Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek služba

služba

Sem brez službe in pošiljam veliko prošenj.
Me je pa strah,ker skoraj v vsakem razpisu piše 5,10 ali celo več delovnih izkušenj.Kje jih pa naj dobim? Po končani šoli,diplomi nisem nikjer delala,da bi dobila izkušnje.Pa si zelo želim it delat.
Ali pa piše še znanje ang zelo dobro,priporočljivo tudi nem.
Učila sem se ang(nisem glih obvladala),vendar veliko pozabiš če ne uporabljaš dolgo,se z nikomer ne pogovarjaš ang.

Poglej še po službah za eno stopnjo nižjo izobrazbo, tam bi pa šlo po moje nekoliko lažje, če si res seveda le želiš delo in izkušnje…

Vsaj glede drugega lahko kaj narediš. Angleščino začni sistematično vsak dan trenirat, imaš internet, DVDje itn.

kakšna služba pa te zanima.bi bila pripravljena delat kot zavarovalni agent vsaj dokler ne dobiš take službe kot jo želiš.ni slabo plačano je pa terensko delo.

No, jaz imam pa zgleda preveč izkušenj (več kot 25 let, kar seveda pomeni, da sem stara petdeset …). Pa kljub univerzitetni izbrazbi, znanju angleščine in nemščine nikjer nočejo slišat zame …

enako velja za vas.izkušnje imate take ljudi pa potrebujemo.bi vas zanimalo.

Enako pri meni. Kmalu bom 50, javljam se na oglase slabo leto, brez uspeha. Ni kej, enkrat bo že ratalo!

Nagelj vam je 3 babam ponudil sluzbo. Niti ena se ni odzvala na njegovo ponudbo. In pol tezite, da ne dobite sluzbe? Maj gad!

Jaz bi šla karkoli,nisem pa navajena ljudem težit,jih prosit….za zavarovanje moraš hodit od vrat do vrat in težit….ne bi mi šlo:-(

Lepo, da si vsaj razlozla, da se ne vidis v tem “poklicu”… Tak je prav.

New Report

Close