slovenske pesmi na hrvaški poroki :)
Zdravo,
Jaz sem pa v manjši dilemi….namreč v aprilu se jaz in moj bodoči mož (Hrvat) ženimo v Splitu in
pel nam bo seveda hrvaški bend.
Po pravici povedano, mene nič kaj dosti ne moti če nimamo nobene slovenske pesmi (slovenci smo itak navajeni poslušat hrvaške pesmi in vse ostale pesmi iz bivše yuge in smo jihvzeli za svoje:) ), ampak mogoče pa vseeno ne bi bilo slabo če bi vključila tudi kakšno slovensko. Ne razumite me narobe, rada imam slovenske pesmi in bi najraje da nam igra slovenski bend, tako bi imeli pokrito vse, ampak ni šlo.
V bistvu je problem v tem, da bi se moral bend naučit vsako pesem povsem na novo in tudi jezik jim sigurno ne bi šel kej preveč dobro od rok :), zato bi probala jim dat, da zaigrajo pesmi, kjer ni preveč teksta oz. je tekst lahek 🙂 Mogoče na golici (na klaviaturah), ti ti ti rožica že ima mogoče preveč teksta:), ne vem, mogoče kakšno modernejšo oziroma bolj za žur, ampak ne vem katere. Ne bi imela nekih ljubezenskih, ampak za žur.
Prosim vas za pomoč….če bi bili vi med povabljenci, katero slovensko pesem bi želeli slišati in ali bi vas motilo, če ni nobene?
Hvala vam za kakršenkoli predlog 🙂