Smo ženske, stare 40 in več za mlade moške res samo milfice?
Seveda so brez energije…tud sam to opažam…zato skoraj nimam družbe mojih letnikov…frendice in frende imam stare od 23-33 in nič več…še vedno hodim po glasbenih večdnevnih festivalih, koncertih , eventih itd…na pivo cvetje sem bil med najstarejšimi in v treh dneh spal samo 3 ure. In ko vprašam neznane 20-30 letnike, nisem še od nobenega dobil več kot 33 let, tko da ne bluzi…dobri geni, šport, prehrana, brez sekirancije itd, to vse me naredi 10 mlajšega po videzu…marsikateri 35 letnik zgleda starejši od mene…da ne govorim o zapuščencih in zanemarjencih…
[/quote]
Ne glede na to, kako zgledaš, si star. A razumeš to?
Da tvoje samovšečne narave in gnilega karakterja sploh ne omenjam.
Si eden tistih, ki se postarajo, brez da odrastejo.
[/quote]
Star sem samo na osebni, to je pa vse…
Samovšečne narave? Ti garantiram da je samozavesten tip za večino babnic privlačen…samo da ni preveč…jaz mam svoje argumente za svojo prepotentnost, brez skrbi…
No, ti kar povem, da je marsikatera normalna baba popolnoma srečna z večnim otrokom…taki tipi smo odprti za vse, energični humoristi, zajebanti itd…očitno ti pašejo zaprti napol mrtvi dolgočasneži, ki so že pozabili da živijo, kaj šele kaj drugega…
Še kej???
Ne glede na to, kako zgledaš, si star. A razumeš to?
Da tvoje samovšečne narave in gnilega karakterja sploh ne omenjam.
Si eden tistih, ki se postarajo, brez da odrastejo.
[/quote]
Samovšečne narave? Ti garantiram da je samozavesten tip za večino babnic privlačen…samo da ni preveč…jaz mam svoje argumente za svojo prepotentnost, brez skrbi…
No, ti kar povem, da je marsikatera normalna baba popolnoma srečna z večnim otrokom…taki tipi smo odprti za vse, energični humoristi, zajebanti itd…očitno ti pašejo zaprti napol mrtvi dolgočasneži, ki so že pozabili da živijo, kaj šele kaj drugega…
Še kej???
[/quote]
Ne boš verjel koliko zabavnih simpatičnih moških se sprehaja zunaj, ki jim ni treba žaliti drugače mislečih. Nihče nima argumentov za prepotentnost. Kar se mene tiče, so najbolj prepotentni ravno tisti, ki imajo najmanj osnove za to. Največji ljudje v pravem pomenu besede, so bili skromni.
meb so nad 40 zlo všeč sam težko je priti do njih
Še kej???
[/quote]
Ne boš verjel koliko zabavnih simpatičnih moških se sprehaja zunaj, ki jim ni treba žaliti drugače mislečih. Nihče nima argumentov za prepotentnost. Kar se mene tiče, so najbolj prepotentni ravno tisti, ki imajo najmanj osnove za to. Največji ljudje v pravem pomenu besede, so bili skromni.
[/quote]
Izjeme potrjujejo pravilo…
[/quote]
[/quote]
Če bi bil ti “tipđina” za pizdurine, ne bi bil sedaj tukaj in ne ni toliko “čičal” na tem forumu.
[/quote]
Če bi bil ti “tipđina” za pizdurine, ne bi bil sedaj tukaj in ne ni toliko “čičal” na tem forumu.
[/quote]
Dolgo cajta me ni blo ker se mi je vse skup zagablo…hb se je pa slučajno tko izšlo da sm ravno tle gor pred časom našel eno zlo fest mladostno Štajerko…10 let mlajšo, ki zgleda še 10 let mlajša…tko da te moram razočarat..
Kar se pa mene tiče…brez mene je blo tle gor vedno dolgcajt…pa spremljam mon ohoho veliko let z vmesnimi pavzami…zato oladi
[/quote]
Dolgo cajta me ni blo ker se mi je vse skup zagablo…hb se je pa slučajno tko izšlo da sm ravno tle gor pred časom našel eno zlo fest mladostno Štajerko…10 let mlajšo, ki zgleda še 10 let mlajša…tko da te moram razočarat..
Kar se pa mene tiče…brez mene je blo tle gor vedno dolgcajt…pa spremljam mon ohoho veliko let z vmesnimi pavzami…zato oladi
[/quote]
Zagabilo? Ali bil blokiran?
Nad 40 imaš hude mačke, danes če skrbi zase ni pri 40 nič slabša kot pri 25. Lahko prekaša druge veliko mlajše in tudi sebe v mladosti. Seveda pa ima večina tudi karakter bolj razvit.
Nad 50-55 večini začne danes zunanja privlačnost usihat, se mi zdi.
Nekaterim so všeč mlade, drugim starejše ženske, prve zaradi lepote in mladosti, druge zaradi zrelosti in modrosti. Pametnim pa je všeč samo ena v vseh starostnih obdobjih. Skratka ljubezen je več kot samo telo!
Saj ni čudno, da je vse več nesrečnih ljudi, poglejte svoje komentarje…
[/quote]
[/quote]
Pust tle njen kontakt ko ti ne bo več zanimiva:)
Ja, ste milfice. Za poseksat, predvsem za mlajše potrebneže, ki iamjo polna jaj…, nimajo pa ne izkušenj, ne denarja.
25-letna pač nekaj zahteva. Finančno namreč.
55-letna je vesela, da se z njo sploh kdo ukvarja, vesela, da dobi od mladega, zdržljivega-. ki lahko še vsaj dvakrat “ponovi vajo”.
In med mladimi ga ni, ki bi milfici plačal 50 evrov.
1. Ker jim ni treba.
2. Ker nimajo 50 evrov.
Tako pač je, milfe milfaste… Sprijaznite se. Prej se sprijaznite, boljše bo…
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=124&t=11084364
To so ti 40+ letnice… insane inda membraaaaneeee…
Podpišem …
Jaz pri 26 letih iščem samo milfice. Zdaj sem že z drugo po vrsti ( obe stari 40 ) in lahko povem da je sex s takimi ženskami noro dober. Z mladimi puncami ni bilo nikol nič. Lesene, nikakve…
Sej to je fora… Začele ste se cenik in dvigovat kriterije in pm… A hkrati ste stare… Zakaj bi se s tem kdorkoli ubadal, ki ima izbiro?
Mlade so pa lepe in napete, glupe kot k… znajo ugajati, padajo na nežnost ipd… Kure bi pa sam težile in testirale in iskale opravičila za zlo, ki so vam ga storili drugi tipi po principu “vsi ste isti – dokaži nasprotno in opraviči se že vnaprej”…
Zakaj bi za 20let star avto plačal več kot za novega? Samo če ti je fetish, po vsej verjetnosti srednješolska ljubezen neizživeta, drugače nima smisla…
Ženske nad 40 ste pokvarjena roba, žal. Nekdo vas je zavrgel ali pa niste bilo sposobne dobiti oz. obdržati desca. Vsaka, ki toplo ščije in nima dvojno težo bi lahko dobila tipa, ko je bil mlajša, če ga ni je večinoma izključno njena krivda. Sedaj imate pa na izbiro pijance, zafurance (bife, gradbišče, zavod klientela), to seveda nočete, hočete princa, ki bo starikavo telo ljubkoval, polno greznice toxinov in grehov iz preteklosti. Ni hujše nočne more kot pomislek kako stari babi čevlji smrdijo.
Ali imate pa lahko mlajše revne psotavne mladeniče, ki se vas seveda sramujejo, med štirimi stenami pa vas samozavestno obdelujejo kot staro stružnico mladi vajenci. To seveda pomešate s tem kok ste hude. Je pa samo samozavesten ker ga boli kurac kaj si mislite, ve da vam je darilo, samaritansko ga vtika notri še tak nesamozavesten.
Če hočete pa kaj več, ponavadi ločence, večno samske, premožne… morate biti pa tudi same premožne! Stara baba brez denarja je kot tip brez denarja, se izravna. Če hočete pravi fuk ga morate plačat tako al drugače. Se pravi pri 40ih ženske postanete tipi.
Delno se lahko odkupite z dobro zaposljivo izobrazgo, ki teče denar ali pa da ste kaj oz boste podedovale, drugače vam ostane samo forum jamrat kako ni več decov… Da bi šle pa v bife pa vam je pod častju. No in tu je problem, ne srečata se ponudba in povpraševanje ker imate eno najbolj odfukanih krivulj v glav, vrednost vam pada cena pa raste… Za isti denar pa za burek dobiš sladko mladenko, ki vliva optimizma polna naive in sreče, se dobro potrudi in spodbuja. Starke pa bi samo še zbadale in bog ne daj da se kdo približno naveže na vas, ga začnete čustveno izsiljevat, manipulirat, da je joj.
Slovo od mladosti stare kokle, s prazno denarnico bo prazno mednožje razen za smetarje, tem ste še lahko mamice. Ali pa kakim uboščkom.
Sej to je fora… Začele ste se cenik in dvigovat kriterije in pm… A hkrati ste stare… Zakaj bi se s tem kdorkoli ubadal, ki ima izbiro?
Mlade so pa lepe in napete, glupe kot k… znajo ugajati, padajo na nežnost ipd… Kure bi pa sam težile in testirale in iskale opravičila za zlo, ki so vam ga storili drugi tipi po principu “vsi ste isti – dokaži nasprotno in opraviči se že vnaprej”…
Zakaj bi za 20let star avto plačal več kot za novega? Samo če ti je fetish, po vsej verjetnosti srednješolska ljubezen neizživeta, drugače nima smisla…
Ženske nad 40 ste pokvarjena roba, žal. Nekdo vas je zavrgel ali pa niste bilo sposobne dobiti oz. obdržati desca. Vsaka, ki toplo ščije in nima dvojno težo bi lahko dobila tipa, ko je bil mlajša, če ga ni je večinoma izključno njena krivda. Sedaj imate pa na izbiro pijance, zafurance (bife, gradbišče, zavod klientela), to seveda nočete, hočete princa, ki bo starikavo telo ljubkoval, polno greznice toxinov in grehov iz preteklosti. Ni hujše nočne more kot pomislek kako stari babi čevlji smrdijo.
Ali imate pa lahko mlajše revne psotavne mladeniče, ki se vas seveda sramujejo, med štirimi stenami pa vas samozavestno obdelujejo kot staro stružnico mladi vajenci. To seveda pomešate s tem kok ste hude. Je pa samo samozavesten ker ga boli ****** kaj si mislite, ve da vam je darilo, samaritansko ga vtika notri še tak nesamozavesten.
Če hočete pa kaj več, ponavadi ločence, večno samske, premožne… morate biti pa tudi same premožne! Stara baba brez denarja je kot tip brez denarja, se izravna. Če hočete pravi ****** ga morate plačat tako al drugače. Se pravi pri 40ih ženske postanete tipi.
Delno se lahko odkupite z dobro zaposljivo izobrazgo, ki teče denar ali pa da ste kaj oz boste podedovale, drugače vam ostane samo forum jamrat kako ni več decov… Da bi šle pa v bife pa vam je pod častju. No in tu je problem, ne srečata se ponudba in povpraševanje ker imate eno najbolj odfukanih krivulj v glav, vrednost vam pada cena pa raste… Za isti denar pa za burek dobiš sladko mladenko, ki vliva optimizma polna naive in sreče, se dobro potrudi in spodbuja. Starke pa bi samo še zbadale in bog ne daj da se kdo približno naveže na vas, ga začnete čustveno izsiljevat, manipulirat, da je joj.
Slovo od mladosti stare kokle, s prazno denarnico bo prazno mednožje razen za smetarje, tem ste še lahko mamice. Ali pa kakim uboščkom.
[/quote]
Ja. Samske 40 letnice enostavno vec niso materijal za klasicno resno zvezo. Tako v oceh mladcev kot starejsih. Kot si napisal. Postavnih mladcev je taksnih zvez sram. Za kvalificirane starejse pa so prevec domisljave. Do seksa, tako z mladimi kot sterejsimi, seveda z lahkoto pridejo. Samo kaj ko zenska, ki se poda na to pot, hitro spozna, da jo obcasen seks s tipi, ki si z njo ne zelijo prav dosti vec, pac ne izpolnjuje.
Pri 60ih tud vizualno postanejo k tipi.
Na žalost te lastnosti niso prisotne samo pri starkah…
Ko si mlada vsak za tabo žvižga…
Ne razumem zakaj so 40-letnice za odpis? Ne vem zakaj bi morale zgledat kot 20 letnice, če to niso? Ne vem zakaj bi imele 20 letnike? Ne vem katera normalna ženska bi se ukvarjala s šmrkavcem.
Sem stara 40 let in so mi všeč moški stari toliko kot jaz. Je res, da sem v vezi, ampak grem pogosto tudi sama ven in mi ponudb in komplimentov ne manjka. Ženska ki skrbi zase je vedno zaželena.
Tako mlad, pa že teoretičar?
Daj no, prijavi se na kakšne zmenkarije, pa daj gor podatke za “starejšo žensko”, pol pa pridi poročat, kako so take ženske za odpis, pa neprivlačne, pa nimajo upanja, pa kako so vse srečne, da kaj dobijo…
Kislo grozdje, jasno.
Ženske nad 40 imajo tolk mladih fantov na voljo, da se s starimi runklji sploh ne ukvarjajo.
Vecina 40-letnic je kant za spermo. Privlacne za obcasno praznenje jajc, vikend zveze, seks prijateljstva, ipd. In tako se nekaj let, morda desetletje. Vecina. Za kaj vec mora biti pa ze prava zmagovalna kombinacija karakterja, materijalne preskrbljenosti in seveda videza ali vsaj seksipila. Za tiste, ki so v dolgoletnih zvezah je seveda drugace, ker pare povezujejo skupni spomini, otroci, itd.
Saj ne, da moski zenskam to govorijo. Dalec od tega. Marsikateri zacetek, spoznavanje, je sila “klasicen”, tako kot na zacetku resne zveze. Potem pa, cudna rec, a ne, ”zveza” hitro zvodeni. Se preden postane prava zveza. Le zakaj?!? 😉
Obicajna oba hitro vesta, da ne gre za nobeno zvezo. Ampak da gre za bore malo vec od posteljne rekreacije. Vsaj kar se moskega tice. Zenske seveda vidite bolj tiste vecerjice, kak skupni vikend, ipd. Seveda tudi seks, ce je dober. Samo, verjemite, vse to je za moskega zgolj/predvsem “nujno” zlo, cena obcasega fuka. In tako traja dokler traja, Ce nima ne en ne drugi kaj boljsega na vidiku. Vleceta poznanstvo dekler se moskemu vec ne da pretvarjati in tako ali drugace placevati za tisti obcasen fuk. Zenske se navelica. Razen, ce je zenska iz sila posebnega testa. Potem utegne vse skupak trajati, tudi leta. Ampak se vedno bi slo za veliko izjemo, ce bi se vse skupaj razvilo v klasicno resno zvezo s skupnim zivljenjem, ipd. Ponavadi bo spet slo v smer neke vrste obcasnistva. Pa se to, mlajsega “partnerja” kot si zenska zeli, globlja bo morala poseci v lastno denarnico.
Izkusenim zenskam je vse to jasno. Ne delajo si vec utvar. Dobro vedo, da ima vsako taksno znanstvo omejen rok trajanja. Morda si vse skupaj malo bolj po svoje razlagajo. Da lahko s tem zivijo, se bolje pocutijo. Se npr. prepricujejo kako iskana roba so se vedno, da so predobre, prevec izobrazene, bla bla. Moski pa neresni, ipd. Samo kaj ko samski samostojen moski srednjih let zenske vec dejansko ne potrebuje za karkoli drugega kot obcasen seks, malo neznosti, itd. Morda pumpanje ega, ce zapeca kaj posebnega, izrazito mlado, ipd. Odvisno pac od njegovega dometa. Ko pa mu enkrat niti do seksa vec kaj prida ni, ja, potem pa res ni potrebe, da bi si z zenskami delal stroske in zgubljal cas ob prenasanju njihovih muh.
Skratka, res je, tudi 40 letnice so na ceni. Upam pa, da sem vam pomagal razumeti kaj je osnova za to vaso ceno in kaj lahko realno pricakujete, da ne bo potem kaksnih velikih razocaranj. Namrec, lahko se imate cisto cool, ce to vzamete v zakup in izkoristite vrednost, ki se vas se drzi.
Forum je zaprt za komentiranje.