Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija slovenski spot na MTV?

slovenski spot na MTV?

A je še kdo slišal (razen tistih, ki ste to slišali preko radia City), da bodo na MTv v soboto ob 10ih zjutraj (?) vrteli spot od Guštija in Polone Kasal Vedno zame? Daleč smo prišli… :). Vsa čast, res.

Na megaklik.com imajo podobne informacije. Samo da so bolj osredotočeni na Tinkaro Kovač, ki naj bi bila prva na tej prvi slovenski mtv lestvici.

Na emtiviju se zavedajo, da bolj kot so lokalno obarvani, več gledalcev bodo imeli. Tega ne počnejo, ker bi mi, Slovenci delali tako posebno in enkratno muziko, se razume. Tole v BOFu pa nameravajo predvajati na mtv europe in bojda neko oddajo o življenju po ljubljanskih kafičih, vse pa snemajo ravno v teh dneh. Torej – hitro ven=))
Lp;
N.

PS. to sem hotela vedno vprašati – ali še v katerem drugem mestu gledate nemški mtv? Mislim, kje jaz to živim://

ce mene uprasate je to bulshit
lp

Ja, in različni časopisi si ponavadi družno izmišljajo iste novice, da lahko nategnejo celotno populacijo Slovenije. To jim je največje zabava, sploh pa če poročajo o taki trivialni “zabavna industrija” zadevi…

Prebrala v današnjih Novicah, Kul! Škoda k tega tud na kabelski ne morem videt….žalsotno…:-(

Sou vot, saj ne bodo prvi.

New Report

Close