Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šmarješke ali Dolenjske toplice

Šmarješke ali Dolenjske toplice

Zanimajo me samo savne, kje bom najbolj užival?

Sem z druzino v Balnea ta wkd. Hotel in hrana super. Bazeni in savne pa majhni in strasna gneca. V savnah ne dobis proste lezalke vse zasedano. V finskih pa kar vedra z vodo in potem ljudje kar polivajo po peci, savna mojstra pa nikjer. Na splosno z ljudmi s katerimi sem izmenjala mnenje niso zadovoljni s savno.

Pa ravno zadnjič je en pisal, da so v Dolenjskih – Balnea ful ušmekal.

Full ušmekal so proto tistemu, kar je bilo pred 20 leti. Ima pa Oona kar prav. Bademajstra ni nikoli nikjer, ker verjetno šparajo na zaposlenih in leta po celem kompleksu term. Če je ob 18 uri napovedan recimo tretma z oljem to pomeni, da folk do 18:30 čaka v savni, potem najbolj korajžen stopi ven in začne iskati bademajstra. Ko ga najde ga povpraša kdaj bo tisto olje, nakar se ta.. ah, a je že toliko ura? Večkrat doživeto. V savne puščajo rezgetajoče italijane v kopalkah in z mobiteli. V tihi počivalnici, kjer je na vsake 2 metra znak za tišino folk rezgeta kot v kantini, pa nikjer nikogar ki bi jim povedal, da so idioti. V mali parni savni menda že pol leta ne dela dišavljenje. V glavnem, čedalje bolj zapuščen texas, kjer se očitno nihče ne briga za to, da bi zadeva funkcionirala na kulturnem nivoju.

Terme Krka so pač zelo izgubarska firma in nimajo denarja za prav nobeno posodobitev in ureditev poslovanja. V propadanju že kar nekaj let. Naj jih prodajo kakšnim Rusom, da bo na nivoju. Res poden od podna. Včasih kar ne morem verjet, da je kakšna stvar, ki jo tam doživiš možna v današnjem času. Pa sem velikokrat tam, zaradi bližine.

A je kdo užival v savnanju in “osebni obravnavi” v sklopu wellness ponudbe? Sliši se zelo dobro, ampak še nisem prepričana, da bi se odločila za to … Zato me zanimajo izkušnje, ker ni malo denarja?

se ti posvetijo, jaz sem tako slišala. bila je tam ena znanka, mislim da lani tak čas, po novem letu. nek program razrrupljanja, se mi zdi.

New Report

Close