Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Smo ženske, stare 40 in več za mlade moške res samo milfice?

Smo ženske, stare 40 in več za mlade moške res samo milfice?

Neee, mladenic26 je ze fajn.

Ja sej to je ravno rajcig. Mlajše so preveč ustrežljive, ve imate pa visoke standarde in veste, kaj hočete.
[/quote]

Hočeš reči nizke standarde.
Človek, s tvojim jezikom je nekaj narobe, vse je treba prevesti iz jezika f.ukfehtarjev v slovenščino. 😉
[/quote]

Moj jezik je čisto v redu, samo ti imaš napačne poglede na stvari. Tebi je priznanje kakršne koli pozitivne lastnosti ženski fehtanje, ker samo to poznaš in si tega vajen, čez to ne moreš. Ampak z zrelimi ženskami nobenega fehtanja ni, ker imajo sproščen neobremenjen odnos do tega in bi tudi prej škodilo kot koristilo.

Brenka na prave strune, a ne?
Še prevod:

Zrela = 40+
Izkušena = ločena po svoji krivdi
Ve kaj hoče = hoče seks
Pametna = lisica
Osvobojena = ločena
Ki se da na prvo mesto = bo po njeno
Visok IQ = si pametna, če mi daš
Visoki standardi = če izbereš mene

… in tako naprej. 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Zame ste zaenkrat “stare koke” 😉 pa brez zamere. Tud moj čas pride ko bom ta postara šampanjc mogu uživat hehehe.

Brenka na prave strune, a ne?
Še prevod:

Zrela = 40+ – Ne drži, tudi 35+ so načeloma zrele, kakšna pa tudi nad 40 ni. Večina je.

Izkušena = ločena po svoji krivdi – pri ločitvi ni krivde, samo pobudnik z dobrimi razlogi. Miles je verjetno ločen na pobudo bivše, pa še tega ni prebolel.

Ve kaj hoče = hoče seks – tudi če noče seksa, zrela ženska bolj ve, kaj hoče, ni povezano

Pametna = lisica – s tem do določene mere strinjam, lisice so bolj pametne od ovac npr.

Osvobojena = ločena – tudi strinjam, pranje gat in trpljenje v slabih zakonih ni svoboda

Ki se da na prvo mesto = bo po njeno – to sploh ni prevod, ampak eno in isto.

Visok IQ = si pametna, če mi daš – zrele ne dajejo seksa, v njem uživajo

Visoki standardi = če izbereš mene – mene izbirajo tudi mlade, čeprav nimajo visokih standardov, jaz jih pa nočem.

… in tako naprej. 😉

To je milesov 20 % natančen slovar, ki več po ve o njem samem.

Tvoj “prevod” je precej podoben Googlovemu.
Imaš vgrajen nek napreden čip, ki realnost pretvori v politično korektno govorico f.ukfehtarja. Rečem “drek”, tvoj algoritem bo to pretvoril v “dišeč izraz človekove notranjosti”… 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Ti imaš čip tipičnega zagrenjenega ločenca. Preboli, saj bo bolje. boš svet videl v bolj pozitivni luči.

In naslednjič si izberi bolj zrelo, tako kot si jih jaz. Se ti bo veliko bolje in lepše izšlo.

Zrelost v tvojem in zrelost v mojem svetu ne pomeni isto. Kvečjemu popolnoma nasprotno.
Tudi najina ciljna skupina žensk je (hvala bogu) popolnoma drugačna. Če verjameš ali ne, meni so bolj všeč tvoje vrstnice – in jaz njim. Taki kot si ti jih žal ne privlačijo, tudi njih privlači zrelost – zato se moraš udinjat starim kokam. 😉

Zrelost v tvojem in zrelost v mojem svetu ne pomeni isto. Kvečjemu popolnoma nasprotno.
Tudi najina ciljna skupina žensk je (hvala bogu) popolnoma drugačna. Če verjameš ali ne, meni so bolj všeč tvoje vrstnice – in jaz njim. Taki kot si ti jih žal ne privlačijo, tudi njih privlači zrelost – zato se moraš udinjat starim kokam. 😉
[/quote]

Miles, star kozel in mlada pipika in mlad bikec in stara kokica so danes običajni pari. Mladino privlači zrelost, starino pa mlado meso. In ne boj se, izraz udinjati bolj paše mladim puncam. Te se morajo bistveno bolj udinjati, da zdržijo seks s starejšimi, ki jim ponavadi še iz ust smrdi 🙂
Si ne predstavljam seksa z enim uvelim mojih let. Pa da ga v navalu strasti čakam in čakam, da mu spet stopi. Vmes naj pa knjigo verem, al kako?

[/quote]

Miles, star kozel in mlada pipika in mlad bikec in stara kokica so danes običajni pari. Mladino privlači zrelost, starino pa mlado meso. In ne boj se, izraz udinjati bolj paše mladim puncam. Te se morajo bistveno bolj udinjati, da zdržijo seks s starejšimi, ki jim ponavadi še iz ust smrdi 🙂
Si ne predstavljam seksa z enim uvelim mojih let. Pa da ga v navalu strasti čakam in čakam, da mu spet stopi. Vmes naj pa knjigo verem, al kako?
[/quote]

Mogoče bi mu pa bol stopil pri mladi, čvrsti in dišeči. Kaj praviš?

[/quote]

Ja, zate so manj izkušene bolj zrele, štekam.

[/quote]

Ja, zate so manj izkušene bolj zrele, štekam.
[/quote]

Predvsem so manj cinične in bolj iskrene. In ne nazadnje – lepše in bolj čvrste.
Ampak, vsak ima svoj okus… 😉

Iskrenost ti je pokazala tvoja bivša, ko se je ločila od tebe.

Ja, verjetno je šla s tabo… 😉

Takrat ti je postala cinična, neiskrena in predvsem nezrela, ker izkušnje gredo s časom v minus.

Ja, verjetno je šla s tabo… 😉
[/quote]

Ne vem, vem samo, da je inteligentna.

A to si se naučil od tvoji ofucanih kok?

Od tebe.

Zrele ženske takih ne prijavljajo.

Daj mali, ne k.urči se preveč, pojma nimaš, ko boš malo starejši in bolj “zrel” boš morda tudi ti prišel do mladega dišečega mesa. 😉 Če ne prej, ko boš hotel svoje inteligentne gene prenesti naprej. Do takrat pa treniraj s starimi kokami. No vsaj zaščite ne rabiš, razen za SPB seveda…

Bojiš se me, zagrenjeni starček, ker ti lahko vsako speljem.

Sva že ugotovila, da mladih ne moreš. Stare pa kar imej. 😉

To si podtaknil ti skozi lastno projekcijo. Značilnost takšnih, ki se počutite ogrožene.

Sam si povedal, da ti z mladimi ne znese, zato pa rabiš materinsko tolažbo… 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close