Smo ženske, stare 40 in več za mlade moške res samo milfice?
Najbolj da se upišete v kako plesno šolo…drgač pa moški izbirajo, ženske pa izberete…pri teh letih pa veste kakega moškega rabite…al se vam je pa do KONCA ODPELAL…pa velik uspeha…
Lp mitjaA
Koliko enega nakladanja v tem članku ;).
Pa kje jih jemljete ?
Kaj je to nek balzam za dušo zaradi staranja ?
Fajn tvoja zrelost, inteligenca in vrednost so izjemni, s tem se upravičeno lahko ponašaš in sanjaš naprej. 🙂
Si ne predstavljam kaj bi počel s tako babo, ki je preneumna, da bi se imel sploh kaj z njo pogovarjat?
[/quote]
srček, očitno ti je v tretjem poskusu le uspelo ločiti živali od rastlin, da si lahko postal na čveku lol…
jah, takole bom rekla: 30-letnik je želel nonstop porivat, ampak še raje od tega je govoril z mano… včasih sva pozabila, da sva se sploh dobila za seks, ker sva se zaklepetala po 3 ure in več, preden sva pristopila h konkretni stvari… pa oba diplomirana, magistrirana, ni da ni 😉
ahahaha… sori, k ti rušim teorijo 😛 vem, kako zna moške bolet, ko se razboli prostata zarad premalo dr*anja in še bolj rednega seksa… pa pleša se začne delat, podbradek, pivski trebuh, dobiš tisti žalostni pogled nedoje*enosti v očeh in si neprivlačen tako za malde kot stare…
no, se znaš pa vsaj duvat na forumih, ampak dvomim, da je to res kaka močna odlika 😀 😀 😀 v psihologiji temu pravijo kompenziranje, kar pogumno poguglaj 😉
[/quote]
Starost pri moških ne pove dosti o moškem, tudi če je mlad, ker se najdejo praktično v vseh starostnih razponih ogromno takšnih, ki takoj zgrabijo 1. zastonjsko priložnost za seks, pa najsi gre za 20-letnico ali pa 60-letnico, bodisi majhno ali veliko žensko, suho ali debelo, štirioglato ali okroglo…
Jasno pa je, da mora mlad moški nahraniti nečimrnost zrelejše trapaste dame, od katere si obeta seks, z laskanjem, tako da jim govori tisto, kar želijo slišati: seveda, kaj pa drugega kot to, da izgledajo mladostniške, saj če ne bi (v to verjele), ne bi seksale s toliko mlajšim moškimi, a ne… 🙂
Se priblizujem 40etim, vendar zgledam vizuelno tam med 28-30. Tudi postavo inam lepo, pa opazam, da sem zanimiva precej mlajsi populaciji ( pa noben ne ve, da mam solo obveznega otroka). Tako da cetudi emso je visok, izgled pravi drugace;)
Se priblizujem 40etim, vendar zgledam vizuelno tam med 28-30. Tudi postavo inam lepo, pa opazam, da sem zanimiva precej mlajsi populaciji ( pa noben ne ve, da mam solo obveznega otroka). Tako da cetudi emso je visok, izgled pravi drugace;)
[/quote]
Kolko si pa kej visoka?
[/quote]Jp, zgledaš mlajša, tako kot se ti sama vidiš ali tako kot Matjažko pove. 🙂 Drugače pa ne moreš izgledat drugače kot stara baba 40 let, tako je. 🙂
Pa veš koliko vas je, ki povedo tako kot ti, zagotovo vsaga druga, če ne še pogosteje. Se spomnim ene prijateljice bivše, je enako govorila in da ji tako vsi povedo, da je videt mlajša kot je, pa sem se vzdržal, ker je baba že tako grda od nekdaj in res izgleda stara, pošteno stara. 🙂 Pa sem bivšo vprašal kako se njej zdi, potem ko je odšla in je rekla, izgleda stara toliko kot moja mat. 🙂
Ampak tebi ti spomincki nic ne pomagajo. Bivsa ti je nastavla kukavicje in spi*dila, ti pa veselo travmiras, medtem ko 40-letna stara baba f*ka s 23-letnikom, ti se pa samo slinis lahko.
Pa se res bolje počutiš po teh bolnih blodnjah o meni ali ti je še slabše in te še bolj žre, ko veš da nisi v stanju si dobro izmišljat? 🙂
[/quote]Jp, zgledaš mlajša, tako kot se ti sama vidiš ali tako kot Matjažko pove. 🙂 Drugače pa ne moreš izgledat drugače kot stara baba 40 let, tako je. 🙂
Pa veš koliko vas je, ki povedo tako kot ti, zagotovo vsaga druga, če ne še pogosteje. Se spomnim ene prijateljice bivše, je enako govorila in da ji tako vsi povedo, da je videt mlajša kot je, pa sem se vzdržal, ker je baba že tako grda od nekdaj in res izgleda stara, pošteno stara. 🙂 Pa sem bivšo vprašal kako se njej zdi, potem ko je odšla in je rekla, izgleda stara toliko kot moja mat. 🙂
[/quote]
Nisem 40 letna, se pa priblizujem. Da zgledam dosti mlajsa pa ne govorijo samo znanke in prijateljice, pac pa tudi osebe ki jih ne poznam ( npr na razgovorih za sluzbo velikokrat dobim kompliment da zgledam ful mlado, pa ne od moskih, da ne bi takoj kateri forumas pomislil da rece to sam zato da bi me spravil v posteljo. Pa ne samo tukaj… Verjamem pa, da marsikatera tega zeli.
[/quote]
Kolko si pa kej visoka?
[/quote]
Dovolj;)
Jp, zgledaš mlajša, tako kot se ti sama vidiš ali tako kot Matjažko pove. 🙂 Drugače pa ne moreš izgledat drugače kot stara baba 40 let, tako je. 🙂
[/quote]
Nisem 40 letna, se pa priblizujem. Da zgledam dosti mlajsa pa ne govorijo samo znanke in prijateljice, pac pa tudi osebe ki jih ne poznam ( npr na razgovorih za sluzbo velikokrat dobim kompliment da zgledam ful mlado, pa ne od moskih, da ne bi takoj kateri forumas pomislil da rece to sam zato da bi me spravil v posteljo. Pa ne samo tukaj… Verjamem pa, da marsikatera tega zeli.
[/quote]
V redu v redu, realno v obraz ti tako nihče ne bo rekel, jaz tudi ne rečem nobeni. 🙂 Dejansko pa vsaka druga in ceo pogsteje pove popolnoma enako kot ti in babe menda same sebe res tako vidite, druga drugo pa nikakor več ne. 🙂 In resnica je vedno drugačna, brez izjeme in nekako taka kot jo je napisal Matjažko.
Kolko si pa kej visoka?
[/quote]
Dovolj;)
[/quote]
Me zanima če ma kej veze s tvojim mlajšim videzom…
[/quote]
V redu v redu, realno v obraz ti tako nihče ne bo rekel, jaz tudi ne rečem nobeni. 🙂 Dejansko pa vsaka druga in ceo pogsteje pove popolnoma enako kot ti in babe menda same sebe res tako vidite, druga drugo pa nikakor več ne. 🙂 In resnica je vedno drugačna, brez izjeme in nekako taka kot jo je napisal Matjažko.
[/quote]
Ce ti tako reces;)
Zgledati mlajše, kaj to sploh pomeni? . Jaz tud Seb skoz zgledam 20 haha. Pa pr 80 si bom tud zagledala 20.
Vsakič ko se pogledam v ogledalo si rečem u pezda si lepa.
Vprasanje za ženske kaj imaš od tega da skoz kao mlajši zgledaš tvoji organi, koža in pamet so pa vsak dan bolj stari? Wtf?
Veš kaj to pomeni?………………………………………….. Da bo resna sprememba vremena, ker danes jim v vseh temah seka, kako so mlade, lepe in seksi pri štiridesetih. 🙂 Meni se pra fajn zdi, ne rabim več sploh gledat vremenoslovcev, ki zanjo točno napovedat vreme le za nazaj, ampak pridem na mon, pogledam teme in bežno komentraje, pa takoj vem kako vreme bo. 🙂
[/quote]
Uf, mater, tole pa je preciznost, celo do 2 leti natančnost. 😀 Starostna določljivost je mogoče tam 5-10 let, še posebej če gre za zrelejše ljudi, ne pa do 2 leti, lepo te prosim. Hehe Mogoče pa izgledaš mlajša ne samo 28-30, ampak spadaš v kategorijo 27,5-29,5 ali pa še mogoče celo kak mesec manj kažeš. :))
in če že komu prizanašajo leta, smo to ponavadi moški, vsaj v povprečju gledano, ker nimamo hormonskih nihanj, ki so povezane z menopavzo, veliko žensk ‘starostne indice’ zakamuflira z make-upom. Ampak očitno je vse polno žensk, ki domnevno izgledajo mlajše vsaj 10 let, še posebej tiste, ki imate mlajše partnerje in se bojite staranja kot hudič križa. Dajmo, ne se slepit … Noben ne izgleda boljše starejši, če pa že govorimo o čisti fizično-spolni privlačnosti žensk, pa je ta na višku v plodni dobi, mogoče pri 20, po 40 vsekakor ne. 🙂
Zob časa načne vse, tako da pametna ženska ne stavi na izgled ali fasado, ker v spopadu s časom ali z Matildo še ni nihče zmagal. 😉
sem pred časoma spoznal samsko žensko, mamico, kar precej starejšo od mene (10+, sam sem star 26). me zelo privlači, in ne samo zaradi videza (res lepotica, krasna postava, že samo njen pravi ženski stil oblačenja zasenči vse punce mojih let, ki se oblačijo v “moderne” klovnske cunje), ampak ker je odrasla, razumna oseba, sposobna normalenga iskrenega pogovora o čemerkoli. ne igra igric, pove kot si misli, je samozavestna, dobro pozna sama sebe in razumem se z njo bolje kot s katerokoli zmešano kuro v 20ih, ki ne ve, kaj jo privlači, kaj si želi v življenju, kaj ima rada in kaj sovraži.. večina teh punc ne zna niti sama s sabo živeti, kaj šele da bi imela partneja, otroke.
in zato me ta ženska privlači, ker je prerasla otročjo zmedenost in razvajenost. čeprav ne bova nikoli v zvezi, ne samo zaradi let ampak ker sva si po mnogo stvareh različna, se super razumeva, poveva si marsikaj in se tudi zelo privlačiva (intimna nisva, čeprav upam da pride tudi do tega).
največja želja mi je, da bi spoznal žensko, pdoobno kot ona, ki razmišlja kot odrasla oseba, in mlajšo, približno mojih let, saj je moj glavni cilj v življenju imeti punco/ženo in si z njo ustvarit družino. a tako je zelo težko najti, večinoma bluzijo v svojem sanjarjenju. jaz pa dokler ne najdem prave, namesto da se sekiram z mladimi zmedenkami, raje svoj čas namenim ženski, ki je tega vredna.
Jp, zgledaš mlajša, tako kot se ti sama vidiš ali tako kot Matjažko pove. 🙂 Drugače pa ne moreš izgledat drugače kot stara baba 40 let, tako je. 🙂
[/quote]
[/quote]
Super milfa.
Kako in kaj je to full mlada pri 40?
Hahaa, kako sem se nasmejala pri tej temi. Tudi jaz izgledam mlajša, kot sem in dobim veliko pohval ljudi, ki vedo, koliko sem stara, ampak seveda se je treba zavedati, da je to samo točno to: sem stara, ki izgleda zelo dobro za staro. Nikakor pa se ne morem meriti z deset let mlajšo. Enako velja za moške, 50 let star se ne more merit s 35 letnim pa konec. Čisto drugo pa je, ali za svoja leta dobro izgledamo. To se meri ne glede na ostale, mlajše okoli nas. Zame je že marsikdo rekel, da sem lepša zdaj kot pred 20 letimi :))) Ker je lepota drugačna, drugače se nosimo, drugače oblačimo, drugače obnašamo. To je lepota od znotraj, če hočete, ki se lahko lepo kombinira z zunanjo lepoto, saj je absolutno ženska lahko izredno lepa pri 40, 50, celo 60 letih. Fantazirat o tem, da se lahko meri z 20 letnico po zunanjem izgledu…… Zares lepa ženska pri 50 se bo temu samo od srca smejala……
Objektivno merilo zrele lepote je seveda, ali je to milfico dejansko že kdo naskočil mlajši. Moj osebni rekord je 10-, tako da ja, mislim, da sem v redu :)) Da pa bi bilo iz tega kaj več, mora to biti moški, ki ve, kaj hoče in je čustveno stabilen. Teh pa ni. Ne glede na starost. Meni je prav 🙂
no lokalna ex milfa, zgleda sedaj pri 52 letih in 8 letnem fačeku, kot 60+ letnica, njena otroka iz 1. zakona sta eden v restu drugi v It. v komuni, njen ex lover pa je pri svojih 36 letih poročen z 30 letnico in ima 2 otroka.
Milfizem jo je drago stal!
javi se mi na mail ♥
p.s.: sem bolj sramežljiv, tako, da lahko sama prideš k meni v posteljo ☺
“Smo ženske, stare 40 in več za mlade moške res samo milfice?”
Jaz jih sicer še nimam 40, ampak, ja, seveda smo za mlade dečke res samo milfice. Kaj drugega pa bi lahko še bila? Kaj so pa oni za nas? Mulci pač 🙂 A ni to normalno? Seveda, da ne more name gledati kot na sovrstnico, saj tudi jaz nanj ne morem, ker to pač nisva.
Tudi meni dajejo manj let, kot jih imam, pa me je to začelo to po eni strani precej motit (me mlade študentke/študentje vedno tikajo v lokalih in trgovinah) in že par let opažam, da je čas za poostritev sloga oblačenja, kar me zelo veseli v bistvu.
Zdaj je končno tukaj “femme fashion time”, kar pomeni nek lep, damski slog ala Uma Thurman, Cameron Diaz … Geštel imaš, denar imaš, osebni slog imaš, kaj češ boljšega? Najbolj pristno, umirjeno in modno obdobje vseh letnikov, v katerem nameravam maksimalno uživati nekje naslednjih 10, 15 let. Hello, štiridesetka 🙂
Tu pa ocitno vse 40 in 50 letnice zgledajo najmanj 10 let mlajse, zelo kul.
Ja, dejansko danes mnoge 40 letnice izgledajo odlično in mlajše, sploh tiste, ki nimajo otrok. Veliko športajo, potujejo, negujejo se v dobrih salonih, sorazmerno sproščeno živijo in uživajo.
Niso zgarane in utrujene, kot naj bi bila tipična 40-letnica, izmučena od pamžev, gradnje hiše, kreditov, itd.
Dobro si to povedala, sploh za vse “zrele” ženske, ki si gladijo načeto samozavest z mladimi “nezrelimi” moškimi…
“Objektivno merilo zrele lepote je seveda, ali je to milfico dejansko že kdo naskočil mlajši. Moj osebni rekord je 10-, tako da ja, mislim, da sem v redu :)) Da pa bi bilo iz tega kaj več, mora to biti moški, ki ve, kaj hoče in je čustveno stabilen. Teh pa ni. Ne glede na starost. Meni je prav :)”
So taki moški, zagotovo – ampak pač vedo kaj hočejo in česa ne… 😉
Pa še nekaj… Opažam, da ženske velikokrat ocenjujete lastno vrednost skozi spolnost in poželenje moškega. Pravzaprav žalostno.
Forum je zaprt za komentiranje.