Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Šmarješke toplice

Šmarješke toplice

Zanimajo me vaše izkušnje, predvsem v hotelu Šmarjeta. Kako so pazeni? so povezani z hotelom? hrana?

kaj nudijo otrokom ?

lp

Pokliči pa vprašaj!

Iz lastnih izkušenj vem,da so terme Šmarješke odlične. Hotel je povezan z bazeni, dostop do bazenov je možen z liftom, prijazno osebje, hrana odlična v novi restavraciji. Skratka, umirjeno okolje, okoli toplic urejeno za sprehode v naravi, možnost vodenih ogledov okolice, družabni večeri v baru, lepa terasa za kofetkanje in druženje, prav tako dnevni prostor za gledanje tv, internet,branje knjig. Priporočam !

Zelo ok za starejše, hrana, sobe ok, za otroke pa ni nič.

šmarješke so fajn toplice. za odrasle, ki si želijo miru in počitka, otrokom bo pa dolgčas. bazeni so fajn, ampak spet nič za otroke. wellness je super, ampak drag ko žafran.

Vse je povezano, lepa okolica za umirjene sprehode, hrana je vrhunska, res naboljša v vseh hotelih do sedaj, pa sem jih obiskala kar nekaj, bazeni sicer malo starejši, ampak če ni gužve se kar lepo naplavaš. Savne so res čudovite, zelo lepo urejene, čiste, prijetne… Za otroke pa res ni nič, ni igral, ni otroškega bazena skratka ni mišljeno kot družinski hotel.
Hotela Šmarjeta ne poznam, oziroma nevem kakšne sobe imajo, bila sem v novem hotelu mislim, da se mu reče Vitarium ? in sobe so bile top, lepo opremljene, nove, čiste, urejene, bila sva zelo zadovoljna.

Se strinjam z predhodniki in še enkrat tudi jaz poudarjam,da za otroke res ni ničesar.

Je notranji bazen povezan z zunanjim in je ogrevan tudi pozimi?
Je voda čista in ni preveč klorirana?

Termalni zunanji bazen je povezan z notranjima. Fajn je, ker je veliko zelenja, pa ni gužve. TOP za odklop.

Je iz hotela Vitarium prost vstop v fitnes? Torej brez doplačila?

New Report

Close