šminkerski Miki Šarac
Tako sladkobno in že tisočkrat slišano opravičilo, ki ga imajo moški, ko zapustijo ženo in tri otroke.
Nič nimam proti Tanji Žagar, ona je pač videla v njem neko avtoriteto, seveda ni pomislila na družino, ki jo že ima, toda tako osladne njegove fore, meni niso všeč.
Ne razumem, samo še to se manjka, da nam sporoči, kako je še vedno v dobrih odnosih z ženo in kako se moji, tvoji otroci imajo radi.
Kot slabo napisana, izmišljena zgodba.
Približno dvajset let razlike v letih. To je ena novodobna moda, da si mlado, a ne več prav mlado dekle, dobi nekoga, ki bo imela z njim otroka. In ta nekdo je ponavadi moški, ki ga daje druga puberteta.
Tega je v življenju bilo veliko in to se bo dogajalo.
In to je “šarm” takega moškega, da postane oče otroka, ki ga ima z žensko, ki bi lahko bila njegova hči.
Sindrom upadenega moškega ega.
Takšna razlika v letih v večini primerov ne more dolgo dobro funkcionirat . Da ne govorimo, da so tukaj še trije njegovi otroci. Dobra je, da je tako mlada in luštna ženska šla v to zgodbo. Meni se zdi, da se bo nekega jutra zbudila in bo zelo obžalovala svojo odločitev, čeprav jima želim vse dobro. V tej love story pa seveda on izpade marsikaj prej kot zrel, odgovoren moški.
Meni ta zagarca ze prej ni delovala najbolj cista. Mediji, ljudje so jo prevec hvalili, nekaj pri njej mi je delovalo zlagano. O boze pa ta hripav medvedov glas. Je pa drgac luskana, ko ne odpre usta in zelo dobro plese. Ne more pa biti vse ok pri njej glede na izbiro partnerja, on pa tud pomoje perverznes, ki jo je se kot najstnico pecal.
Ne bi (ni) bil prvi. Takih je na stotine.
[/quote]
V glavnem so oni nikakvi (na pogled), one lepotice. Redko je on fejst, ona nikakva. Poznam en par (23 let razlike). On še kar, izgleda sicer star (tudi je), ona milo rečeno grda, antipatična. Pa ga tako vrti, da se ljudje samo čudijo.
Tukaj pri Šarcu je tisto prvo. Kako jima pa gre, je čisto njuna stvar.