Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek slovenske avtoceste

slovenske avtoceste

delam za eno slovensko firmo sem dosti na terenu in sm reku da danes malo napišem kašno je stanje na naši avtocesti, sam vozim Mercedes E 270d , letnik 2012. Avto fantastičen notri krem usnje, avandgarde oprema, navigacija. Je avtomatik z 7 prestavami, tako da potegne do 100 km, dobrih 5 sekundah.

najbolj me motijo tisti vozniki, ki se vozijo po prehitevalnem pasu z hitrostmi pod 140 km. dnevno so ljudje ki se vozijo po prehitevalnem 100 na uro. pred leti sem enga takega mečkača prehitel po desni nakar je on zapeljal nazaj na vozni pas in sva se zalatela. avto totalka, jaz v bolnici 14 dni, njemu nič. nakar me je on še tožil za 100,000 sit (417 eur) za neke poškodbe.

motijo me tudi tisti pacienti ki ne razumejo levega žmigavca in mi potem bremzajo pred mano pa vklaplajo desno meglenko al pa drug ekstrem tistih ki se mi vozijo 1 m za mano z dolgimi lučmi

A si le spoznal kakšni osli se vozite po A. cesti in tlačite mamo Zemljo.

Če imaš dober avto, še ni rečeno, da si upravičen do zanemarjanja varnosti v prometu.
Nihče ni upravičen do tega pa čeprav je 100% da ima v določeni situaciji prednost in prav po zakonu.

namesto da ser.ješ po cesti – žveči usnje notranjosti tvojega MB

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close