Smisel življenja
Kaj pravite,v čem je smisel življenja? Jaz mislim,da v tem,da rastemo,spoznavamo,kopičimo izkušnje in na koncu nas pa ni več.Narava pač.
“Smisel življenja, je ležanje na plaži,…….
hahahahahah, se hecam!!!!!!!
Meni je smisel življenja znati živeti vsak dan posebaj, ne misliti
samo na prihodnost, se ne obremenjevati s preteklostjo in ljubiti!!!!!
lepo si povedala
Smisel življenja zame je izživeti vsak dan posebej … sprejeti vse kar mi ponuja življenje, tako dobre kot slabe stvari, in se ob tem učiti … Smisel življenja je poiskati pravo ljubezen in uživati ob tem krasnem čustvu dan za dnem … ter seveda odkrivanju samega sebe, ker sam sebe odkriješ le takrat, ko se moraš prilagoditi nekomu drugemu … Smisel življenja je narediti novo življenje … narediti en tak čudež kot je otrok in ga uzgojiti tako, da bo preživel v tem svetu in ne bo postal pokvarjen … … In konec koncev, smisel življenja je to, da na koncu, ko se obrneš nazaj in pogledaš na svoje življenje, da ugotoviš, da si zadovoljen …
Lp, Bgv
Smisel življenja?
**** happens, he he he. No saj se hecam. Smisel življenja je….kaj dobrega za pojest in popit…al pa….ležati na sončku in migati s prsti na nogah….al pa čutit kako bije srček od psa, ki ti leži čez noge…al pa uspešno vrtanje po nosu…al pa biti zaljubljen, seveda…al pa vohat pomlad v zraku……
Opa, cenzurirali so me! No, tiste zvezdice pomenijo stvar, ki kot output pride na dan na koncu našega hrbta po tistem, ko smo imputirali energijo v obliki hrane. Srečnežem enkrat na dan, manj srečnim bolj poredko.
Smisel zivljenja zame je, da ko bom stara tik pred smrtjo ne bom rekla zal mi je da sem zivela, temvec bom rekla srecna sem in taka bom umrla.
Smisel življenja zame je, da vsak dan izzivimo do konca, kot, da bi bil to zadnji dan , ki ga zivimo.In se bi lahko nastevala,ampak to je bistvo vsega.
Sara, kako lepo si to povedala. Se podpišem pod tvoj post. Podpišem pa se tudi pod kokin post…kaj dobrega pojest in popit hehe, predvsem pa ne zamudit lepih trenutkov, ki nam jih včasih nudi življenje. Pomlad je lahko tudi sredi zime.
smisel zivljenja je vse,v cemer uzivas in se mas fajn 🙂
Smisel življenja….Hja to bi lahko človek filozofiral. Pomeni, da če imaš zagotovljene osnovne stvari, pa še kaj za zraven, pa okoli sebe ljudi, ki jih imaš rad, pa oni tebe, pa počneš stvari, ki jih rad počneš in ti gre vse kot po maslu. Moj smisel življenja pa je, da vse skupaj uskljajujem v neko zadovoljivo celoto. Enkrat mi gre boljše, drugič slabše. Smisel pa je prav v tem, da se trudim, da bi bilo vedno boljše, lepše, srečnejše. Ja no tko nekako.
Forum je zaprt za komentiranje.