Smo že tako daleč?
Draga moja MajaM*, najbolj nespametno je bežati pred situacijami, ki niso ugodne. Dobra komunikacija je pogoj za razčiščevanje mnogih stvari. To, kar tebe moti, je pač tukaj in totalen nonsens je tiščanje glave v pesek. Morda bo kdo od forumašev s svojim vplivom komu zmanjšal apetit do kokaina ali mu kako drugače pomagal. Zdaj mi je jasno, zakaj so starši običajno zadnji, ki zvedo, da je nekaj narobe z njihovimi otroki. Tistim staršem, ki se spoprimejo s tem problemom takoj na začetku in vanj zavrtajo, se taka slepota pač težko dogodi.
strinjam se z mici! forum je tu zato, da ljudje najdejo takšne in drugačne odgovore. ne bo vedno govora o vsakdanjih, prijetnih in žalostnih zadevah. govora bo tudi o grdih, nelegalnih, grozljivih… zadevah. in meni se zdi smisel foruma prav v tem, da lahko vprašaš tudi tisto, česar sicer nikjer ne moreš. če pa pogledaš na konkreten post, pa itak dobro veš, da ko se nekdo za nekaj odloči, ga jetežko prepričat drugače. tu sta zdaj 2 možnosti. ali nam uspe t, kar je skoraj nemogoče, ali pa kdo vsaj pripomore k varnejši izvedbi zastavljenega. se morda motim?