Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šmarješke toplice ali Dolenjske toplice

Šmarješke toplice ali Dolenjske toplice

Šla bom na rehabilitacijo po poškodbi. Ne vem še ali v Šmarješke toplice ali Dolenjske. Nimam še datuma..

Kako izgleda potek in dan tam. Kaj vse ste imeli s seboj. Hvala

Pojdi v Strunjan,bil v Šmarjeških , terapija podn od podna ker manjka terapevtov

Bila v obojih, Dolenjske so bolj razvpite, boljse mi je bilo v Smarjeskih

Moje dvotedensko bivanje v Šmarjeških je bilo odlično. Jaz priporočam Šmarješke toplice.

priporočam šmarješke so res prima terapevti, prijazni, hrana dobra… dolenjskih še nihče ni pohvalil…Strunjan podn, ker ti Italijani na bazenu “po glavi” skačejo…

s sabo papirologijo glede izvidov…,zdr. izkaznico in osebno, mobi in polnilec, eno majhno torbičko, da ne nosiš po žepih…,  higienske pripomočke, kopalke, kopalni plašč, natikače, adidaske, trenerko in majčke, spodnje perilo in nogavice…. ne se smejat, jaz sem še svoj poušter za spat, ker imam specialnega in dobro spim, po drugih se zbujam z glavoboli…

pa dobro okrevanje želim!

Jaz sem kopalni plašč dobila v zdravilišču. Če boš dobila Šmarješke, si že prej v lekarni vzemi fenistil gel, ker ima velika večina alergijsko reakcijo na vodo zaradi klora. Ti dajo drugače tam tudi za en dan eno tubico, potem pa se zmeni sam s kako sestro, da prinese iz lekarne v NM. Sicer pa so vsi zelo prijazni.

Drugače so terapije od 7h pa 15, 16h. Odvisno kako te razporedijo in koliko terapij imaš. Dobiš prvi dan seznam in se tisti dan malo loviš, potem pa gre. Vazno, da se držiš ur terapij bazena, delovnih terapij in masaž, drugje so vseeno malo prilagodljivi. Nedelje ni terapij, ob sobotah pa si tudi hitro konec, tako da nekateri odidejo domov do ponedeljka zjutraj. Jaz sem doplačala, da sem bila sama v sobi, potem sem imela zaradi tega večjo izbiro za jest, tudi sladice. Tako, da bilo je ogromno vsega.

Sem bila v Šmarjeskih 14 dni.Super! Na vodo v bazenu pa nisem dobila nobene alergije.

Zakon so Dolenjske

Fajn so Šmarješke

Odgovor na objavo uporabnika
hmhm325, 17.03.2025 ob 12:52

s sabo papirologijo glede izvidov…,zdr. izkaznico in osebno, mobi in polnilec, eno majhno torbičko, da ne nosiš po žepih…,  higienske pripomočke, kopalke, kopalni plašč, natikače, adidaske, trenerko in majčke, spodnje perilo in nogavice…. ne se smejat, jaz sem še svoj poušter za spat, ker imam specialnega in dobro spim, po drugih se zbujam z glavoboli…

pa dobro okrevanje želim!

na kondome!

Ne pozabi, 18.03.2025 ob 18:10

na kondome!

Šmarješke toplice ali Dolenjske toplice, 17.03.2025 ob 07:28

Šla bom na rehabilitacijo po poškodbi. Ne vem še ali v Šmarješke toplice ali Dolenjske. Nimam še datuma..

Kako izgleda potek in dan tam. Kaj vse ste imeli s seboj. Hvala

niso slabe.

Šmarješke so zakon. Takoj,ko se prijaviš,ti dajo 14 dnevni razpored terapij in obisk zdravnika.

Vse imaš v hotelu, greš z dvigalom v klet, kjer so terapije in 2 bazena.

Če hočeš svojo sobo, se prej pozanimaj po telefonu.Imaš izbiro z balkonom ali brez.Doplačilo je nekaj čez 300 evrov. Ni res, kot piše ena, da imaš sladice samo, če doplačaš sobo. Vsak dan imaš za kosilo 3 menije, en je vegetarijanski. Poveš natakarju, vzameš samopostrežno solato in juho.

Imajo zelo lep park, ene 100 m stran sta še dva zunanja bazena.

kiki850, 19.03.2025 ob 11:34

Šmarješke so zakon. Takoj,ko se prijaviš,ti dajo 14 dnevni razpored terapij in obisk zdravnika.

Vse imaš v hotelu, greš z dvigalom v klet, kjer so terapije in 2 bazena.

Če hočeš svojo sobo, se prej pozanimaj po telefonu.Imaš izbiro z balkonom ali brez.Doplačilo je nekaj čez 300 evrov. Ni res, kot piše ena, da imaš sladice samo, če doplačaš sobo. Vsak dan imaš za kosilo 3 menije, en je vegetarijanski. Poveš natakarju, vzameš samopostrežno solato in juho.

Imajo zelo lep park, ene 100 m stran sta še dva zunanja bazena.

Kot so meni rekli imajo tisti, ki nič ne doplačajo hrano v restavraciji toplice, jaz ker sem doplačala, sem imela v rest.Lotos. ne vem pa, kako zgleda v tisti restavraciji zraven, prejšna leta na samo zdraviliško zdravljenje nisi imel izbire sladice. Za sobo sem pa jaz klicala takoj, ko sem dobila datum. Za plačat za 14dni je par eur manj kot 400 eur. Dva meseca nazaj.

Se je sigurno podražilo, je že 3 leta od takrat. Pa 2 dni prej sem šla domov.

takle, 19.03.2025 ob 11:45

Kot so meni rekli imajo tisti, ki nič ne doplačajo hrano v restavraciji toplice, jaz ker sem doplačala, sem imela v rest.Lotos. ne vem pa, kako zgleda v tisti restavraciji zraven, prejšna leta na samo zdraviliško zdravljenje nisi imel izbire sladice. Za sobo sem pa jaz klicala takoj, ko sem dobila datum. Za plačat za 14dni je par eur manj kot 400 eur. Dva meseca nazaj.

Doplačala 1posteljno z balkonom 560€ za 14 dni, novembra lani.

Cenejše menda niso imeli.

Novembra, 19.03.2025 ob 17:15

Doplačala 1posteljno z balkonom 560€ za 14 dni, novembra lani.

Cenejše menda niso imeli.

[/quote

Hvala za tole temo, ki me res zanima. Enoposteljna  je kar draga postala. Najcenejša je 502 evra, nisem pa niti spraševala, če imajo kakšno,  ker mi je res predraga. Grem konec drugega tedna, glede na to, da se grem pač pozdravit tja kot tudi tista gospa ki bo z mano v sobi, predvidevam, da ne bova imeli problemov. Seveda pa upam, da se bova celo dobro razumeli. Me pa po svoje veseli, da ni all. inclusive hrane, saj bi tako pojedla preveč.

Jaz upam le, na kar največ terapij in stremim za tem, da najboljše in najhitreje  okrevam.

ena starejša, 19.03.2025 ob 17:47

[/quote

Hvala za tole temo, ki me res zanima. Enoposteljna  je kar draga postala. Najcenejša je 502 evra, nisem pa niti spraševala, če imajo kakšno,  ker mi je res predraga. Grem konec drugega tedna, glede na to, da se grem pač pozdravit tja kot tudi tista gospa ki bo z mano v sobi, predvidevam, da ne bova imeli problemov. Seveda pa upam, da se bova celo dobro razumeli. Me pa po svoje veseli, da ni all. inclusive hrane, saj bi tako pojedla preveč.

Jaz upam le, na kar največ terapij in stremim za tem, da najboljše in najhitreje  okrevam.

Obroke sem imela v restavraciji Lotus. Hrane veliko in dobre. Prigrizkov nisem potrebovala, pa jih sicer obožujem.

Od terapij vseeno ne prićakuj preveč. Potrudi se in sama delaj.

Elektrikevdobiš malo, oziroma namesto 20, 15 min, po 10, celo po 8 min nekatere stvari.

Si na rehabilitaciji kolena, dobiš masažo. Ampak samo stegna poškodovane noge.

To je nesmiselno.

Bolje je 500 € dati za 10 privat fth!!!!

Novembra, 19.03.2025 ob 18:11

Obroke sem imela v restavraciji Lotus. Hrane veliko in dobre. Prigrizkov nisem potrebovala, pa jih sicer obožujem.

Od terapij vseeno ne prićakuj preveč. Potrudi se in sama delaj.

Elektrikevdobiš malo, oziroma namesto 20, 15 min, po 10, celo po 8 min nekatere stvari.

Si na rehabilitaciji kolena, dobiš masažo. Ampak samo stegna poškodovane noge.

To je nesmiselno.

Bolje je 500 € dati za 10 privat fth!!!!

Hvala. Ne pričakujem preveč, vem, da bom morala sama delat. Največ je na meni. Upam, da mi vsaj toliko dajo protivnetno terapijo, da se oteklina malo zmanjša.. Pa da me naučijo vaje, da bom čimprej spet ornk hodila. 🙂 Ravno tako sem  razmišljala, če bo treba raje tistih 500 evrov še za privat terapije, kot tukaj. Lahko je v dvoje v sobi čist vredu, če pa ne, pa saj nisi veliko tam. Vsaka svoj ključ pa menda ja ima.

Bila sem v Smarjeskih 14 dni. Meni je bilo super. Prijazno osebje, terapije sem imela od 7.30 ure do 15. Predno sem odsla sem dobila spisek iz zdravilisca, kaj moram imeti s seboj, poleg kopalk, trenirk..se glede izvidov oz. odpustnice iz bolnice, kontrolnih pregledov..Meni je 14 dni minilo zelo hitro.

Jaz sem bila v Smarjeskih januarja letos. Takoj, ko sem dobila obvestilo nastopa rehabilitacije, sem klicala za enoposteljno sobo. Vzela sem jo v starem delu in na dan doplacala 29,00 eur, v novejsem delu naj bi bila nekaj od 34 ali pa 37 – si res nisem zapomnila, ker sem takoj zagrabila prvo varianto 😁

Megla je, 19.03.2025 ob 18:47

Jaz sem bila v Smarjeskih januarja letos. Takoj, ko sem dobila obvestilo nastopa rehabilitacije, sem klicala za enoposteljno sobo. Vzela sem jo v starem delu in na dan doplacala 29,00 eur, v novejsem delu naj bi bila nekaj od 34 ali pa 37 – si res nisem zapomnila, ker sem takoj zagrabila prvo varianto 😁

Enako, tudi jaz dobila v starem delu, januarja. Zelo možno, da sva se srečevali na terapijah, pa ena za drugo nisva vedeli😉

takle, 19.03.2025 ob 19:03

Enako, tudi jaz dobila v starem delu, januarja. Zelo možno, da sva se srečevali na terapijah, pa ena za drugo nisva vedeli😉

☺️. Haha, cisto mozno 😉

Tudi jaz grem drug teden v Šmarješke. Še  katera?

Meni so bile Šmarješke toplice top.

New Report

Close