Smo ženske, stare 40 in več za mlade moške res samo milfice?
Fučka se nam za fraze in lepe besede…Ne ponižujemo se več z ugajanjem moškim in ne igramo več njihovih zasebnih brezplačnih prostitutk v zameno za malo nežnosti… Ker predvsem in zlasti ljubimo sebe in smo se dale na prvo mesto! Najprej želimo ugajati sebi, šele potem vsem drugim!!!
Za nas se življenje šele začenja!!!
https://style.over.net/ste-zenska-stara-40-vec-spoznajte-zakaj-se-zivljenje-za-vas-sele-zacenja/
je.bat ga .. starejši od vas preje umirajo in je izbira manjša kot mlajših ☺
Za mlalde moške ste milfice, vendar le na jeziku, da vas zajebavajo, dotaknili se vas tako ne bi nobeden, za vrstnike ste pa samo stare babe, za kakega šestdesetletnika pa mogoče še katera celo zanimiva. 🙂
40letnice ste itak ze samo stare tetke ki nikol ne boste dobile moža
Po grobem izračunu boš ti ravno pri cirka 60 nehal plačevati preživnino za otroka, ki ti ga je en drug naredil. No, nič čudnega, da je bivša žena pripustila drugega, če se je pa tebi kot vrstnica zdela samo stara baba. Drugače pa newsflash, tebi vse to cepetanje čisto nič ne pomaga, rogov in majhnega pimpeka ne moreš skrit.
Meni so pa starejše všeč na vse načine, pač izkušene in pametne. Vrstnice so nezrele.
, potem ja, sicer pa ne!
Uf, ti moraš bit pa med “tabrihtnimi” fukfehtarji, da so zate današnje 40 letnice zrele. 🙂
No, pri 25, 30 letih govorimo že o zrelih moških in če imajo en normalen odnos do ženske, vključno z milfo, lahko popolnoma zadovoljujoč in prijeten za obe strani. In samski moški pri 25, ki si želi družino, verjetno ne bo zavestno iskal 15 let starejše partnerke … vendar, če se zgodi ljubezen, se pač zgodi.
Tako da ne, nismo samo milfe, ampak tudi in verjetno predvsem milfe. Tako kot za nas toliko mlajši niso potencialni partnerji, ampak dobrodošlo razvedrilo, ne bom napisala ravno toyboy.
Uf, kar trgajo se za vami, se vidi na vsakem koraku…jaooooo:-)
Uf, ti moraš bit pa med “tabrihtnimi” fukfehtarji, da so zate današnje 40 letnice zrele. 🙂
[/quote]
So brihtne, so se losale starih nikakvih dedcev, kot si ti, jim lepo pobrale pol premoženja, tu pa vskočim jaz s svojo mladostjo in privlačnostjo in lahko skupaj uživava plodove njene izkušenosti in dobrih življenjskih potez.
Meni pa 40 letnice niso vsec ker so stare ko zemlja in se v njihovih luknjah nahaja sama pajcevina in so stare,neizkusene, nimajo izkusenj v vezi in jih noben ne mara ker so to navadne stare opravljive tetke ki opravljajo tiste ki imamo familijo in ki nekaj delamo v zivljenju.one pa nic. Tolko v vednost.
[/quote]
Ti kot kastrat pač nisi več dojemljiv za te feromonske zadeve.
[/quote]
So brihtne, so se losale starih nikakvih dedcev, kot si ti, jim lepo pobrale pol premoženja, tu pa vskočim jaz s svojo mladostjo in privlačnostjo in lahko skupaj uživava plodove njene izkušenosti in dobrih življenjskih potez.
[/quote]
A vrstnice te pa ne marajo? 🙂 Ti bi se mamice za zizo držal, če bi se katera najdla? 🙂
To je bilo nekoč, ko stregle stare nikakve dedce 40 let, jim rojevale po 5x in bile cele raztegnjene. Danes se zbrihtajo še pravi cajt in ločijo, pa imajo nekaj od življenja, zato so tudi bolje ohranjene in bolj srečne. Probaj kdaj, meni so veliko boljše.
Pri 40+ letih, se babam čito utrže.
[/quote]
A vrstnice te pa ne marajo? 🙂 Ti bi se mamice za zizo držal, če bi se katera najdla? 🙂
[/quote]
Jaz vrstnic ne maram, ker se še niso zbrihtale. Sej ti si izkusil na lastni koži, ločenec, pa boš tu pamet solil zdaj?
[/quote]
[/quote]
Ste prave feromonke ja, v meno pavzi z uvelimi fračami, visečimi joški in skisanimi beticami. 🙂
Po grobem izračunu boš ti ravno pri cirka 60 nehal plačevati preživnino za otroka, ki ti ga je en drug naredil. No, nič čudnega, da je bivša žena pripustila drugega, če se je pa tebi kot vrstnica zdela samo stara baba. Drugače pa newsflash, tebi vse to cepetanje čisto nič ne pomaga, rogov in majhnega pimpeka ne moreš skrit.
[/quote]
Čakaj, hočeš povedat, da je imel Polarni sij bistveno mlajšo ženo od sebe? Da je ujagal eno mlado naivnico? Ko je pa ta mlada naivnica prišla k pameti, si je pa našla mlajšega moškega in imela z njim otroka. Polarni pa plačuje za tega otroka? Pa pametna bejba. Otroku je zrihtala fajn finančno podporo. Dva fotra.
[/quote]
Ste prave feromonke ja, v meno pavzi z uvelimi fračami, visečimi joški in skisanimi beticami. 🙂
[/quote]
Da.
Better?
[/quote]
Čakaj, hočeš povedat, da je imel Polarni sij bistveno mlajšo ženo od sebe? Da je ujagal eno mlado naivnico? Ko je pa ta mlada naivnica prišla k pameti, si je pa našla mlajšega moškega in imela z njim otroka. Polarni pa plačuje za tega otroka? Pa pametna bejba. Otroku je zrihtala fajn finančno podporo. Dva fotra.
[/quote]
Glede na sinovo starost bi rekla, da je vrstnica – kot sem napisala, ker je vrstnica, se mu je zdela stara baba, pa je moral drug vskočit. Kar se pa ostalega tiče, je pa res. In ja, zelo pametna punca, kapo dol.
Pa verjetno ti je zdaj jasno, zakaj ima toliko povedati čez ženske.
[/quote]
Jaz vrstnic ne maram, ker se še niso zbrihtale. Sej ti si izkusil na lastni koži, ločenec, pa boš tu pamet solil zdaj?
[/quote]Razumem ja, ti rabiš zizo. 🙂 Moški pa vemo, da danes česa bolj nezrelega in norega kot štiridesetletnice ne obstaja, to potrjujejo tudi dnevne teme na forumu, ki jih odpirajo, kot je ta, pa ta je še blaga v primerjavi z drugimi.:-)
Isti koš. Ene so take, druge drugačne, čeprav enako stare. Niso vse tetke, niso vse take in take. Tudi mlajše ženske niso vse enake, ne po izgledu, ne po karakterju. Enako velja za moške, tudi preference so različne. Je pa tako vsak človek ima svojo življensko zgodbo in vsem se vedno ne izide, v življenju so vzponi in padci, nikoli pa ni prepozno, da se pobereš.
[/quote]Razumem ja, ti rabiš zizo. 🙂 Moški pa vemo, da danes česa bolj nezrelega in norega kot štiridesetletnice ne obstaja, to potrjujejo tudi dnevne teme na forumu, ki jih odpirajo, kot je ta, pa ta je še blaga v primerjavi z drugimi.:-)
[/quote]
Ja, jaz mam rad zize, tud 40-letne zato si jih tudi priskrbim, ti pa lepo sineka pedenaj. To je tudi tvoja bivša uredila super, da se ga je losala in ga tebi naprtila, da ima cajt za taprave ljubimce potem in življenje. Tu se vidi njen visok IQ.
S štiridesetletnicami je podobno kot s starimi fukfehtarji: nobeden jih ne povoha, one pa same sebe in okolico prepričujejo, kako so zaželjene.
Forum je zaprt za komentiranje.