Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slovenski pevci in pevke

Slovenski pevci in pevke

koga najraje poslušate

Hm, poslušam ga ne tako zelo rada, ga pa zato raje gledam – Jana Plestenjaka:))).

kreslin, in tukaj nekje se moje poslušanje slovenske muzike konča.

Vecina pevcev in pevk me je sposobna hitro pregnat iz prizorisca, al pa pripravit do tega, da prestavim postajo na radiu, so pa na sreco redke izjeme, npr. Lara P. Jankovic, Zoran Predin, z nekaterimi komadi Siddharta, Anika horvat, Elda Viler in njena hcerka…no, tukaj pa se seznam zame ze konca.

Elda Viler, Folkrola, Vlado Kreslin, Majda Sepe, Nuša Derenda, Majda Arhova, nekaj od Siddharte

Sidharta, iztok mlakar, predin (predvsem starejši komadi)… pol se pa pri slovenskih že kar konča..

trenutno mi pride na misel Ditka Haberl in njene čudovite pesmi.

v njeno kakovostno skupino bi sodila še: Marta Zore, Alenka Godec, Anika, pa še kdo….

Alenka Godec, Vita Mavrič, Olivija, Vlado Kreslin, nekaj Zorana Predina, Iztok Mlakar, zlasti njegova besedila, Siddharta, vokal Ota Pestnerja, pa karkoli že poje, All Capone Štrajh Trio, ki ga žal ni več :(((, pa tudi marsikaj zimzelenega …

mami

Jasmin Stavros

kingstone

LP,*mamuška*

Tinkaro Kovač, Magnifiko, Kreslin, Pestner ………Sidarta včasih in Jan

Zmagovalec je Vlado Kreslin, v zadnjih dneh sem prebrala tudi njegovo zbirko pesmi o Beltinški bandi, ki me je zelo pozitivno presenetila. Sicer pa vse iz obdobja zlatih let slovenske popevke, za dušo. Od trenutno popularnih pa se mi je zamerila Sidartha z zadnjo ploščo, ki mi ne potegne, prejšne so mi bile kul.

Hazard, Gu-gu, Don Mentoni band.

Lara Baruca, Leeloojamais, sem pa tja Siddharta…

Hmm, moji naj so še vedno Lačni Franz, nekaj dobrih komadov ima pa Predin tudi kot solist. 🙂
Potem pa še Martin Krpan in solo Kreslin, Tinkara Kovač, Siddharta, BFM, pa seveda stare slovenske popevke. Godčeva, Derenda, Baruca, Jurasova imajo pa tudi kakšne komade dobre.

kako se vam pa zdi Vrčkovnikova?

slon&sadež

Terra Folk, Siddharta, Leelojamais, Katalena, Jan Plestenjak, Zoran Predin, Vlado Kreslin, Neisha, Andraž Hribar, Olivija, … pa še kdo bi se našu 🙂

lep pozdravček

In se je našu: Jadranka Juras in Dayout. Sm se mal prejle spomnla. 🙂

nočko

New Report

Close