Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek šMARNA GORA-KATERA POT Z OTROKOM

šMARNA GORA-KATERA POT Z OTROKOM

Rabim pomoč in sicer me zanima katero pot priporočate za na Šmarno goro z 6 letnim otrokom. Jaz in mož sva enkrat šla sama mimo ene gostilne in potem po gozdu gor, ampak ta pot je bila kar strma. Bijim se da bo hčerka prehitro omagala.

Je še kakšna druga pot ?

Mi hodimo s hčerko ( 6 let ) vedno čez Peske.; to je naprej od gostilne Pod Gradom do Tacna, pa še naprej , potem pa vidiš ža avte parkirane ob cesti.
Pot je zelo lepa in mogoče daljša,ampak naša gre gor kot srnica, medtem ko sem jaz premočena za ožet.

Ja čez Peske je kar v redu čeprav malo preveč “prometna”. Jaz bi šla na tvojem mestu kar po makedamski cesti; pri Lipi desno čez vas, nekje vmes se da tudi parkirati, po cesti do zadnje kmetije in po makedamu gor.

Tudi iz Šmartnega je precej lepa pot. Parkiraš avto nekje pri cerkvi ali šoli in potem greš navkreber v gozd (so markacije). V gozdu se poti kmalu ločijo. Levo je Romarska, ki ni strma in je bolj primerna za otroke, desno pa je Partizanka, precej strma, ampak jaz grem po njej tudi s svojim 4-letnikom. Je pa dosti hitrejša od leve.
Uživajte…

New Report

Close