Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka šminkerski Miki Šarac

šminkerski Miki Šarac

Tako sladkobno in že tisočkrat slišano opravičilo, ki ga imajo moški, ko zapustijo ženo in tri otroke.
Nič nimam proti Tanji Žagar, ona je pač videla v njem neko avtoriteto, seveda ni pomislila na družino, ki jo že ima, toda tako osladne njegove fore, meni niso všeč.
Ne razumem, samo še to se manjka, da nam sporoči, kako je še vedno v dobrih odnosih z ženo in kako se moji, tvoji otroci imajo radi.
Kot slabo napisana, izmišljena zgodba.

ravno za skup sta
zlagana

Šminkerski?? Kako? Meni se on ne zdi nič šminkerski ;))

Ne, se mi ne zdi šminkerski.
Familiarne zadeve me pa en klinc brigajo, če niso moje.

Spomnim se ga iz oddaje Vsak obraz ima svoj glas;)).

Približno dvajset let razlike v letih. To je ena novodobna moda, da si mlado, a ne več prav mlado dekle, dobi nekoga, ki bo imela z njim otroka. In ta nekdo je ponavadi moški, ki ga daje druga puberteta.
Tega je v življenju bilo veliko in to se bo dogajalo.
In to je “šarm” takega moškega, da postane oče otroka, ki ga ima z žensko, ki bi lahko bila njegova hči.
Sindrom upadenega moškega ega.

Poves kaj je rekel oz.povezavo do njegovih besed?

Takšna razlika v letih v večini primerov ne more dolgo dobro funkcionirat . Da ne govorimo, da so tukaj še trije njegovi otroci. Dobra je, da je tako mlada in luštna ženska šla v to zgodbo. Meni se zdi, da se bo nekega jutra zbudila in bo zelo obžalovala svojo odločitev, čeprav jima želim vse dobro. V tej love story pa seveda on izpade marsikaj prej kot zrel, odgovoren moški.

Meni se gravža pomislit, da se je slinil po njej ko je bila praktično še otrok.

Kaj me briga.
Svojo župo bosta sama pojedla.
Pa na žalost njegovi trije otroci iz prvega zakona in bivša žena.
Ki mora gledat in poslušat te osladnosti.
Res je fino, ko si z nekom 20 let, potem si pa manj kot dim…

Ma meni sta ogabna oba, Miki in tisti njegov brat, samo poglejte na slikah, kaki glupi debilni nasmeški od Mikija, pa ta starejši ni nič boljši. Res mi ni jasno, kaj sta Tanja Žagar in pokojna žena od Šarca starejšega videli na njiju:(

Sploh ne spada kot partner k Tanji, ki je na nek način nedolžno bitjece, polno dobre volje.
On pa preračunljiv ostareli “mačo”, ki bi že zaradi svoje družine moral po zakonu narave, dati stran svoje ostarele tace.

Čakte, kva vam zdaj ni všeč??? A je heteroseksualec? A podira babe? A ga vtika v pravo luknjo? Ja?
In kaj vam zdaj kar naenkrat ni všeč? Saj je to vaš ideal pravega moškega! Kaj še hočte??!

Meni ta zagarca ze prej ni delovala najbolj cista. Mediji, ljudje so jo prevec hvalili, nekaj pri njej mi je delovalo zlagano. O boze pa ta hripav medvedov glas. Je pa drgac luskana, ko ne odpre usta in zelo dobro plese. Ne more pa biti vse ok pri njej glede na izbiro partnerja, on pa tud pomoje perverznes, ki jo je se kot najstnico pecal.

On je zapustl BOLNO zeno in tri otroke. Pazi Tanja, da ne zbolis, da se ne zredis…

Ne vem, kaj ta hiperaktivna zenska, ki je skoz naspidirana dela s takim mirnim starckom?? Rabila bi enga mladga zrebca, da skupaj uzivata ne pa penzionista.

Mi ne delujeta za skupaj. Ne po letih, ne po izgledu, ne po značaju. In ne odobravam tega, da je zapustil ženo in otroke in se dotaknjil nje, ki je igriva, po svoje otročja, navihana in polna pričakovanj.
On je absolutno prestar zanjo.

Ali je Rom oz. cigan, kdo ve? Mogoče sint?
Meni zgleda tako, pa še ime se ne sliši ravno slovensko.

V sebi ima makedonsko kri po očetu. Tako izrazito kopijo oče/sin malokdaj srečaš. Je pa bil oče car, saj je doktoriral pri 80 letih.

Bi moral z njo ostati ker je bolna?

celotno civilizacijo je bilo tako, da so stari bogati dedci iskali mlade žene
kaj je tu novodobnega?
že v bibliji je abraham zajahal mlado egipčanko, ker mu stara sara ni mogla otrok dat…. kar je žal rezultiralo v rojstvu islama, ampak to je že druga štorija.

Vsaj on bi lahko imel pamet v glavi, da si ne bi “privoščil” otroka z žensko, ki bi skoraj bila njegova hči.

Ne bi (ni) bil prvi. Takih je na stotine.

Ne bi (ni) bil prvi. Takih je na stotine.
[/quote]

V glavnem so oni nikakvi (na pogled), one lepotice. Redko je on fejst, ona nikakva. Poznam en par (23 let razlike). On še kar, izgleda sicer star (tudi je), ona milo rečeno grda, antipatična. Pa ga tako vrti, da se ljudje samo čudijo.
Tukaj pri Šarcu je tisto prvo. Kako jima pa gre, je čisto njuna stvar.

Bi moral z njo ostati ker je bolna?
[/quote]

Taki ste nekateri, ko mine mladost, mine zdravje, mine lepota, pa hop po novo frkljo. Vidite samo lupino, cesa globljega niste sposobni dojet.

New Report

Close