Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Slovenski blogerji, vlogerji…

Slovenski blogerji, vlogerji…

Jih spremljate? Kako se vam zdijo, kdo vam je všeč? Moj seznam:

PRIPOROČAM:

Ljubezniva (blog) – mama malih dvojčkov in najstnika, eden od dvojčkov ima Downov sindrom. Zelo topli, lepi zapisi, ima smisel za pisanje.

Uglašena kuhinja, Zulejka Javeršek (blog) – veganski blog, recepti in zabaven, sproščen stil pisanja.

Marko Žerjal (vlog, yt) – zabaven, malo temen smisel za humor, ampak mi je všeč.

Mariah Dolenc (vlog, yt) – američanka, ki živi v Sloveniji, zelo pozitivni videi, sicer morda malo dolgočasen in razvlečen editing na trenutke. Ženska deluje zabavna in energična, edino njen mož mi je čuden.

Rebecca YT (vlog, yt) – najstniški kanal, spremljava s hčerko. Luštna, pozitivna punca, dela videje s prijatelji, deluje pristno, mladostno. Dober role model za najstnice.

Lepa afna (vlog, yt) – še en, ki ga spremljava skupaj s hčerko, večinoma kanal o ličenju, urejanju. Ženska deluje pristno, vidi se, da je rada uštimana, da ji veliko pomeni moda, kar me sicer načeloma ne zanima, ampak je luštna in deluje prijetno.

NE PRIPOROČAM:

Tilen Grah (vlog, yt) – občasno spremlja hči. Čuden, hiperaktiven in ne najbolj bister 20-nekaj-letnik.

Kaya Solo (vlog, yt) – še en najstniški kanal, ena ‘ful kul’ punca, ki se za moje pojme malo preveč ven meče s svojim ‘kul’ obnašanjem. Deluje naduto. Si želim, da je hči ne bi spremljala.

OOpsi (blog, fb) – Nobenega smisla za pisanje, ves čas eni in isti članki. Luštna otroka, trapasto oblečena.

Cool fotr (vlog, fb) – Polpismen povprečen fotr, na katerem res ne vidim, kaj bi naj bilo kul. Žena je v skupnih posnetkih nadležna za znoret, skoz v pogovorih prekinjajo drug drugega. Bizarno je ta ista žena v posnetkih ali objavah, kjer je sama, presenetljivo prijetna. Luštni otroci.

Mogoče sem še kakega pozablja, sicer pa spremljam bolj angleške in ameriške vlogerje, ker so nekako bolj pozitivni od naših. Komotar minuta mi je še kar všeč, ampak mi res dol visi za avte, tako, da ga ne spremljam veliko.

meni je všeč anja suska, samo zdaj ne snema več. Njeni videi za nazaj so fajn, pozitivni.

Pa tudi tilen grah tko za foro gledam. Ona njegova punca je čist simpatična oz. oba skupaj, se dobro nasmejem kakšnim (butastim) detajlom. Prav ta lahkotnost in nezahtevna tematika je fajn.

copycat 101

Nik vardijan zanimiv z dobro kvaliteto videotov.vreden ogleda

Meni sta Top of the Top, Ciril Komotar (v glavnem avtomobiliezm) in Bit Sever (potovanja in eventi).

-Roštilj kanal. Ne dosti naročnikov, ampak meni zelo zabaven s to svojo štajerščino:
https://www.youtube.com/channel/UCll2oXWadu79KKestC5iXuA

-Politično, sociološki kanal, ampak v glavnem v angleščini. Samo nekaj filmčkov v slovenščini:
https://www.youtube.com/user/Barbara4u2c

-Kanal, ki je imel včasih zelo provokativne teme, ampak na žalost zadnja leta dela v glavnem video igrice:
https://www.youtube.com/user/Dinotti

Meni osebno sta trenutno najbolj všeč:

Matic Grmek (ples, potovanje, dogodki, slikanje)

Ciril Komotar (avti)

Bit Sever (potovanja)

Hvala! Tudi jaz sem urnebesno iskala v/blogerje da vidim kaj se dogaja v Sloveniji, ker DEM že od vedno v tujini, in našla:
Cool Fotr: težko gledati. Nič zanimivega. Shilling Kids for goodies
Kaya solo: težko isto. Iz drugih razlogov. Pa naglas, nisem vajena, priznal.
Kaya ki je v Londonu : ponovno me moti naglas ali afnanje. Pa hauli me ne zanimajo tega je pa preveč
Rebeka mi je res luštna ampak: prejitra. Govorica, zoom in/out, sem skoraj epileptična ko se konca
Mariah ok, me razvedri. Ja editing včasih malo dolg, se strinjam.
Snemam ustvarjam vlogam: brez zveze.
Anja: nekaj časa sem jo spremljala skupaj z… kdo je za njena prijateljica Mojca? Počasi izpuhtelo.
Saj je že vse to preveč ker potem imam se Fr in uk hate warch 😅

pa kdo sploh to gleda, vsi se samo kopirajo eden drugega

marija zmosta alias eva kljun

barbi in matic

dans fotr kuha

New Report

Close