Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek SLOVENSKE ŽENSKE doma naredijo NAJMANJ gospodinjskih del NA SVETU!

SLOVENSKE ŽENSKE doma naredijo NAJMANJ gospodinjskih del NA SVETU!

Ja pa dajte jih že uvozit, no, te vzhodnjakinje! Ker te zagotovo ne padejo pod kategorijo migranti, a ne? Aja, saj jih ne morete. Ker te so toliko pametne, da pogledajo, če jih bo dec lahko vzdrževal, njih in njihove potomce. Ker v službo one zagotovo ne bodo hodile. Pa tudi tem večinoma ni več smisel življenja služiti vampastim, plešastim in glupim dedcem. Ampak mal pofantazirat je pa lepo, a ne, med čik pavzo, pol pa nazaj za tekoči trak.

Kakšni idioti ste eni, bog se vas usmili.

Moja babica je bila izobražena, ampak je bila zadnja leta zaradi določenih vzrokov doma, za povrh je pa imela “gospodinjsko pomočnico”, kot se je temu takrat reklo. Ta je imela sobo v hiši zastonj, plus plačo – delala je pa vse od čiščenja, do pranja , likanja in kuhanja. No kuhala je babica dostikrat sama. Pa ni bilo nikomur čudno.
Enako je bilo (in je še) v večini višjih slojev po vsem svetu – žene doma, pa zaposleno osebje, služinčad.
Kaj bi vi jamrači šele rekli v tem primeru? Ko vaša žena ne bi dobesedno s prstom mignila cele dneve, samo “dobrodelne prireditve”, lišpanje, sprehodi, obiski?
Moj mož je na enem od potovanj govoril z možakarjem iz Južne Amerike, ki ni znal fuknkcionirati brez služinčadi in ni verjel, da razen raznih “gospa za čiščenje” pri nas tega pojma sploh ne poznamo. Žene pša seveda doma, nezaposlene.
[/quote]
To ti njim brezveze razlagaš. Oni so seljacine. Njim se tud sanja ne da so nekatere zenske gospe v pravem pomenu besede in je to popolnoma sprejemljivo. Tudi moja babica je imela gospodinjo. Najbolj se pomnim njenega peciva 🙂
Danes je to njim zadrtezem nekaj nezaslišanega, ce bi zena imela doma gospodinjo,ze zdej zmerjajo zenske z lenuhinjami pa vecino gospodinjstva se vedno postori zena

To ti njim brezveze razlagaš. Oni so seljacine. Njim se tud sanja ne da so nekatere zenske gospe v pravem pomenu besede in je to popolnoma sprejemljivo. Tudi moja babica je imela gospodinjo. Najbolj se pomnim njenega peciva 🙂
Danes je to njim zadrtezem nekaj nezaslišanega, ce bi zena imela doma gospodinjo,ze zdej zmerjajo zenske z lenuhinjami pa vecino gospodinjstva se vedno postori zena
[/quote]

Kaj bodo pogledali, ko bo gospa Tajka ali Filipinka zahtevala služabnico :)))

Kaj bodo pogledali, ko bo gospa Tajka ali Filipinka zahtevala služabnico :)))
[/quote]
Neumnezi.. Mislijo da ena mlada lepa tajka komaj caka na slovencka z jurjem in garsonjero. pa da ga bo pedenala spred in zadi ,zakaj ze.? Aja ker jo je pripeljal v Slovenijo. Bo hitro pogruntala da jurja v Sloveniji ni isto kot jurja na tajskem :))

Neumnezi.. Mislijo da ena mlada lepa tajka komaj caka na slovencka z jurjem in garsonjero. pa da ga bo pedenala spred in zadi ,zakaj ze.? Aja ker jo je pripeljal v Slovenijo. Bo hitro pogruntala da jurja v Sloveniji ni isto kot jurja na tajskem :))
[/quote]

Neumnež. Samo eden je, ampak popolnoma maničen, se čudim, da mu prsti ne odpadejo od tipkanja .

Poglej okrog sebe. Mladih lepih Tajk je vse več.

[/quote]

takle haha

quote=”Tajke so lepotice” post_id=12886390 time=1556093261]
Poglej okrog sebe. Mladih lepih Tajk je vse več.

[/quote]

[/quote]
Moja babica si je kar sama placala gospodinjo in gospodinja je ubogala samo njo. Kar je babica narocila to se je kuhalo in kot je narocila se je delalo. Moj dedek se ni vmešaval, niti ni on dal place gospodinji. Toliko o tem kako moz placuje.
Tudi jaz bi si lahko umislila gospodinjo ,bi mi zneslo financno.. Samo jaz ne trpim tujih ljudi v hisi in rada kuham sama ter pospravljam sama ,ko jaz hocem in kakor jaz hocem
Ne rabim jaz moza za plačevanje gospodinje ,niti gospodinje da mi hodi po hisi..
Te vase mantre o plačevanju moza mi grejo ze rahlo na k..
Saj vecina vas, ki najbolj udrihate cez zenske, nima nobenega konkretnega denarja za gospodinjo. Veseli bodite, da vam žene poleg tega, da svojo placo domov prinesejo in ne zivijo samo od vase place, se skuhajo in vam perejo. Dej dej

Saj so tudi prve v Evropskem vrhu po zaposlenosti.
Sicer pa : statistiki itak ni preveč za verjet.Američanke .recimo : ali so karieristke in delajo vse dni, koliko potem naredijo v gospodinjstvu…ali pa so doma gospodinje.

Mogoče je pa grda resnica, da je vse res:

slovenke prikazati kot grdobe, kurve, lenuhinje ,izkoriscevalke, slabe zene, matere itd. ni da ni

Statistika temu pritrjuje:

https://money.cnn.com/gallery/news/economy/2013/11/05/chore-wars/index.html

Zadnje case se pojavlja en trcen naci fanatik, ki hoce vse slovenke prikazati kot grdobe, kurve, lenuhinje ,izkoriscevalke, slabe zene, matere itd. ni da ni
Zakompleksan konj, ki sam sebe tolazi
[/quote]

Moja babica si je kar sama placala gospodinjo in gospodinja je ubogala samo njo. Kar je babica narocila to se je kuhalo in kot je narocila se je delalo. Moj dedek se ni vmešaval, niti ni on dal place gospodinji. Toliko o tem kako moz placuje.
Tudi jaz bi si lahko umislila gospodinjo ,bi mi zneslo financno.. Samo jaz ne trpim tujih ljudi v hisi in rada kuham sama ter pospravljam sama ,ko jaz hocem in kakor jaz hocem
Ne rabim jaz moza za plačevanje gospodinje ,niti gospodinje da mi hodi po hisi..
Te vase mantre o plačevanju moza mi grejo ze rahlo na k..
Saj vecina vas, ki najbolj udrihate cez zenske, nima nobenega konkretnega denarja za gospodinjo. Veseli bodite, da vam žene poleg tega, da svojo placo domov prinesejo in ne zivijo samo od vase place, se skuhajo in vam perejo. Dej dej
[/quote]
Ti vedno samo na denar misliš!

[/quote]
Grda resnica je da ste drkađije, 90posto vas je tukaj gor ki zenske od blizu ze zelo dolgo niste videli
Par izjem je normalnih

Ti vedno samo na denar misliš!
[/quote]

Se ti začni ,pa ne bo treba revne tajke in filipinke sanjat

Živim sam, perem sam, kuham sam, pomivam sam, in mi ne jemlje veliko časa.
[/quote]
Sej to nikomur ne jemlje veliko časa.
Veliko časa vzame le jamranje raznih lenuhov, ki jim je vsako delo odveč.

[/quote]

Saj ti nihče ne brani. Uvozi si jo in poroči. Zakaj ne? Ne boš ne prvi in ne zadnji. Niso vsi za vse in če slovenke nismo zate, jbg.

Glede lenobe pa raje ne bi. Sem sicer iz vaškega okolja ampak so zelo zelo redke tiste, ki bi delale nič in bile na plečih moža. Večina jih drži vsaj 3 vogale pri hiši.
Je pa zanimivo da ima v okolici le en tujko pa še ta hodi okoli vsa prebutana (jaki moški) in govori da je padla in policiji laže. K.. pa takega deca, ki je tako možat, da rabi žensko tepst, pa še tujka je, ki naj bi bila popolnoma ubogljiva.

Saj ti nihče ne brani. Uvozi si jo in poroči. Zakaj ne? Ne boš ne prvi in ne zadnji. Niso vsi za vse in če slovenke nismo zate, jbg.

Glede lenobe pa raje ne bi. Sem sicer iz vaškega okolja ampak so zelo zelo redke tiste, ki bi delale nič in bile na plečih moža. Večina jih drži vsaj 3 vogale pri hiši.
Je pa zanimivo da ima v okolici le en tujko pa še ta hodi okoli vsa prebutana (jaki moški) in govori da je padla in policiji laže. K.. pa takega deca, ki je tako možat, da rabi žensko tepst, pa še tujka je, ki naj bi bila popolnoma ubogljiva.
[/quote]

Ja zato si jo je pa pripeljal. Je čedalje manj Slovenk, ki bi to prenašale. Je moral zasigurat, da nima kam it in da bo ostala in držala bunke.

Seveda je čedalje manj Slovenk, ki bi prenašale to, da bi delale. One so lene. NAJBOLJ LENE ŽENSKE NA SVETU, ČE SMO NATANČNEJŠI.

Znanstveno dokazano in statistično podprto.

Ja zato si jo je pa pripeljal. Je čedalje manj Slovenk, ki bi to prenašale. Je moral zasigurat, da nima kam it in da bo ostala in držala bunke.
[/quote]

[/quote]

Ja in? Kaj boš zdaj naredila? Pridružila se nam gotovo ne boš. Imaš doma tako komando, da se nam niti ne smeš. Nevoščljiva, kajne?

V bistvu moški ne marajo lenih, starih, neprivlačnih, zoprnih žena. In zato so lene, stare, neprivlačne ženske same. In se sprašujejo: zakaj zaboga moški ne marajo inteligentnih, samostojnih, takih, ki mislijo s svojo glavo.
Take so lene in neumne.

Ja in? Kaj boš zdaj naredila? Pridružila se nam gotovo ne boš. Imaš doma tako komando, da se nam niti ne smeš. Nevoščljiva, kajne?
[/quote]

torej, po tej raziskavi delajo
danke 4:03 ure na dan
švedinje 4:09
belgijke 4:05
nizozemke 4:27
norvežanke 3:46
nemke 4:29
madžarke 4:28

in slovenke 4:46 ur:minut na dan

in ti nepismeno budalo trdiš, da naredijo najmanj gospodinjskih del na svetu?
s tem, da je zaposlenost žensk v sloveniji med najvišjimi na svetu…

[/quote]

In kakšna si ti?

Jambraj naprej. :-)))

Temu se reče žebljico na glavico.

“V bistvu moški ne marajo lenih, starih, neprivlačnih, zoprnih žena. In zato so lene, stare, neprivlačne ženske same. In se sprašujejo: zakaj zaboga moški ne marajo inteligentnih, samostojnih, takih, ki mislijo s svojo glavo.
Take so lene in neumne.”

[/quote]

Čaki mal. Sam to je res!
Saj nič čudnga da tolko poslušam vse sodelavke ko jamrajo kolk delajo.
Najboljša taktika je preventivni napad.
Ma smrdi ta Slovenija, do neba. Najbolj vpije tisti, ki najmanj da.

Sramota za slo ženske.
Tako lena pa že slovenka. hahaha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close