Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Smo ženske, stare 40 in več za mlade moške res samo milfice?

Smo ženske, stare 40 in več za mlade moške res samo milfice?

Jaz sem tudi tvojo sintagmo, “da dajo” prevedel v bolj razumljiv jezik. Ni treba, da se počutiš ogroženega.
[/quote]

No, zate pa ne verjamem, da si star 26 … razmišljaš pa v redu in dobro jim vračaš žogice. Ko so že svoje nekje izgubili …
[/quote]Jp, primeren zate, bi se prijel vsake, ki ima še topel curek. 🙂 Je zanimivo to, da fukfehterjev še puhloglavke ne marajo, čeprav b bili še najbolj primeni za njih. 🙂

zgodbe tvoje familije in žlahte ☺
[/quote]
Si se preveć nasajal na konfine, ko te babe zaradi nagravžnosti niso hotele in je pustilo posledice, da vse napisano narobe razumeš. 🙂
[/quote]

No, moram pa priznat, da glede na tvojo zgodbo, ki se ji pol Slovenije reži – da ti je ženo oplodil nekdo drug, ti pa plačuješ preživnino – vsa čast, da imaš še vedno ksiht hodit na mon in recimo na obiske v kampe, kjer se ti hodijo režat mlade ženske, ti pa mrtvo hladen, kao, zanimiv sem ji.

Si se preveć nasajal na konfine, ko te babe zaradi nagravžnosti niso hotele in je pustilo posledice, da vse napisano narobe razumeš. 🙂
[/quote]
si pa čisto ausglajzal ☺☺☺
[/quote]
Sem imel to možnost, za razliko od tebe, ki ti je bila to prirojena danost. 🙂

No, zate pa ne verjamem, da si star 26 … razmišljaš pa v redu in dobro jim vračaš žogice. Ko so že svoje nekje izgubili …
[/quote]Jp, primeren zate, bi se prijel vsake, ki ima še topel curek. 🙂 Je zanimivo to, da fukfehterjev še puhloglavke ne marajo, čeprav b bili še najbolj primeni za njih. 🙂
[/quote]

Lej, on se vsaj sam prime, pri tebi morajo pa celo drugi vskočit. Tale ta nov od tvoje bivše je mlajši ali starejši od tebe? Samo prašam.

Jp, primeren zate, bi se prijel vsake, ki ima še topel curek. 🙂 Je zanimivo to, da fukfehterjev še puhloglavke ne marajo, čeprav b bili še najbolj primeni za njih. 🙂
[/quote]

Lej, on se vsaj sam prime, pri tebi morajo pa celo drugi vskočit. Tale ta nov od tvoje bivše je mlajši ali starejši od tebe? Samo prašam.
[/quote]
sorry … ampak s tem, da se ubadaš s tem polarnim ausšusom … izgubljaš na privlačnosti

si pa čisto ausglajzal ☺☺☺
[/quote]
Sem imel to možnost, za razliko od tebe, ki ti je bila to prirojena danost. 🙂
[/quote]
lubčka .. a je kej bolje ☺

Jp, primeren zate, bi se prijel vsake, ki ima še topel curek. 🙂 Je zanimivo to, da fukfehterjev še puhloglavke ne marajo, čeprav b bili še najbolj primeni za njih. 🙂
[/quote]

[/quote]
Ne glede koliko te žre in se jeznorito trudiš, si prestara zame, za pogovor in druženje pa preveč zblojena in obsedena.

hahaha dragi polarni sij in še neprijavljen za povrhu… krepko se motiš!

tridesetletnik me je pri mojih 44 obdelal ko raketa in rekel, da boljšega f.ka v lajfu ne bo več dobil in mu zares verjamem, ker moja ga zna stisnt, to, kar pa delam oralno, meji na čudež 😉

po letu dni sem ga morala dobesedno zabrisat s sebe, ker so za njim čakali že drugi, veliko bolj interesantni primerki, prav tako en star 28 let, drugi 33 … no, zdaj sem s tem… 33-letnikom 😉

tko da… vsakemu svoje, poleg tega zgledam za pogledat 35 😀 😀 😀
[/quote]Fajn tvoja zrelost, inteligenca in vrednost so izjemni, s tem se upravičeno lahko ponašaš in sanjaš naprej. 🙂

Si ne predstavljam kaj bi počel s tako babo, ki je preneumna, da bi se imel sploh kaj z njo pogovarjat?
[/quote]

srček, očitno ti je v tretjem poskusu le uspelo ločiti živali od rastlin, da si lahko postal na čveku lol…

jah, takole bom rekla: 30-letnik je želel nonstop porivat, ampak še raje od tega je govoril z mano… včasih sva pozabila, da sva se sploh dobila za seks, ker sva se zaklepetala po 3 ure in več, preden sva pristopila h konkretni stvari… pa oba diplomirana, magistrirana, ni da ni 😉

ahahaha… sori, k ti rušim teorijo 😛 vem, kako zna moške bolet, ko se razboli prostata zarad premalo dr*anja in še bolj rednega seksa… pa pleša se začne delat, podbradek, pivski trebuh, dobiš tisti žalostni pogled nedoje*enosti v očeh in si neprivlačen tako za malde kot stare…

no, se znaš pa vsaj duvat na forumih, ampak dvomim, da je to res kaka močna odlika 😀 😀 😀 v psihologiji temu pravijo kompenziranje, kar pogumno poguglaj 😉

Fajn tvoja zrelost, inteligenca in vrednost so izjemni, s tem se upravičeno lahko ponašaš in sanjaš naprej. 🙂

Si ne predstavljam kaj bi počel s tako babo, ki je preneumna, da bi se imel sploh kaj z njo pogovarjat?
[/quote]

srček, očitno ti je v tretjem poskusu le uspelo ločiti živali od rastlin, da si lahko postal na čveku lol…

jah, takole bom rekla: 30-letnik je želel nonstop porivat, ampak še raje od tega je govoril z mano… včasih sva pozabila, da sva se sploh dobila za seks, ker sva se zaklepetala po 3 ure in več, preden sva pristopila h konkretni stvari… pa oba diplomirana, magistrirana, ni da ni 😉

ahahaha… sori, k ti rušim teorijo 😛 vem, kako zna moške bolet, ko se razboli prostata zarad premalo dr*anja in še bolj rednega seksa… pa pleša se začne delat, podbradek, pivski trebuh, dobiš tisti žalostni pogled nedoje*enosti v očeh in si neprivlačen tako za malde kot stare…

no, se znaš pa vsaj duvat na forumih, ampak dvomim, da je to res kaka močna odlika 😀 😀 😀 v psihologiji temu pravijo kompenziranje, kar pogumno poguglaj 😉
[/quote]
Ti ne rušiš nobene teorije in niti prakse, le potrjuješ to kar skoz govorim, da popolnoma usekanih bab, ki bi morale bit zrele glede na leta in imet neko vrednost, pa je nimajo, danes res ne manjka. 🙂

Če pogledam Sahikro, ki je 40 stara in Piquea,ki je 30,se mi zdita čisto ok par. Koliko predsodkov imate nekateri tukaj!

Francoski predsednik in njegova, sicer res malo velika razlika v letih, ampak, če se sicer ujameta, zakaj pa ne? V ljubezni tako ali tako ni pravil.

Fajn tvoja zrelost, inteligenca in vrednost so izjemni, s tem se upravičeno lahko ponašaš in sanjaš naprej. 🙂

[/quote]

[/quote]
(tudi ti) zgubljaš na očarlivosti, ker se ukvarjaš s tem polarnim ausšusom … škoda, pa tako dobro si začela

[/quote]
(tudi ti) zgubljaš na očarlivosti, ker se ukvarjaš s tem polarnim ausšusom … škoda, pa tako dobro si začela
[/quote]
Je primitivno satrino rajcala njena prostaškost, nič presenetlivega in novega. Pa saj imata še privat klepet, morda pa končno dobiš pod stara leta, vse življenje tako željen fu-k, ki ga še nikoli nisi imel priložnosti dobit in doživet.:-)

[/quote]
Je primitivno satrino rajcala njena prostaškost, nič presenetlivega in novega. Pa saj imata še privat klepet, morda pa končno dobiš pod stara leta, vse življenje tako željen fu-k, ki ga še nikoli nisi imel priložnosti dobit in doživet.:-)
[/quote]
ali si me popolnoma zamenjal … ali pa lupaš takšne idiotizme, kot jim ustrezaš ☺

[/quote]
ali si me popolnoma zamenjal … ali pa lupaš takšne idiotizme, kot jim ustrezaš ☺
[/quote]Ja ja saj bo bolš, mi je znano , da so se vse številne, ki so bile s tvojo nagravnožnostjo kot sam poveš, podpisale na vse konfine, ob katere si se drgnil, kot na-fuk nedo-jebane, če povem s tvojimi besedami 🙂

[/quote]Ja ja saj bo bolš, mi je znano , da so se vse številne, ki so bile s tvojo nagravnožnostjo kot sam poveš, podpisale na vse konfine, ob katere si se drgnil, kot na-fuk nedo-jebane, če povem s tvojimi besedami 🙂
[/quote]
buci buci buc ☺☺☺
btw: nisem puhloglavka, ki bi jo tvoje osvajanje podrlo na hrbet ☺

Ja ja saj bo bolš, mi je znano , da so se vse številne, ki so bile s tvojo nagravnožnostjo kot sam poveš, podpisale na vse konfine, ob katere si se drgnil, kot na-fuk nedo-jebane, če povem s tvojimi besedami 🙂
[/quote]
buci buci buc ☺☺☺
[/quote]
Nisi, ampak če spet povem s povzetkom tvojih besed, si zamudil priložnost, da bi bil prav cajt tiho. 🙂

buci buci buc ☺☺☺
[/quote]
Nisi, ampak če spet povem s povzetkom tvojih besed, si zamudil priložnost, da bi bil prav cajt tiho. 🙂
[/quote]
očitno sem pravi čas tipkal prave nagra.vžnosti, da jih povzemaš … btw: ti dovolim neomejeno uporabo, niso avtorsko zaščitene ☺

[/quote]
očitno sem pravi čas tipkal prave nagra.vžnosti, da jih povzemaš … btw: ti dovolim neomejeno uporabo, niso avtorsko zaščitene ☺
[/quote]

Vsekakor, če te ne bi mal demenca j. 🙂

Kaj mlade?

Milfarce ste za vse za moške stare od 15 do konca.Tisti na koncu in zacetku vas samo
Milfarca je vezana ženska stara med 40 – 50, ki potrebuje dva jeba”ča.

[/quote]

Vsekakor, če te ne bi mal demenca j. 🙂
[/quote]
Ne podtikaj svojih težav drugim.
Ne dolgovezi – zaveži

Isto so kot 40 letni moški 20 letnicam. Sugar daddy
Ženska je pa pač sugarmama

Kaj vse ne prebereš ))))))))))))))))))))))))) vsake toliko je kakšen post res čisto slabokrven )))))))))))))))))

Uf, ti moraš bit pa med “tabrihtnimi” fukfehtarji, da so zate današnje 40 letnice zrele. 🙂
[/quote]

Zagotovo se več nafouka, kot ti…..

Uf, ti moraš bit pa med “tabrihtnimi” fukfehtarji, da so zate današnje 40 letnice zrele. 🙂
[/quote]

Zagotovo se več nafouka, kot ti…..
[/quote]Če si 40 letnica ti je za oprostit. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close