Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Službene novoletne zabave

Službene novoletne zabave

Ja tole in tisto, kar si prej napisala, ne gre ravno skupaj. Odloči se zdaj kaj boš zagovarjala, ker oboje ne gre. 😉
[/quote]

Oboje 😉
Če tega ne doživiš, potem res vrjetn mislš da oboje skup ne gre. Sm tud sama na začetku tko misla, pa sm se zmotila.

Potrebno bo odpreti temo: Izgovori za neudeležbo na službenih zabavah. ;)))
[/quote]

Ali vas ne odkrijejo, da si izmišljate izgovore? Nekje je udeležba na teh zabavah praktično obvezna.

Ali vas ne odkrijejo, da si izmišljate izgovore? Nekje je udeležba na teh zabavah praktično obvezna.
[/quote]

Daj no…kdo te lahko sili na zabavo izven sluzbe? Jaz si ne izmisljujem izgovorov. Enostavno ne grem, ce mi ni do tega.

Daj no…kdo te lahko sili na zabavo izven sluzbe? Jaz si ne izmisljujem izgovorov. Enostavno ne grem, ce mi ni do tega.
[/quote]Parkljevke niste zaželene nikjer. Le mačke.

[/quote]

Vem, da ponekod upoštevajo (ne)udeležbo na teh zabavah pri letnem ocenjevanju zaposlenih.

Vem, da ponekod upoštevajo (ne)udeležbo na teh zabavah pri letnem ocenjevanju zaposlenih.
[/quote]

Ne verjamem, da je to res. Ocenjuje se lahko samo delo zaposlenih v službenem času in ne žuranje po službenem času. Če imaš pa dokaz, da je temu tako, je pa zadeva zrela za sodišče. Zakaj bi komu sploh razlagal, zakaj ne greš? Vsak ima pravico do zasebnosti na delovnem mestu.

[/quote]

Ko take stvari postanejo obvezne je to znak za alarm, ker so odnosi očitno totalno v k.ur.cu. Enako je s team buildingi in podobnim sranjem.

Ko take stvari postanejo obvezne je to znak za alarm, ker so odnosi očitno totalno v k.ur.cu. Enako je s team buildingi in podobnim sranjem.
[/quote]

Drži kot pribito. V nekaterih podjetjih celo bluzijo z motivacijskimi plakati. Se najdejo pametnjakoviči, ki se za drag denar pustijo nategniti raznim koučem in potem propagirajo njihove budalaščine. Zaposleni pa samo zavijajo z očmi.

Delam v JU. Službenih zabav nimamo. Razen zadnji delovni dan pred božičem imamo zadnjih 15 min delovnika nagovor vodje. Kdor se vpiše na seznam in prispeva 2e dobi kozarec penine s katerim se nazdravi skupaj z vodjo. Če ne pač ne. In to je vse kar je druženja, zabave itd.

Popolnoma odveč….sam ko ti napovejo da boš moral napraviti en “Speech” je še večja jeba:((

Je, odveč, ja… A tu ni nekih internih zabav, bolj so vabila na zabave poslovnih partnerjev. Tja je pa treba iti, ker se v tem času vedno vsaj načelno že dogovarja za podaljšanje ali ponovno sklepanje poslov… In če ne bi šel… so večje možnosti, da ne bi bilo posla.

Torej – to je delo v malo manj formalni obliki, ne pa zabava. Če hočem imeti dovolj čiste misli, niti popiti ne smem več kot en kozarec…

Opažam pa pri mlajših, da jim je služba pravzaprav edina družba.

Jasno saj mlajše generacije smo po firmi od jutra do večera. Pridem v garsonjero in se samo poknem dol in hropem.

Ali tega nikoli ne bo konec?

ni treba bit zasebni detektiv, niti ga najemati, da marsikaj odkriješ. Se je več kot očitno sam izdal, z določenimi dejanji, tudi potrjevanjem prijateljstva na FBju s točno določeno osebo, ona je pa imela kar nekaj časa javno odprt Instagram profil, kjer je izdajala marsikaj tudi enostarševsko družino, in mnogo ostalega preveč preveč, pa še z ostalimi drugimi zadevami. Že prej je bil ujet na določenih drugih zadevah, kar ni mogel prikriti – je sam priznal, da nič ne more skriti, daje preveč “policaja” v meni, ker vse odkrijem. Odnesel ga je pa alkohol. Pa ena borderilne motnja. Sicer pa – narava ga je kaznovala, do konca življenja bo okužen, ker to kar je prizadelo njegov penis, se ne da pozdraviti – izbruhne lahko kadarkoli.

Kako pa izgleda njegov penis? A ima sicer velikega in krepkega.

Ejjj vaš šef je kot naš direktor. Sicer so kolegi sodelavci rekli, da je bil kakšno leto nazaj še dokaj zadržan, niti se jim ni pridružil na zunanjih čagah, zdaj se nam pa, smo ga že čisto vpeljali 🙂 Ga moram pohvaliti :)))
[/quote]

Gospodična srečno, zdravo, poslovno uspešno novo leto 😘
Jutr uspešen delovni dan 🤓

Gospodična srečno, zdravo, poslovno uspešno novo leto 😘
Jutr uspešen delovni dan 🤓
[/quote]

Gospodična, Vaši zapisi me zmeraj zabavajo 😊
Pogrešam Vas

New Report

Close