Šmarješke ali dolenjske toplice
Prosim, če mi lahko kdo ki ve in je morda bil že v obeh, svetuje katere naj zberem.
Greva s partnerjem, iščeva hotel z balkonom. Bazeni s kar toplo vodo.
Ogledala sva si te dve, pa me zanima, katere terme so boljše za oddih v dvoje. Rada bi si tudi ogledala kaj lepega od okolice, dobra hrana v hotelu. Sploh kateri hotel zbrat, ker se po internetu ne vidi dobro, kateri je kateri. Obvezen pa balkon.
Res hvala za vsak koristen namig.
lp
midva sva bila tako v dolenjskih kot v šmarjeških, takole ti rečem, šmarješke lepe sobe, balkon, ful ful dobra hrana, okolica super za sprehajat, midva bila jeseni, res mi je tam všeč, razen sama ponudba, imas samo en notranji bazen. v katerem je ogromno bolnikov kateri hodijo na rehabilitacijo, to me nič ne moti, ampak je bazen meni premajhen, pa čuden zrak je spodaj, bila pa sva v hotelu vitarium..dolenjske so pa meni osebno kot tudi partnerju super, ozirom boljše od šmarjeških, bila v hotelu balnea. v suitu, v katerm sva imela kamin, masažno kad, … res super super! hrana je bila več kot odlična, tudi okolica zanimiva, res priporočam ta hotel v dolenjskih!! če rabiš še kaj mi piši tu
To ne drži. Šmarješke toplice imajo dva (2) notranja bazena in enega zunanjega, ki je povezan z vstopom od znotraj. In v zadnjem je, razen ene 1/2 urne animacije, ljubi mir. Voda pa je toplejša, kot v prvem – večjem.[/quote]
ja sem takoj ko sem poslala ugotovila da sem zmotila ja, ima 2 bazena. ampak gužva je meni še vseeno nevem, vsak ima svoje mnenje..
ja se mi zdi da ima navadna sobav hotelu Balnea tudi balkon, najbolje da pošlješ povpraševanje
drugače pa greva midva sedaj jeseni v terme topolščica prvič, baje jih ful hvalijo, je že katera bila?