Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti SLOVENSKE BANKE….

SLOVENSKE BANKE….

Pozdravljeni!

Ali mi lahko prosim poveste naslednje… Ali lahko tožim banko – njihove nadzornike, zaradi oglaševanja hipotekarnih kreditov in 100 % posluha ? Bila sem namrečna na sedežu ene od bank in so me samo pošiljali sem ter tja. Konkretno pa nihče ni vzel dokumentacije v roke in jo od A-Ž prebral. Ali je to potem zavajanje potrošnika ali ne…. Res je težko leto za mano in dost imam tega, da se bančni uslužbenci(ne vsi!) gredo šerife…. Lp in hvala za odgovor!

Na vprašanje, ali v vašem primeru gre za zavajanje potrošnikov ali ne, težko odgovorim, saj je potrebno natančno preučiti vsa dejstva in okoliščine.
Svetujem vam, da se obrnete na Urad za varstvo potrošnikov. Tožbo zaradi zavajajočega oglaševanja lahko vloži samo organizacija, ki je ustanovljena za varovanje pravic in interesov potrošnikov ali zbornica oz. poslovno združenje, katerega član je podjetje, ki je toženec.

*********************************** EVA STROPNIK, univ. dipl. prav., Geovin, geodetske storitve in pravno svetovanje, V. Stropnik s.p., Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close