Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Služi kdo prek interneta

Služi kdo prek interneta

Zanima me, če služi kdo prek interneta in na kakšen način. Potrebovala bi dodatnih 300 evrov na mesec. Sem iz majhnega kraja in kakšne druge opcije nimam. Da bi hodila komu pomagat na dom, ne gre, ker se to pri nas na vasi ne prakticira za denar, k večjemu ti vrnejo uslugo delo-za delo, jaz pa za račune plačat potrebujem denar. Če ima kdo kakšen predlog, prosim naj mi odgovori. Pametovanje in nesramne odgovore raje zadržite, ker nikomur ne koristijo. To ne pišem, ker bi hotla bit nesramna, ampak, ker večkrat v raznih temah, namesto odgovorov, ki bi pomagali, berem nesramnosti in žaljenje, to pa me ne zanima in dvomim, da koga drugega.

mora biti z zaslužkom na netu, a tisti, ki to počnejo, skrbno skrivajo. So razne ponudbe, a ko vidiš razlage, te vse mine….Zanimivo je, da sem bila pred par leti v azijski državi, kjer ženske, ki nimajo služb, pridno zaslužijo na internetu..kako, ne vem…Mogoče se bo le kdo javil in povedal malo več, saj vsakega toliko časa kdo sprašuje, pa vedno ostane na nuli…Tudi mene zanima…

Ja, z trgovanjem z delnicami
lp

Karkoli gledaš na slovenskih straneh so nategi. Tudi jaz nimam pojma kaj nekateri delajo ampak sigurno ne razne piramide ker to je prinaša denarja. Če zveš kaj konkretnega se priporočam :)))))

Kolega mi je omenil, da je prejšnji teden na hrvaški televiziji gledal en prispevek, v katerem so nekaj razlagali na to temo, a je prepozno vklopil, da bi zvedel kaj več, baje pa je vse legalno in se da nekaj zaslužiti.

https://slo-tech.com/forum/t438859/0

Če obvladaš kakšno ročno obrt, lahko izdelke prodaš na https://www.etsy.com/

__________________________________________________________ 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

https://slo-tech.com/forum/t438859/0

Če obvladaš kakšno ročno obrt, lahko izdelke prodaš na https://www.etsy.com/%5B/quote%5D

Ti si pa tudi neki veliki um. Ravno toliko veš o internetu in računalnikih, kot jaz o sranju angleške kraljice. Malo poguglaš in nalepiš prvi link, star kot svet, ki ti pride pod roke.
Še ko za računalniške težave svetuješ, sekaš mimo pa še čez. Daj že mir in se drži tega, kar znaš – karkoli to pač je. Res si že dosadna s temi nekoristnimi nasveti in polna sama sebe s tem avatarjem vred.

300€ na mesec avtorica ne boš dobila nikjer brez izkušenj in kot novinka. Opcije so razno klikanje oglasov in programi, ki to počnejo namesto tebe vsak dan, ampak s tem moraš spet dobiti nove “stranke”, da boš kot referer dobila večji income. Možni so tudi bitcoini in rudarjenje, ampak nekako se mi zdi, da ti to ne bi ustrezalo. 20-100$ pa vseeno lahko dobiš s klikanjem oglasov in reševanjem raznih slovenskih anket.

Preko neta se da dejansko zaslužiti marsikaj. Treba pa se je zavedati, da ne na hitro in brez dela. Predvsem je treba veliko časa v izobraževanje, iskanje informacij, testiranje.

Nekaj možnosti:
– postaviš spletno stran, blog ipd in gor prikazuješ oglase (npr Googlov AdWords) in si plačana za vsak klik na oglas. So pa cene pri nas za klike relativno nizke – 2 do 30 centov. V povprečju klikne eden od 100 obiskovalcev. Lahko pa je stran v angleščini, potem je verjetnost za večji obisk večja, je pa res, da je tudi konkurenca večja, zato se išče nišne stran – ozko usmerjene
– postaviš spletno stran in gor “oglašuješ” kakšne izdelke iz amazona, ebaya itd in si plačana provizijo za vsako prodajo. To so affiliate programi
-lahko pogledaš na fiverr.com gor ljudje ponujajo storitve za 5 $ (oglasi, članki itd)
– če znaš prevajati, pisati, oblikovati lahko pogledaš tudi na freelancer za oglase

Pa verjetno bi se še kaj našlo, razno izpolnjevanje anket in klikanje pa načeloma ni smiselno.

Jaz trenutno testiram prvo opcijo. zaenkrat ne kaže slabo, bo pa treba vložiti še veliko dela, da se pridobi obisk.

Tole kroži na facebooku…

http://www.zasluzek.org/preberite-si/

Začni pisati blog. Zaslužek bo pride počasi. Tu je link za 50 najbolje plačanih bloggerjev, da vidiš, kaj gre v promet.

Ali pa začni prodajati na e-bayu za mednarodni trg.

Haters gonna hate! :)))))) Če lahko rešim tehnični problem, moje znanje vsekakor presega znanje sprašujoče osebe. Inteligenca pa kot veš, ni absolutna, temveč relativna.

Z drugim delom se pa strinjam. Zaslužek na netu deluje po principu snežene kepe – najprej si je potrebno ustvariti ime, nato šele posel steče. Ne priporočam, da delate za nekoga, ki ima že vpeljan posel. Tu so razmerja enaka kot v realnem svetu – veliko dela za malo zaslužka, smetano pa pobere nekdo v hierarhiji nad vami. Vsak naj si odgovori na eno samo vprašanje – v čem sem ne samo dober, temveč izjemen? Inovativne, estetske rešitve, ki zapolnijo tržno nišo, bodo vedno dobile kupca. Potrebno je upoštevati, da konkurenca ni lokalna ali na ravni države, temveč konkurira dobesedno cel svet. In potrebno je imeti ogromno, res izjemno veliko znanja z najrazličnejših področij.

__________________________________________________________ 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

Če obvladaš angleško, lahko zaslužiš ogromno denarja s raznim prevajanjem, pisanjem člankov, oglaševanjem, itd itd… Freelancer, oDdesk in podobne strani so zakon. Lahko zaslužiš za celo plačo vsak mesec (preverjeno) – odvisno od količine dela, ki ga opraviš.

Pozdravljeni!
Pošiljam Vam novo Spletno Anketo s 5 TV SPOTi s preko katere samo s klikanjem na oglase dobiš dodaten denar,
ki je izplačan po enem mesecu, oz. v naslednjem tekočem mesecu, če presežete vsoto prek 300 Evrov . Na dan dobitš klikanjem 15 evrov.
(Če pa vpišeš pod sabo še novih 10 članov se ta vsota dodatno podvoji samo iz zneska 15 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, ki jih dobiš od vpisanih pod tabo – poleg Tvojega osnovnega zneska 450 Eur. v enem mesecu,to je 60 Eur od vsakega novega člana. SKUPAJ : 10 oseb krat 60Eur = 600 Eurov na mesec še dodatno, oz.skupaj S=450+600= 1.050 eur/mes.)

Predlagam, da opis delovanja ANKETE 5 TVSPOT natisneš in POZORNO prebereš VSAJ dvakrat do konca tega E-dopisa z Navodili za vpis in s prevedenimi vprašanji.
Potem se takoj odloči za ta vpis brez pologa zato, da začne teči enomesečni rok za pridobitev denarja…. …. .
Osebe ki so se vpisale v začetku ustanovitve te Spletne ANKETE že pridno dvigujejo svoj denar preko PayPal računa, ki ga enostavno odprete prek : http://www.paypal.com

*****************************************************************************************************************

OGLEDOVANJE 5TV SPOTov S PLAČANIM
OCENJEVANJEM za 450 Evrov/mesec, s samo dobre pol ure dela na dan

Od : http://all-encuestas.com/?ref=351430
Za : Vztrajnega ocenjevalca 5 TV SPOTov

OPIS DELOVANJA
SPLETNE ANKETE NA ALLENCUESTAS.COM
Družba za marketinške raziskave .

Družba Allencuestas.com iz Španije izvaja investicijske raziskave za velika podjetja, kako navaden uporabnik spleta reagira na različne promocijske video oglase . S tem pridobijo podatke za ovrednotenje prikazanih proizvodov in storitev. Vi kot ocenjevalec , vpisan v ta sistem, dobite odlično plačano mnenje ob gledanju prikazanih promocijskih izdelkov ali storitev na tej spletni strani. Izplačila so mesečna- prvi teden v mesecu

Ker ste dobili to mojo Epošto in se lahko prijavite v to Spletno Anketo le preko mojega priporočilnega Linka za nove člane, ki je :

http://all-encuestas.com/?ref=351430
Najprej je potrebno izpolniti splošne podatke . Ob vpisu dobite začetni bonus 10 €, ki se samodejno vpišejo na vaš račun. Vaša naloga je, da si vsak dan ogledate 5 video oglasov in po vsakem oglasu , ki traja od 30 sek do 2 minut podate svoje mnenje o njem z izpolnitvijo ponujenih odgovorov na 14 vprašanj. Vsako vprašanje ima s krogci označenih 3 ali več možnih odgovorov. Kliknete na tistega , ki vam ustreza. Vsa vprašanja so v španščini. Njihov prevod je v Prilogi na koncu tega opisa.
Po vsakem ogledu video oglasa dobite po 3€ na vaš račun , potem ko ste odgovorili na vsa vprašanja. Če na vprašanje ne označite odgovora morate iti zopet na začetek vprašanja. Dnevno zaslužite 5 x 3€ =15 €, oz. v enem mesecu je 15€ x30 = 450 €.
Izplačilo je samodejno vsakega 6. dne v tekočem mesecu, ko presežete znesek 300 € ,na vaš PayPal račun, ki ga vpišete po registraciji v vaš Profil- »Perfil«.
Za vsakega novega uporabnika, oz. ocenjevalca tega sistema , vpisanega preko vašega Linka , dobite začetni bonus 3€ in še 15 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} od vsega njegovega zaslužka, kar se pripiše na vaš račun. Vsak nov uporabnik – ocenjevalec mora biti obvezno registriran samo prek svojega IP naslova. Lahko pa sodeluje v več projektih. Če nimate svojega prenosnika se lahko vpišete v sistem prek IP v kaki knjižnici ali pa v Bifeju, ki imajo Wi-Fi povezavo.

Strogo je prepovedana uporaba SAMO enega računalnika za več ocenjevalcev ali sorodnikov teh TV oglasov. Vsak mora imeti svoj računalnik s svojim IP naslovom. Kazen je izključitev iz sistema pri uporabi enega in istega računalnika z istim IP naslovom za več uporabnikov, oz. ocenjevalcev teh video oglasov.

2. Navodila za vpis in gledanje video oglasov

Za vpis v to Spletno Anketo kliknete na prejeti priporočilni Link iz moje Epošte, oz. ga prenesete v Fire Fox:

Takoj dobite povratno obvestilo na vašo E-pošto z oznako, da morate klikniti na spletni naslov : www. Allencuestas.com.

Pojavi se spletna stran ALLENCUESTAS.COM- Sistem za marketinške raziskave . Kliknete zgoraj v okence : »Registrate« ( registriraj se ) in nato vpišete v Tabelo naslednje podatke za vpis – s Prevodom :

1. Uporabniško ime – Username > NOMBRE DE USUARIO
2. Geslo (vpišite vsaj 8 črk ali simbolov ) > Contraseña:
3. Ponovitev gesla: > Repetir la contraseña:
4. Epošta- vaš Email : > Dirección de correo electrónico:
5. Ime : > Nombre:
6. Priimek: > Apellido(s):
7. Datum rojstva:Dan-mesec – Leto > Fecha de nacimiento d/m/y:
8. Država: > País: Slovenija
9. Pokrajina: > Estado/Provincia: npr. Osrednja
10. Kraj bivanja : > Ciudad:vaše mesto
11. Št. telefona > Teléfonoo: 00386 XX xxxxxx
12. KLIKNETE : Siguiente – (naslednji )

Kasneje po vpisu v svoj profil- »Mi perfil« vpišete še podatke za dvig:
PayPal: vpišete vaš Email prijavljen pri virtualni banki wwwPayPal.com Payza: vpišete vaš Email prijavljen pri virtualni banki http://www.Payza.com
Takoj potem po kliku , »Siguiente«,(potrditev ) dobite potrditveno E-pošto na svojo spletno E-pošto. Na njej kliknete na njihov napisan Link: http://allencuestas.com. Pojavi se nova spletna stran,kjer na desni zgoraj piše Registrato. Klinete nanj in nato Desno zgoraj v Okvir vpišete vaše Uporabniško ime in vaše Geslo. Potrdite z Iniciar sesion ( začni sejo ) . Ko se pojavi vaša spletna stran , kliknete na : Iniciari la encuesta (začetek ankete) v temnem polju in pojavi se 5 video oglasov, označenih s : Pasar a las preguntas (preskoči na vprašanje ) v modrem okvirju desno spodaj. . Kliknete na prvega , da se pokaže VPIŠEMO NAŠ EMAIL
Top of Form
Bottom of Form
Restablecer > KLIKNI in dobiš po Emailu nazaj njihovo novo GESLO , ki ga ponovno vpišeš v INICIAR SESION na desni zgoraj: Najprej uporabniško ime , nato pa še novo geslo. Potem ponovno potrdimo na INICIAR SESION v modrem okencu spodaj ,

Pojavi se začetno stran ALLENCUESTAS:COM + Iniciar Encuesta v viola okvirju na levi strani na katerega zopet kliknemo in dobimo stran s 5 modrimi okvirji za gledanje TV oglasov. Z naslovom :
ALENCUESTAS.COM
Su opinion es impotrante para nosotros

Navedenih je 5 naslovov, cena 3 evre in kliknete za začetek ogledov na Pasar a la preguntas. . Pritisnemo na prvi Okvir pod »Operation« in začnemo z gledanjem 1. TV oglasa , nato pa še odgovore na vprašanja v krogcih. Nadaljujemo pstopek do konca 5. TV videa.

Ura preklopa za naslednje tv ogledeni opolnoči , ampak je to 22. Ura. Najhitrejši odziv pri gledanju oglasov je dopoldne , ko so vsi v službah.
Izplačila so avtomatična preko PayPal.com , ko se nabere 300 EUR – pošljete zahtevek za izplačilo do 23. Dne v tekočem mesecu iz poslanega obrazca, prek PayPal .com, kje morate biti vpisani vsi vaši osebni podatki. Možno je izplačilo tudi na vaš Payza.com račun. Izplačila se vršijo vsak prvi teden v naslednjem tekočem mesecu do 6. Dne v mesecu. Do takrat je rok zahtevka za izplačilo. Če ga zamudite zapade celotno izplačilo v naslednji mesec.

3. POMEMBNA OBVESTILA:

Vsak nov uporabnik – gledalec teh Video oglasov je lahko in obvezno registriran samo prek enega svojega IP naslova !!!

Vsak sorodnik sponzorja mora imeti svoj računalnik s svojim IP naslovom. V primeru, da imate v družini še en drug notesnik , se z njim registrirajte preko WI-FI omrežja v kakšni manjši knjižnici ali okrepčevalnici s tem Wi-Fi priključkom. Registrirati se morate na drugi IP, z drugim Uporabniškim imenom, drugim Geslom, drugim Emailom in z drugim PaYPal računom. To storite potem čez 2 dni , ko ste prepričani, da vaš vpis dela nemoteno. V kolikor te zahteve niso izpolnjene je ta član takoj izključen iz nove registracije na istem IP naslovu določenega spletnega operaterja.
Za vsakega Novega uporabnika tega sistema , vpisanega preko vašega Linka , dobite začetni bonus 3€ in še 15 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} od vsega njegovega zaslužka, ki se vpišejo na vaš račun. Delite ta link za povezavo s svojimi prijatelji in znanci s ciljem porasta Vašega in njihovega dohodka , toda z drugimi prijavami na drugih IP naslovih. Čim več jih vpišete pod sabo , tem večjo provizijo dobite tudi od njih. Toda nove vpise začnite šele po 3 dneh od vašega vpisa, da boste obvladali sami celoten ogled video spotov.
Po vpisu v to Spletno Anketo dobite svoj Link za vpis novih članov pod vaš strukturo. Napisan je v stolpcu zgoraj pod oznako : »Socios« ( partnerji ) Kdor je vpisan pod Vas je tukaj prikazan pod njegovim Uporabniškim imenom + njegov trenutni zaslužek ,, da si lahko izračunate svoj zaslužek od njega ( 15 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ) ali 60 evrov na mesec. Od 10 novih članov pod vami tako dobite mesečno kar 600 evrov dodatnega denarja. .
Za novo člane je možen vpis pod mojo referenco

4.DODATNA NAVODILA

Ker so vaši člani –partnerji samov prvi ravnini – pod MANO IN VAMI pod oznako : »SOCIOS » zabeleženi samo z Datumom vpisa in z njihovimi Uporabniškimi imeni ( brez telef. in brez E-pošte),

vas prosim, da mi po vašem VPISU OBVEZNO POŠLJETE E-Pošto
alex.thai.alex@gmail.com
z vašim UPORABNIŠKIM IMENOM ali vašo E-pošto ali Vašim imenom, da bom vedel, kdo se je vpisal pod mano v 1. Ravnini

oziroma boste tudi Vi tako natančno vedeli, Kdo se je vpisal pod Vas in Kdaj. Uporabniška imena so navedena samo za vpise članov neposredno pod vas v 1. Ravnini. Ostale ravnine vpisanih članov za zakrite.
Želim Vam obilo zabave in zaslužka pri gledanju Video oglasov v tem sistemu Družbe Allencuestas.com iz Španije.

5.PREVOD VPRAŠANJ ZA GLEDANJE REKLAM- 5 TV SPOTOV
V španščini, angleščini in slovenščini
1)¿Le ha gustado el vídeo promocional?
1.)Did you like the video?
1. Ali vam je všeč ta promocijski video?
1.Ja, zelo mi je všeč. 2.Video je bil dober. 3.Video je bil dober, vendar mi ni zelo všeč. 4.Ni mi všeč video, ker ni bilo zanimiv. 5.Ni mi bil všeč video, ker je bil zanič.

2) ¿En qué momento comprendió usted qué se publicitaba en el vídeo?
2) At what moment did you understand the video?
2. Kdaj ste razumel pomen Videa?
1.Nemudoma. 2. Po 2/3 časa gledanja videa. 3. Po polovici časa gledanja videa. 4. Na koncu videa. 5. Nisem razumel vsebine videa.

3) ¿Hasta qué punto ha sido interesante el vídeo?
3) To what extent was interesting the video?
3. V kakšnem obsegu je bil zanimiv video?
1. Zelo zanimiv. 2.Zanimiv. 3. Nekoliko zanimiv. 4. Zelo malo bil zanimiv. 5. Prav nič ni bil zanimiv.

4) Puntúe sobre 10 la trama del vídeo.
4) Rate of 10 the video.
4. Ocenite video posnetek od 1 do 10 .
Izberete ustrezen odgovor, od 0 do 10 točk.

5) ¿Hasta qué punto ha sido original el vídeo?
5) To what extent the video was original?
5. V kakšnem obsegu se Vam zdi video originalen?
Izberete ustrezen odgovor, od 0 do 10 točk.

6) ¿Se parecía este vídeo promocional a algunos otros vídeos promocionales?
6) Was the video similar to other promotional videos?
6. Je bil podoben drugim promocijskim videom?
1.Ne, ta video je bil edinstven – enkraten. 2. Podoben je bil drugim videom. 3.Je bil enak kot vsi ostali video posnetki.

7) ¿El producto o servicio publicitados en el dado vídeo promocional han despertado su interés?
7) The product or service advertised in the promotional video have aroused your interest?
7. Ali je ta izdelek ali storitev, ki se oglašuje v tem promocijskem videu, vzbudil Vaše zanimanje?
1. Ta izdelek me je zelo zanimal. 2. Izdelek me je zanimal. 3. Ta izdelek me je malo zanimal. 4. Ta izdelek me sploh ni zanimal.

8) ¿Ha cambiado usted su opinión sobre el producto o servicio después de ver el vídeo promocional?
8) You have you changed your opinion about the product or service after seeing the promo video?
8. Ste spremenili svoje mnenje o izdelku ali storitvi po ogledu tega promocijskega videa?
1. Da, pozitivno. 2. Moje mnenje je enako. 3. Da, negativno.

9) ¿El producto o servicio publicitados es el dado vídeo promocional podrían ser de utilidad para usted, sus conocidos o amigos?
9) The product or service is advertised as promotional video might be helpful for you, your acquaintances or friends?
9. Ali je ta izdelek ali storitev, ki se oglašuje kot promocijski video, lahko koristen za vas, za Vaše znance ali prijatelje?
1.Za mene. 2.Za mene in moje prijatelje. 3. Samo za moje prijatelje. 4. Ni koristen za nikogar, ki ga jaz poznam.

10) ¿Cuál es su opinión sobre los vídeos de publicidad virales
10) What’s your opinion about viral promo videos?
10. Kakšno je Vaše mnenje o virtualni video promociji?
1. Moje mnenje je pozitivno. 2. Moje mnenje je nevtralno. 3. Moje mnenje je negativno.

11) . ¿El humor en los vídeos de publicidad lo/la atrae? Puntúe la utilidad de utilizar el humor en la publicidad.
11) The humor in the ad’s draws you? Score the usefulness of using humor in advertising.
11. Ali Vas Humor v oglasu izčrpa? Ocenite rezultat uporabnosti humorja v tem oglaševanju.
Izberete ustrezen odgovor od 1 do 5 točk

12) ¿Qué cree usted cuál es la duración más adecuada de los vídeos de publicidad?
12) What do you think what is the most appropriate duration of a advertising video?
12. Kaj mislite, kakšen je najbolj primeren čas trajanja video oglaševanja ?
Izberete najbolj primeren čas videa po Vašem mnenju v prikazanih časovnih enotah od 20 sekund do 5 minut .

13) ¿Ve usted la televisión a menudo?
13) How often do you see TV?
13. Kako pogosto gledate TV?
1. Ves čas 2. Ne več kot 30 minut vsak dan. 3. Od 30min do 1 ure vsak dan. 4. Od 2-3 ure dnevno. 5. Od 3-5 ur dnevno. 6. Nekaj dni na teden. 7. Enkrat mesečno. 8. Redko kdaj 9. Nimam TV sprejemnika.

14) ¿Los vídeos de publicidad colocados en Internet llaman su atención?
14) The Advertising videos posted on the Internet calls your attention?
14. Ali oglaševalski video objavljen na internetu pritegne Vašo pozornost?
1.Da. 2.Občasno. 3. Ne tako pogosto. 4. Sploh ne pritegne pozornosti.

Lep pozdrav,
ALEX

Alex res si se potrudil z razlago in opisom vendar iz te moke ni kruha. Rešujem že kakšne tri tedne in sem imel do konca septembra okrog 360 € na tem španskem računu vendar izplačila ni in ni. Zdaj že imam preko 530€.

Imam sodelovca ,ki sluzi cca 4000$ na mesec. Čisto enostavno je in je v tem marketingu že 2 leti(mi pokaže spletno stran in bank account in tudi vsa izplačila).Trenutno je registriranih že 270000 članov in so zgleda vsi zadovoljni.:) zadnji mesec sem tudi jaz prijel in res deluj:)ne služim ravno toliko kot on,ampak sem pa na pravi poti.

Rad pomagam na honda15@gmail.com 🙂
Lp

Vse kar je prelepo, da bi bilo res niti ne poizkusim. Preverjeno deluje reševanje anket pri Mediana in JazVem.

Pri JazVem se mi zdi, da se mi je hitrje nabralo. Že večkrat dobila izplačilo v obliki bonov. Ni veliko, 300€ na mesec ni, je pa za kakšno malenkost vsake toliko na mimovrste ali kje drugje. Možna so tudi izplačila na TRR. Zdaj še ni treba več čakati na katalog za vnovčenje, ampak vnovčiš točke, ko zbereš za najmanj 10€.

Jaz Vem
https://jazvem.si/?Data=referrer{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}7cA277E89C4FB17FD2531EC090E3ADBEDD;xbt{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}7c102

2 meseca delam za lionbridge – internet ads assessor. Plačano je 7,6eur/h efektivnega dela, vse ostalo (izobraževanje, webinarji ipd.) ni plačano. Delo je ok, a ga je malo, po par ur na teden. Je mogoče še kdo tukaj, ki dela za Lionbridge ali mogoče Appen?

Avtorica ponavadi pravijo da največ zaslužiš če na te gn eš državo za pi zd ar ije ,ki jih moraš plačati.
Baje da to drži.
Potrebno bi bilo poizkusit.

New Report

Close