smo na pragu 3. svetovne vojne
močna vedeževalka vanja 5, 27.01.2023 ob 10:58
Kot sem napovedala že pred leti, konec 2020 se začenja kaos, mesece prej napovedala vojno- začetek Donbass, vas zdaj svarim, bližamo se razmahu in širitvi vojne.
Bodite dobri do ljudi in živali ter pripravljeni na vse.
za razum in pravočasno spoznanje, da še več vojne, še več orožja nikoli ni rešitev za mir na svetu!
Pozdravljena vedeževalka,
Prosim za odgovor, če vidite v prihodnost.. Kako in v kolikšnem času se bo razmahnila vojna in ali bomo mi v Sloveniji varni pred njo? Koneckoncev nismo v konfliktu ne z Rusijo ne z ZDA. In mogoče vidite v kolikšnem času se bo razmahnila vojna? V nekaj letih, desetletju ali je bolj oddajleno? Hvala Vam…….
vidim večjo varnost v SLO kot drugje, sploh po večjih evropskih mestih. To sem videla že v napovedi januar 2020, da bo Slovenija neke vrste oaza. Z malo sreče bomo večinsko preživeli. Časa v vizijah ne vidim, samo dogodke. Vidim stopnjevanje vojne in zle sile v ozadju, ki jim je cilj, da z biološkim in težkim orožjem zmanjšajo svetovno prebivalstvo.
močna vedeževalka vanja 5, 27.01.2023 ob 11:49
vidim večjo varnost v SLO kot drugje, sploh po večjih evropskih mestih. To sem videla že v napovedi januar 2020, da bo Slovenija neke vrste oaza. Z malo sreče bomo večinsko preživeli. Časa v vizijah ne vidim, samo dogodke. Vidim stopnjevanje vojne in zle sile v ozadju, ki jim je cilj, da z biološkim in težkim orožjem zmanjšajo svetovno prebivalstvo.
Vedeževalci pa tud vidite vse sam številk za loto ne da bi si zagotovili finančno svobodo ane
Slovenija je tako majhna in nepomembna, da z lahkoto dozivi scenarij kolateralne skode, ko bo Rus vrgel atomsko kot opozorilo in ciljal eno nepomembno Slovenijo, da pokaze, kaj lahko naredi.
Prevec se mesamo v ta spor na napacen nacin! Vojske nimamo, Nato bo branil prvo sebe, potem nas tamale, ce bo se kaj ostalo, tako da, nasa politika bi morala biti ekstremno nevtralna in diplomatska!
ajdneseri, 27.01.2023 ob 12:41
Slovenija je tako majhna in nepomembna, da z lahkoto dozivi scenarij kolateralne skode, ko bo Rus vrgel atomsko kot opozorilo in ciljal eno nepomembno Slovenijo, da pokaze, kaj lahko naredi.
Prevec se mesamo v ta spor na napacen nacin! Vojske nimamo, Nato bo branil prvo sebe, potem nas tamale, ce bo se kaj ostalo, tako da, nasa politika bi morala biti ekstremno nevtralna in diplomatska!
Se strinjam!
Saj smo že v vojni. Prava biološka vojna, mafija proti človeštvu! Atomske pa ne bo, ker imajo vse velesile to orožje in napadalec takoj dobi povračilo. Res se pripravlja ofenziva, ki bi koncem januarja ali v začetku februarja obračunala s črnimi silami. Države, ki bolj pomagajo satanistom, bodo bolj na udaru. Ob koncu polletja bomo že lahko slavili zmago svetlobe nad temo.
Berem, da Ukrajina rabi novih 17 milijard. Prej ni bila vredna počenega groša, sedaj je pa sod brez dna.
KERI KRETTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENIII
Bolj da nič ne spremljaš, ker tako zabitih ljudi ni več nikjer na oblasti kot v EU.
Grem stavit, da je vsak ta drug v EU ali podkupljen ali ustrahovan.
Zmotila se je, 27.01.2023 ob 21:07
Smo že nekaj časa v 3.svetovni vojni, ki se trenutno odvija v Ukrajini, mi se borimo na strani Ukrajine, smo v Natu in kot članica Nata tja pošiljamo orožje Ukrajincem.
Cene gredo gor kot v vojni. Spomnite se stroškov, pa kako se draži hrana in kar se ne ustavi.
Vojn pa res ni težko napovedati. Kdaj bo Rusija stegnila kremple po Evropi, kdaj bo spet vpadla v Evropo kot je na Polsko . 1939 in Finsko l.1940 potem pa leta 1944 kar po vrsti do Ormoža 1945 je bilo le vprašanje časa.
Ampak, saj veste, zgodovina. Kdor prvi napade, izgubi (Napoleon I., Napoleon III., Franc Jožef in Wilhelm II, Adolf Hitler, Benito Mussolini, Srbi 1991, Putin,….) in čas je že, da maščujemo Stalingrad, Kursk, Berlin,…in potisnemo to svojat nazaj v Azijo, kamor spada.
Vesel oče, ki ne mara Rusov
P.S. Mojega pradeda Martin Železnika so Rusi živega zažgali v lazaretu v Przemyślu l.1915…..
- Rothenburg, G. The Army of Francis Joseph. West Lafayette: Purdue University Press, 1976, str. 185.
https://sl.wikipedia.org/wiki/Bitka_za_Przemy%C5%9Bl
Vir:
http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska_dela_1/pdfs/mb11_kosmac-teodor.pdf
https://sl.wikipedia.org/wiki/Seznam_%C5%BErtev_slovenske_osamosvojitvene_vojne