Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slovenske novice danes

Slovenske novice danes

Zanima me, kaj je na naslovnici.
Bila sem v sluzbi v LJ, pa vidim danes na naslovnici da je Erazem e. Pintar strmoglavil z avionom. Ko pridm iz sluzbe domov (v novo mesto), vidim da je čisto druga naslovnica-Kdo je pograbil denar za Dedićeve?

Pa na mojih ki sem jih kupla malo prej je “Dedič….” mogoče si brala …..bu.

A je to mišljen Zlatko Dedić (futbaler) ali Arsen Dedić (pjevač).? To ti je priimek!

joj, vem, da sem zj to brala. lahko še kdo sporoči kaj ima na naslovnici?

Pa to je neki Dedič od Vegrada, ko vdovi niso nakazali denarja,ki so ga zbrali v sluzbi, ko je on umrl.

A je pol slovenskih z enim naslovom, po 8 uri z drugim naslovom. Valjda si brala, sam kje je pa drugo vprašanje. Dnevnik, Delo, novice na netu. Dej no zdaj doktorirat ker si se zmotila.

jaz imam Z LETALOM STRMOGLAVIL ERAZEM B. PINTER?
Glavna zgodba je pa Kdo je pograbil denar za dedićeve?
v notranjosti novic nič ne piše o strmoglavljenju. Mislim da je prišlo do napake, so hotli narest neko BUM novico, pa se jim ni izšlo 😉

lp

sigurna sem, da so bile slovenske novice, ker je bila zgoraj nalepka z nagradno igro terna

ali pa jim je Erazem fejst plačal, da so umaknili novico o njem.

Danes sem bila v trgovini okrog 10:30 in sem kupila Slovenske novice in je bila glavna tema o Erazmu B. Pintarju, ki naj bi strmoglavil z letalom in čudežno preživel. Nisem pa še uspela prebrat, ker so ostali družinski člani planili po časopisu. 🙂

New Report

Close