Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šminka za ustnice

Šminka za ustnice

Rada bi imela šminko za ustnice in to tako, da ne bom po njej imela razpokanih ustnic. Ali sploh kaj takega obstaja, pa ne drage kot žafran?

Hja, poceni in negovalno, pa tudi barvno če želiš….

essence je tako bleščeče barvno in zelo negovalno rdečilo, dobiš v dm za okrog 2 €

Razni lip glossi poceni znamk. V Mullerju so po dva evra recimo.

Sva istočasno pisali. :))

No ja, sej nisem mislila tam za par kovačev, ampak za 50 ojrov pa tud ne.

No, moja izkušnja je pa taka.
Celo srednjo šolo sem se mazala z labello in imela non stop izsušene ustnice. Med študijem kombinirala labello in podobno + šminke in imela non stop izsušene ustnice. Po študiju sem prakticirala le šminke raznih proizvajalcev – bolj izsušujejo tiste, ki naj bi bile bolj obstojne – in imela non stop … se ponavljam. No, čez nekaj let je naneslo, dasem zanosila, zaposredoma in se posledično nisem več šminkala niti mazala z labello. Kriza ene pol leta, ker ustnice so zahtevale svoje, toda potem … milina od ustnic. Nobenega mazanja več, niti pozimi ne. Ustnice so čudovite.

Svinjska mast in med.

moja mati, si je ustnice razvadla, z labelom
vsake pol ure, si jih mora namazat, ker ima drugač čist suhe..
pazite se labela, da se ne navdite…

To se je z Labello zgodilo tudi meni. Trpela sem kar nekaj tednov dokler se mi ustnice niso odvadile. Zdaj uporabljam Laverin bel in ognjičev Alverde stick. Oba super ampak precej draga (okoli 5€). Šminka pa mi je odlična Bourjuis tista na gumbek. Lepa mat kremasta šminka.

Essence lip gloss vsake tolk dam gor

z Labello tud jaz nisem in nisem bla zadovoljna, sem jo že pred leti skenslala

pol življenja uporabljala Loreal (drago), zdaj Essence (1,99 €), se ne lepi na zobe, ni zelo obstojno, je pa super za ustnice, nikoli več izsušene, se pač večkrat namažem…..tudi dlje traja vsebina kot od Loreala. Ni pa šminka, ampak steklena epruvetka s črtalom al kako se temu reče…niso pa močne barve, kar mi celo bolj pristaja…..bolj naravno deluje.

Aha, to bi mi pa bilo verjetno všeč. Bom dobila v DM?

predlagam tudi dober piling iz žličke olivnega olja,žličke sladkorja in žličke medu, piling naredim po celotnem obrazu ali samo po ustnicah….pri meni deluje.Lahko ga delaš vsak teden ker je naraven.Namesto sladkorja pa lahko uporabiš gres,mleko in med.
l.p.

New Report

Close