Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Smetarska…

Smetarska…

za mojega zajčka :)))) Se spomniš zajček.. ko smo meli debato o.. smetarjih 🙂 Evo povezava.. na eno takih vprašanj.. o smetarstvu 🙂

http://med.over.net/krtjavendan/read.php?f=1&i=815&t=748

Nočko vsem skupi, jutri zjutraj pa .. nasvidenje 🙂

Jani

Ja, ja, ene smetarske se pa tudi jaz še
spominjam. Pih, smo se takrat nasmejali,
pa nasveti tudi niso bili tako zelo neumni in
na odmet!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

:))))))))))))))9
Jani , hvala ! Lepi spomini……samo veš takrat sem bila na smetarje res jezna . Ko vrag !
Po forumu mi je odleglo :)))))))) precej sem se nasmejala vašim dragocenim nasvetom .
Pismo ej, da si našel tole smetarsko štorijo . Ti zato zajček ( tvoj 🙂 lima nočni cmok :))

Zajci, kaj pa moje izkusnje.. Danes so mi smetarji odpeljali cel kontainer starga klumpa!

Ljubezen je drugo sonce, ježek

He, he, raje me ne vpraši …

uh, ej, glej kolk ti je ura napisala…..si pa res točen, kot vedno, hehe..

no, bistvo je blo, da je zajček kultiviziral smetarje :))) Dobro jutro Marija in en lep… deževen dan 🙂

Ja zajček… me je zanimalo, kaj smo pisali v naših začetkih in je bila tale smetarska z vsemi mogočimi nasveti prav…. luštna 🙂

Jani želi mojemu zajčku dobro jutro in mu lima en jutranji cmok :)))))

mmm. kako me Jani crklja :)))))))
Lepo jutro vsem , pa obilo dobrega razpoloženja !Mojemu Janiju, pa svež , prebujajoč cmok :))

:))))) ja zajček.. kaj se pa pustiš crklat ;)))))))

Jani vrača cmoka zajčku!

He, he, Jani !
Zato, ker je to tako fino in lepo, no :)))))))))) .

Jani, a ti veš, kako ukrotiš žensko ? :))))))))))))))))))))

tkole:

ne s silo ali strahom, ali nadvlado, temveč z nežnostjo, s tvojo lastno ranljivostjo !

Uh to niso moje besede, je pa fino brat..

uau zajči … globoka misel :))

New Report

Close