Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek SLOVENSKI IGRALCI

SLOVENSKI IGRALCI

Ponavadi nam trače polnijo tuji igralci in vzdihuje se za tujimi ..kaj pa slovenski, a? Priznam, ko sem bila najstnica, mi je bil zelo všeč Igor Samobor in sem tolk časa težila, da sem v Drami imela obvezno šol. prakso in pol me ni minilo…kje pa…Zdaj je od tega že nekaj let, mi je pa še vedno simpatičen- zelo pa ga spoštujem tudi kot igralca nekaj odločnih vlog.
Kja pa ve?

Meni je Jurij Zrnec zakon.Kadarkoli in kjerkoli se pojavi…..se mu smejim.Pa še simpatičen je.Full.

NINO-rada te imam.

Polde Bibič mi je uredu, Milena Zupančič. Od mlajših Matjaž Jaušnik.
Pia zemljič je grozno lušna.
Jurij Souček ima pa dober glas : ))))

samobor, kar v kolenih se mi zavrti, ko ga vidim. in marko mandić.

JA, še vedno zgleda dobro.Neki ima, ne vem kaj…poleg glasu. Ubija

Meni pa Brane Završan odkar sem ga gledala v Mladinskem, Senca tvojega psa. Res dober !!!!
Samobor pa tudi seveda !

Od starejših občudujem Arnolda Tovornika, Jože Zupan.

Najlepši glas ( tisti ki ti mravljince požene po telesu ) pa je Bert Sotlar.

Potem so pa seveda Zlatko Šugman

Najlepši mi je še vedno Cavazza starejši.

Od mlajših pa Javšnik, Zrnec, Šugman mlajši

Samobor dobro izgleda, ja:))) Najboljši mi je pa Janez Škof. Aja, pa ko Alojz Svete govori angleško……uffffffff

Najlepši glas:Polde Bibič
Največja faca:Jurij Zrnec
Najlepši: sebastijan Cavazza

Najbolj antipatična: Janez Škof in Bojan Emeršič
Najbolj antipatična: Pia Zemljič

Pozabila sem Matjaža Tribušona, ta je tudi še vedno hot:)

Joj, kako sem srečna. Samo zame ostane Bojan Emeršič;)))) Ne bo se mi treba z nobeno cukat;)))

(Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde. Pravico imaš biti tu. In če to veš ali ne - vse v vesolju poteka natančno tako, kot je prav.)

Pomoje se boš morala pa kar hudo cukat in sicer z njegovo Viki:)

No, zdaj pa moram likat.

Ja, Tribušon, ja , nanj sem pa čist pozabila…Emeršič pa…ne preveč.S kako kilco dol bi bil boljši.Ena je omenila Pio Zemljič..ena redkih tako zelo anti…

O, meni je nepozaben Borut Veselko v Operaciji Cartier.
LpC

Pomoje se boš morala pa kar hudo cukat in sicer z njegovo Viki:)

No, zdaj pa moram likat.[/quote]

Sem ga pa res pozabila omenit.

Pa saj ne mislimo dobesedno cukat. Vsaj mislim da višavski ptič misli tako.

In moj je itak najlepši in najboljši in mislim da misli resno ko mi pravi da me ljubi. V nasprotnem primeru je pa res vrhunski igralec. ( ali pa jaz zatrapana fanica)

Boris Cavazza je zakon. Taka karizma…

Samobor pa je meni preveč resen, tko dolgočasn se mi zdi. Isto njegova žena Barbara Hieng Samobor. Oba zelo prijazna, a dolgočasna, vsaj meni se zdi tako.

ja, da bi rekla VROČ res ni, so mi pa všeč bolj umirjeni tipi, ok, če dam za kontra primer ŠERUGO, od katerega sex kar puhti…

Tadej Toš. Mmmmm :))

Saša Tabakovič v filmu Pod njenim oknom! Tak lušten, melanholičen… 🙂

A Zvoneta Šerugo misliš?
Jao, ta je meni bljak. Totalno antipatičen dedec z najbolj zoprnim glasom na svetu.

Pa on ni igralec…čeprav malo glumi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close