Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Slovensko junaštvo

Slovensko junaštvo

Slovensko junaštvo v osamosvojitveni vojni leta 1991. Srbske Novosti so pred časom napisale lep članek z naslovom: “Ubijali mučki, s leđa” o slovenskem junaštvu leta 1991. Kaj vse so počeli slovenski teroristi in banditi.

Srbske novosti niso bas neki , kar bi mi Slovenci brali. Lahko si jih nekam zataknejo…

Srbske k_urbe so brzo prispele k nam zabrinute za svoje mamine sinčke…..

Si predstavljate, da si nekje vojak in pride mama, da ti da sisu ….

Srbi so res nesposobni na vseh področjih, razen v nakladanju in goljufanju.

Objava čaka odobritev

Odgovor na objavo uporabnika
Vesel oče, 02.07.2021 ob 17:52

Srbske k_urbe so brzo prispele k nam zabrinute za svoje mamine sinčke…..

Si predstavljate, da si nekje vojak in pride mama, da ti da sisu ….

Srbi so res nesposobni na vseh področjih, razen v nakladanju in goljufanju.

A dej dej srbski štrom Nikole Tesle pa vsak dan brez sramu uporabljaš. Lepo v kranjsko goro v jamo in z bedancem močnik žret. Pa še tista kekčeva pesem plagijat.

youtube.com/watch?v=1i8XVQ2pswg

Slovenska glasba kopija nemških in avstrijskih.

Glavni pesnik pa pijandura ki nek babji šus Urško udavi v Ljubljanci.

Slovenija se je osamosvojila ker v Beogradu ni bilo dovolj široko korito za slovenske prašiče. Domovina pa ves čas jebe svoj narod in državljane v glavo. Vsak pa more itak vse sam ustvarit. Dokler živim svobodno in ugodno življenje pa mi je vseeno ali mi je domovina Slovenija ali pa mars.

Če ne bi bilo Bosancev in Srbov bi bila Slovenija poraščeni pragozd brez infrastrukture. Pa brez Nikole Tesle bi še vedno sedeli v temi. Ste pa seveda ponosni na svoj narodni šport pijančevanje, ker ste tako srečni z babjim šusem in froci.

Najbolj smešno pa je ko na poročilih opevate pol Srba Luko Dončića, kot da je nek čudež. Na koncu pa srb Nikola Jokić najboljši v ligi NBA. 😉

Odgovor na objavo uporabnika
MAVRICAAAAA, 07.07.2021 ob 13:22

h t t p s://w w w.y o u t u b e.c o m/watch?v=UwDdu9mpS7Q

h t t p s://w w w.y o u t u b e.c o m/watch?v=UwDdu9mpS7Q

New Report

Close