Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka šminkerski Miki Šarac

šminkerski Miki Šarac

Hahaha, če je pa ona nedolžno bitjece polno dobre volje, sem jaz hčerka matere Tereze. Ona je totalno preračunljivo in njena dobra volja in prijaznost sta tolk “fake” da bolj biti ne moreta

V glavnem so oni nikakvi (na pogled), one lepotice. Redko je on fejst, ona nikakva. Poznam en par (23 let razlike). On še kar, izgleda sicer star (tudi je), ona milo rečeno grda, antipatična. Pa ga tako vrti, da se ljudje samo čudijo.
Tukaj pri Šarcu je tisto prvo. Kako jima pa gre, je čisto njuna stvar.
[/quote]

Take mamo, ja.,;)

točno to sem jaz razmišljala, kdaj mu je začela postajat všeč?

[/quote]

samo 15 let je razlike, to ni tako strašno veliko.

[/quote]

Najbrž takoj od začetka. Pri 14 letih….

Za sabo ima 24 letnega sina in še dva otroka ter ženo.

Meni je Tanja zelo všeč, izredno simpatična, družabna, zgovorna.
Ni pa mi všeč, da je z njim oz. da je vzela moža in očeta otrokom. Ne razumem, kaj je videla na njem. Meni deluje izredno mladostno, rabila bi enega mladega, ne pa tega starega sivega dedka. Ful se je ujela z Arnejem in meni sta ful lep par.

Žagarca je vidt k dec
izgleda k dec
potem njen grozen glas, da o režanju ne govorim

Ta Miki Šarac že ne sodi k njej. Ona je vsa otroška, ženstvena, tempirana kot bomba, on pa oče treh otrok in mož, ki ima ženo.

Nikakor se ne bi smel dotikati tega mladega, nedolžnega dekleta. Nedopustljivo.

A lahko ena pove, nalepi povezavo do njegovih zadnjih izjav, ki so povod za tole temo. Kaj je bilo takega, da vas je znova vznemirilo. Hvala.

ona pa nedolžna
ta pa je dobra
ha ha

Bi moral z njo ostati ker je bolna?
[/quote]

Zdravstveno stanje, ja, bi moral. V dobrem in slabem, v zdravju in bolezni, kaj vam ni jasno, podpisal je.
Zanimivo se mi zdi tudi koliko dobrih lastnosti pišete ta Tanjo. Je ne poznam, a dejanja govorijo zase. Vem, da se vse da opravičiti, pa kako so vsi happy, pa kako je dobila sina, največje bogastvo. Meni opravilila nič ne pomenijo, dejstva so dejstva.

Toliko simpatij si imela, ki bi lahko prerasle v resnejšo zvezo. A ti si izbrala najslabšega od vseh , ki ti je zamešal pojme in še poročenega in očeta treh otrok. Prav dosti zdrave pameti nima, da to naredi
Ej žagarica, žagarica….?!?

Kaj se pa ti sekiraš zanjo? Al je kaj drugega v ozadju? Tvoja simpatja do Šarca morda? Ker ni logična tvoja diagnoza, da je izbrala “najslabšega od vseh”.

New Report

Close