Smisel kot napoj mladosti
Za to, kako izgledati mlad, poskrbi kozmetična industrija, plastična kirurgija….Poskrbljeno je za zunanji vidik in videz. Pozabljen pa je naš notranji vidik.
Saj je človek, ki je videti mladosten, a v sebi nima smisla, kot mumija.
Izziv družbe je, kako ohraniti pozicijo mladega človeka in ohranjati nenehno prisotnost smisla, saj je to tisto, kar nas pomlajuje, navdaja z življenjsko energijo in seveda preprečuje epidemijo modernega človeka, ki zaradi nesmisla obupuje nad življenjem ter ugaša njegova notranja življenjska energija.
Družina, kot smisel, za marsikoga to več ni, saj moderna družba ne potrebuje družine, saj je posameznik veliko lažje vodljiv in vzgojen v poslušnega potrošnika, če to delo opravlja družba in mediji.
Kaj lahko še človek izbere ?
Uff si izbral temo za pozno uro…
Vprasanje korak naprej..
tudi ce kaj izberes da/ali ne bos potem izlocen iz moderne druzbe? Ali te bojo izlocili drugi ali se bos sam. Smisel izbire je zadovoljstvo – kar je pa razlicno vsakega od nas!
Lahko pogledas na tiste komune v NL kjer delijo prakticno vse dobrine a je druzina/vas vseeno osnovna celica.
V bistvu niti ni tako različno, če ne zadevo ogledaš nekoliko širše.
Vsi ljudje imamo močno izražen občutek pripadnosti in posledično se lahko indetificiramo z družino, širšo družbo, nemara celo s tem forumom 🙂
Ej robi a si ti mislal napisat “Mladost kot smisel življenja?”
Hudič je ja.
Sem brala temo na MONu, kjer ženske na veliko pišejo o tem kake težave imajo zaradi depiliacije intimnih predelov. Kaj vse pretrpijo, da se depilirajo. Menda mladi moški sploh nočejo več žensk, ki mucke nimajo depilirane. Potem pa bereš težave z vneto kožo, mozolji, boleče voskanje… ne moreš verjeti kaj vse pretrpijo po navodilih kozmetike, ženskih revij, reklam.
Za službo seveda mora biti spedenana še vse drugje.
Pranje možgan na sto in en način, če ne bo vzela ne vem kakih preparatov, če ne bo pobarvana, če ne bo uporabila te in te šminke, ne bo dobila službe, ne bo dobila moškega. Bruh bruh.
Če je samska, seveda teroriziranje na polno, da bi morala imet otroke, da kdaj bo predstavila fanta in tako naprej.
Če nisi po smernicah, ki jih te revije, reklame narekujejo. Si out.
Ja in? Eni tipi tudi ko si brado pobrijejo dobijo kake mazolje, pekočo kožo itd…. A jih kdo sili? Danes je svobodni trg, lahko se ne pobrije, pa bo tip pač pofukal prvo ki se bo, ker ga to rajca, konec zgodbe….. tebi je tudi taki pa taki tip moškega všeč, in če lahko dobiš zakaj bi vzela nekaj slabšega….
Tipično žensko, vedno jamrajo v eno smer, kako one morajo, ko pa se gre kaj pričakujejo, pa je vse samoumevno, češ če pa ne bo potem bom pa drugega vzela, simpl…. enako je tu gospodična.
Ja in? Eni tipi tudi ko si brado pobrijejo dobijo kake mazolje, pekočo kožo itd…. A jih kdo sili? Danes je svobodni trg, lahko se ne pobrije, pa bo tip pač pofukal prvo ki se bo, ker ga to rajca, konec zgodbe….. tebi je tudi taki pa taki tip moškega všeč, in če lahko dobiš zakaj bi vzela nekaj slabšega….
Tipično žensko, vedno jamrajo v eno smer, kako one morajo, ko pa se gre kaj pričakujejo, pa je vse samoumevno, češ če pa ne bo potem bom pa drugega vzela, simpl…. enako je tu gospodična.[/quote]
Hja, jaz ne bi vzela tipa, ki bi pričakoval od mene, da se depiliram, on se pa ne bi. Sploh glede na to, da je povprečen moški bistveno bolj kosmat kot jaz. Tako, da naj začne pri sebi.
Je pa problem služba. Tu pa moraš biti marsikje napravljena kot lutka, da te vzamejo.
bistvo smisla je v smislu bistva
simpl
Tipično žensko, vedno jamrajo v eno smer, kako one morajo, ko pa se gre kaj pričakujejo, pa je vse samoumevno, češ če pa ne bo potem bom pa drugega vzela, simpl…. enako je tu gospodična.[/quote]
Hja, jaz ne bi vzela tipa, ki bi pričakoval od mene, da se depiliram, on se pa ne bi. Sploh glede na to, da je povprečen moški bistveno bolj kosmat kot jaz. Tako, da naj začne pri sebi.
Je pa problem služba. Tu pa moraš biti marsikje napravljena kot lutka, da te vzamejo.[/quote]
Kaj če bi vsi tipi rekli da ne bodo vzeli ženske ki ni vsaj enako močna kot oni? 🙂
[/quote]
Tako je. Ženske žrejo tipa do smrti. Oba že par let pred smrtjo (skor 80let oba), pa ga še žre, da se mora dec bol porihtat navidez, da nav tak ukol hodu, da bodo rekl… pa da morta kopalnico, streho prenovit pa vse… Ženske imajo velike in večne zahteve. Moški rabmo pa le žensko, k bo zadovoljna, čeprav je to nedovršnik, zadovoljna ženska ne obstaja, to je tista anomalija v slovenici ZADOVOLJNA… to ne obstaja.
In kaj, če bi vse ženske rekle, da ne bodo vzele tipa, ki enako vitek kot one?
Saj veš, pogledaš okrog, vidiš veliko parov, kjer je on debel, ona vitka. Obratno pa redkokdaj.
Samo ženske smo pač normalne in ne pričakujemo, da se bodo tipi deplirali od nog do glave, čeprav so bistveno bolj kosmati kot smo ženske.
Veš kaj je smešno, da na drugi strani ima pa vsaka profesionalka posel, ne glede na videz, starost, kosmatost… Pravzaprav ene profesionalke v resničnem življenju sploh do fuka neb prišle oz. vsaj ne s takim VIŠJIM profilom ljudi nad sabo. Veš zakaj, zato ker take grdobe neb noben porival, ker je tveganje, da si hudiča nakoplješ preveliko. Če pa plačaš 50eur, pa lohk probaš porint tud debelo prasico, staro 70let al pa grdo k smrt, ampak je vse za sprobat, na grdih še bol stoji, pa res se predajo, oglašajo se kot prašič v klavnici, vendar od ugodja. Plačaš pa je ni terba več vidt. Boš pa eno srednjo žalost porinil “zastonj”, si boš pa napopal hudiča za življenje, bog ne daj da zanosi.
Kar hočm rečt je, da ima vsaka prednosti. Sam ti bi bla rada verjetno všeč bogatim mladim lepotcem.
Imaš tipe k obožujejo kosmate, poglej HAIRY trg. Folk pobere vse živo, bodi naravna kot se počutiš dobro in pravi bo prišel.
Če pa hočeš biti kraljica, da se bodo vsi metali za tabo po cesti, sama pa boš izbrala le princa, potem se moraš pa po SPLOŠNEM mnenju ozirat ane. Bi rada vse, ne gre.
Glede službe pa tudi, ni splošne formule. Samo ti bi bila rada kakšna 1500+/mesec tajnica v uspešni firmi z uspešnim direktorjom kajne, k bi te morda še diskretno zapeljeval, pa igrice… SO delovna mesta, kjer veš, da bo povprečna oz celo grda, kosmata dosti bolj primerna. Npr. te nudijo stabilnost, zadovoljne so že dosti nižjim plačilom, se bol trudijo, so bolj “poštene” in vse. Pač dobro veš kako bodo to dobro skompenzirale. Tako da so kakšne starejše gospe s kosmatimi nogami odlične delovke. Zelo urejena lutka pa večinoma dobi službo zato, ker si jih kakšen obeta, ji prvo da službo za 1-2let pol pa vidi a mu bo uspelo, če ne pa jo sterajo oz. ko se bo postarala/pogršala jo bodo sterali. Grda, kosmata pa že začne na dnu in vlaga v znanja in sposobnosti, tako da ji s starostjo vrednost RASTE.
[img]http://opusteno.rs/slike/2013/03/smesne-slike-17614/kako-zene-vide-muskarca.jpg[/img]
Vic stoletja, sicer pa vsak reče za sebe in somišljenike da so oni normalni 🙂
Nihče te ne SILI se depilirat, ampak PRIČAKUJE, na tebi pa je če ugodiš ali ne, če ne, pač zavestno rečeš tipu ne, to je vse, tiste ki ugodijo, pa kot kaže rečejo zavestno JA, noben jih ni hipnotiziral ali držal pištole na glavo….
Jaz tudi pričakujem da bo ženska urejena, ne rabi bit na nulo depilirana med nogami, oziroma najboljše je, če menjuje, en mesec tak, drugm esec drugače, da ni dolgčas, med opcijami tudi depilacija…. če noče prav, silil je ne bom, samo potem me naj ne sprašuje zakaj mi je ni za nategnit, to je vse 🙂
Kaj misliš, da ženska od tebe ne pričakuje, da boš urejen? Zdaj veš zakaj taka suša pri seksu pri tebi :). Ker očitno nisi urejen.
Jst pa ne prenesem makeupov npr, pa ženske PRAVILNO mislijo, da vsi hočejo makeup… Ampak jaz za ženo iščem eno BREZ MAKEUPA, nič, da je lepo naravna. To mi je HOT as fuck. Tko da kakšna pol misli, da mi bo še bolj všeč, ko vidi da mi je in si da KURBA look gor, fuj.. Tko da cenim tiste, k so tok samozavestne in naravne, da se oblačijo/rihtajo kot jim paše (brez makeupa, nobenih petk, pa normalna oblačila, ne tist WHORE look).
Saj veš, pogledaš okrog, vidiš veliko parov, kjer je on debel, ona vitka. Obratno pa redkokdaj.
Samo ženske smo pač normalne in ne pričakujemo, da se bodo tipi deplirali od nog do glave, čeprav so bistveno bolj kosmati kot smo ženske.[/quote]
In zakaj ne rečejo ?
Če bi rekle, bi to bilo le dobro za moške, ker bi imeli dodaten razlog, da nekaj naredijo zase in za svoje počutje.
Mladost je minljiva in če je s tem tudi naš smisel minljiv, potem bomo bili vedno v strahu pred starostjo in pozabili živeti v mladosti. 🙂
Kaj misliš, da ženska od tebe ne pričakuje, da boš urejen? Zdaj veš zakaj taka suša pri seksu pri tebi :). Ker očitno nisi urejen.[/quote]
Mhm, dobro da ti veš kakšno sušo imam 🙂 Spet probaš trollat… raje se idi depilirat, da boš šiht dobla, edino tak ga kot kaže lahko z obrito pussyko 🙂
Samo ženske smo pač normalne in ne pričakujemo, da se bodo tipi deplirali od nog do glave, čeprav so bistveno bolj kosmati kot smo ženske.[/quote]
In zakaj ne rečejo ?
Če bi rekle, bi to bilo le dobro za moške, ker bi imeli dodaten razlog, da nekaj naredijo zase in za svoje počutje.[/quote]
Za druge ne bi vedela. Zase pa vem, da ne bom moškemu rekla, da se mora depilirat. Ker se mi njegove dlake ne gnusijo. Meni je pomembno, da je umit, čist, opran. Ne čutim pa potrebe, da bi imela depiliranega moškega.
Mladost je minljiva in če je s tem tudi naš smisel minljiv, potem bomo bili vedno v strahu pred starostjo in pozabili živeti v mladosti. :)[/quote]
Vse je minljivo in kaj pol? Najboljše da nehamo živet….. ker smo lahko skoz v strahu 🙂
Haha… se je izdala kakšn šiht oz kako ga proba dobit… Pokaže jo direktorju in pol se ta zgrozi na kosmato in ženska ne dobi službe 🙂
Ne razumem smisla te teme, a se družinski dedci še v varnem zavetju družinskega življenja čutite ogrožene od narcisov, wannabe večno mladih..?
Kr naprej neke depresivne teme odpirate, namesto, da bi se pogovarjali o vaših sanjskih zvezah, lepo vzgojenih otrocih, dobrih odnosih v družini…
Glih to, samo še o neki bolečini razglabljajo. Kot da se človek ne zna niti za 5 min sprostit, skos sam neke probleme išče.
Ja spider ker si bo pa priznal, da se je zajebal 🙂 Radi bi, da se še ostali zajebejo 🙂
Sej sem pa tja kakšen prizna… Clo ena tema je na MONu k je ženska pisala, da ne bi za živo glavo nikol priznala, da ji je žal da ima otroke…
Če hočejo karkoli povedat, lahko največ naredijo z ZGLEDOM. Če bo res nekje tok idealno vse, bomo že opazli pa si zamislili, do takrat pa bolš da so tih.
Breeders.
Forum je zaprt za komentiranje.