav primernih za turiste, da je treba takole izzivati usodo? Če bi se na takem potovanju nekaj zalomilo bi verjetno vsi udeleženci računali na takojšnjo pomoč matične države…Torej iste države, ki jim je pot toplo odsvetovala.

To piše za veliko držav. Je priporočilo. Ni zakon :). Vsak se lahko sam odloča kam gre. In Irak je krasen. Sem vesela da sem ga imela priložnost videti.

Odgovor na objavo uporabnika
ok, 17.11.2024 ob 10:39

To piše za veliko držav. Je priporočilo. Ni zakon :). Vsak se lahko sam odloča kam gre. In Irak je krasen. Sem vesela da sem ga imela priložnost videti.

Ja seveda 🤣

New Report

Close