Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Smo ženske, stare 40 in več za mlade moške res samo milfice?

Smo ženske, stare 40 in več za mlade moške res samo milfice?

Bolj zrele imam raje. Da mi ne znese s katerokoli, je spet projekcija ločenca.

Ja, mlade imajo čist premal celulitisa, pa prečvrste joške… 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Zrele ločenke so povprečno bolj v formi, ker so se skozi bogate življenjske izkušnje naučile, da je šport izjemno koristen. Mladih je manj prišlo do tega spoznanja. Boš o svojem starem neprivlačnem telesu kaj povedal?

Aha. Tebi se dvigne ob cinizmu in “zrelosti” starih kok. Meni pa ob dišeči mladi p.ički.
Plehek sem, priznam. 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Škoda zate, da lastnosti, ki jih ceniš, sam nimaš več in nikoli ne boš več imel.

Dobro ohranjen, 43 letnik, z športno postavo in mladosten po duši, iz resnega stališča niti slučajno ne gledam za svojimi vrstnicami ampak vsaj -10 in še tista mora zgledat 5-10 let mlajša. Ne vidim razloga zakaj bi me morale zanimat 40 letne stare koke….

Thorrr- zato ker si sam star petelin. A mislis da se tvojih 43 let ne vidi? Verjetno ze na kakem botoxu s speglano faco? Sama imam 38 let in ce bi zdaj izbirala bi izbrala mlajsega ker opazam da so moski nas nad 40 ze totalno brez energije.

Moški nad 40 itak že vlečejo po cipresah, so že skor na dveh trejinah svojega življenja, ker umirajo prej, seveda neke energije ne more bit od njih. Ženske iste starosti so šele nekje na polovici, bolje ohranjene, zato tudi živijo dlje.

(76 : 3) x 2 = 51

Kaj v ogledalu vidiš svojega/e ase-;))

? Se ne gledam pogosto v ogledalo ker nisem obremenjena.

[/quote]

40+ = skor 51

Ženske so pri isti starosti od cipres bolj oddaljene, zato tudi lepše ohranjene.

[/quote]

40+ = skor 51

Ženske so pri isti starosti od cipres bolj oddaljene, zato tudi lepše ohranjene.
[/quote]

A jebi ga. Zatajil si boš 14% življenja. Potem ste danes 40 letniki res en qurac vredni, tako kot piše tu zgoraj.

Seveda so brez energije…tud sam to opažam…zato skoraj nimam družbe mojih letnikov…frendice in frende imam stare od 23-33 in nič več…še vedno hodim po glasbenih večdnevnih festivalih, koncertih , eventih itd…na pivo cvetje sem bil med najstarejšimi in v treh dneh spal samo 3 ure. In ko vprašam neznane 20-30 letnike, nisem še od nobenega dobil več kot 33 let, tko da ne bluzi…dobri geni, šport, prehrana, brez sekirancije itd, to vse me naredi 10 mlajšega po videzu…marsikateri 35 letnik zgleda starejši od mene…da ne govorim o zapuščencih in zanemarjencih…

Seveda so brez energije…tud sam to opažam…zato skoraj nimam družbe mojih letnikov…frendice in frende imam stare od 23-33 in nič več…še vedno hodim po glasbenih večdnevnih festivalih, koncertih , eventih itd…na pivo cvetje sem bil med najstarejšimi in v treh dneh spal samo 3 ure. In ko vprašam neznane 20-30 letnike, nisem še od nobenega dobil več kot 33 let, tko da ne bluzi…dobri geni, šport, prehrana, brez sekirancije itd, to vse me naredi 10 mlajšega po videzu…marsikateri 35 letnik zgleda starejši od mene…da ne govorim o zapuščencih in zanemarjencih…
[/quote]

Tko k vsaka mona zgleda mlajša od svoje hčere, tud thorrr zgleda mlajši od žurerskih kolegov :))))))

Babe nad 40 ste za odpis.

Lol patetika, ocitno en v drugi puberteti brez otrok, zene itd….

[/quote]

Se navezuje na uporabnika thorrr

Marsikater zdolgočasen 35-50 letni fotr z zavoženim lajfom in gnilo ženo, bi bil rad v moji koži , brez skrbi…mal povpraši dedce okrog…

Pameten dec. Kaj pa mu bo baba?

Boga zenska ki pristane s tem thorrrom in podobnimi tukaj gor. Najbrz sami speglarji razocarani nad svojim lajfom z glavo v oblakih:) Smeh. Poden od desca. A lahko sam za sebe reces da si gnil?
che cretino!

Narobe, očalarji so vsi po 25-em že poročeni.

Srečna bo tista, ki me bo ulovila…ne pustim se kar tko in kar vsaki…o ne neee….zato sem ostal toliko časa mladosten po duši in po videzu…

A tale je potem za odpis ker je cez 40? Je ze 45
https://www.today.com/style/see-sofia-vergara-try-gorgeous-wedding-dresses-t40371

[/quote]

Ne glede na to, kako zgledaš, si star. A razumeš to?
Da tvoje samovšečne narave in gnilega karakterja sploh ne omenjam.
Si eden tistih, ki se postarajo, brez da odrastejo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close