Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek SLOVENSKE ŽENSKE doma naredijo NAJMANJ gospodinjskih del NA SVETU!

SLOVENSKE ŽENSKE doma naredijo NAJMANJ gospodinjskih del NA SVETU!

LooooooL

A zdej je problem, ker morte na šiht hodt? Pa to je folk tako razvajen ratal da glava peče.

Po eni strani ponosno, da nočte bit gospodinje, po drugi strani pa jamrate da bi raje ble doma. Sj same ne veste kaj bi s sabo.
[/quote]

Malo ljudi ve kaj hoče oz. si želijo napačnih stvari. Vsi se primerjajo z družbo, tako okolje je idealno za kapitalizem in takega so si ustvarili, ter ga še samo stopnjujejo. Poglej koliko dragih/novih avtomobilov je na cesti, kako se ljudje ven mečejo z vsem kar imajo. Noter so pa prazni in to hočejo zakrit z materializmom in fizičnim izgledom (fasade, nove frizure vsaki tretji dan, nakit, oblačila, mišice (dobro se je gibati, jesti zdravo, ampak nobene potrebe ni po proteinih/steroidih).

Tisti ki pa se ne morejo izkazati v družbi pa pač posegajo po vselej popularnem alkotu, tabletah in ostalih drogah, da za kratek čas “zaprejo oči”.

To, da so Slovenke lene je javna tajna.
Več bi se moralo govorit o temu.

SEKS JE NA PRVEM MESTU

wooow,hudo!bravo Slovenija <3 trenutno s epočutim zelo ponosno na našo državo. Itak sem vedno od nekdaj bila. (Tudi ko umrem bom moji državi vse zapustila.)
To dejstvo mi je zelo zelo všeč. In seveda verjamem,samo ko s eozrem okoli sebe,moj stric je vse delal doma ko se je oženil,kuhal pral,likal. Moj oče on kuha v naši hiši. Njegova žena sploh ne kuha in ne zna kuhat. Večkrat tudi on pere in lika. Hvalabogu! passe so časi,da bom jaz suženj za deca. Prvi k bi to pomislu mu čreva ven potegnem in adios amigo. kul! tnx za ta info 🙂
[/quote]

ane? bravo Slovenija

wooow,hudo!bravo Slovenija <3 trenutno s epočutim zelo ponosno na našo državo. Itak sem vedno od nekdaj bila. (Tudi ko umrem bom moji državi vse zapustila.)
To dejstvo mi je zelo zelo všeč. In seveda verjamem,samo ko s eozrem okoli sebe,moj stric je vse delal doma ko se je oženil,kuhal pral,likal. Moj oče on kuha v naši hiši. Njegova žena sploh ne kuha in ne zna kuhat. Večkrat tudi on pere in lika. Hvalabogu! passe so časi,da bom jaz suženj za deca. Prvi k bi to pomislu mu čreva ven potegnem in adios amigo. kul! tnx za ta info 🙂
[/quote]

ane? bravo Slovenija

Ja in?

[i]What you most want to find will be found where you least want to look.[/i]

smrdijo kot pepelnik.

Kdaj pa naj bi delala doma?
Najprej šiht, potem fitnes, kofetkanje, frizer, kozmetičarka, ljubček…. 😁
Doma bo pa že copata vse naredil….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close