smola pa taka
Punce, moram vam povedat, kaj se mi je zgodilo včeraj……
Z znanci smo se malo zabavali po ljubljanskih lokalih in tudi malo pili. V enem od lokalov sva se z pogledi ujela. Noro! To se mi ni zgodilo že 20 let. Visok, temen…..odhajal je z svojo družbo…se na vratih ustavil in me pogledal! Uff…ker je bilo očitno, da buljiva eden v drugega sem pogled umaknila in se začela pogovarjati naprej z svojimi znanci. Čutila sem, da je še stal nekaj trenutkov pri vratih….nakar je odšel. Pozabila sem na tisti pogled.
Po dobri uri popivanja zamenjamo lokal. Bil je tam z prijateljem. Šla sem mimo, ne znam povedat…….začela sva se pogovarjati…..pozabila sem na svojo družbo….kar naenkrat je bila ura 3 zjutraj in zapirali so lokal…prosil me je za telefonsko in seveda takoj jo je dobil:) Z kratkim pozdravom sva se poslovila.
Danes sem vsa neprespana, grozljivka, vendar dobila sem že 3 njegove sms je!!! Noro privlačna in simpatična si mi…rad bi te videl danes, kadar koli, kjerkoli…samo 3 dni sem še v Ljubljani… 🙂 Pa zopet podoben sms čez nekaj časa…..nakar me prosi, naj ga pokličem da sliši samo moj glas! Svašta……!! Jaz tega nisem navajena in me je totalno vrglo!
No, odpovedala sem sestanke, prej končam službo…..da bom šla domov se uredit, saj sem privolila takoj v zmenek in greva na pozno kosilo.
Punce moje, kaj se mi je zgodilo pri 40-tih! Čisto me je vrglo. Žal pa imam pri tipih smolo, kot vedno…..dela v tujini v legiji :(((((((((((((((((((( in čez 3 dni odhaja nazaj. Kakor koli že, ostanejo nama trije dnevi. Škooooodddaaaaaa! Hvala ker ste me poslušale.
Če nimaš kje doma kakšnega možička ali partnerja…potem seveda POJDI IN UŽIVAJ!! (pa na kondomčke ne pozabi, če bo sila premočna, seveda)
Tujska legija?
A ta izgovor se obstaja?
Po mojem je cist lepo po domace porocen…. >:-)
Drgac pa..za skok v pojstlo je kul, za kej vec ti pa ne priporocam tipa, ki je
pri teh letih v tujski legiji ( tam so bl zgubljenci kot ne), al pa tacga, ki naklada o tem.
Kaj pa vem. Oh, sej drgac ti privoscim sicer…in kosilcek in vse.
Lepo se mejta… 😉
Uživaj te tri dni. Ti privoščim, kaj takega se ne zgodi vsak dan.
Še nekaj. Čez tri dni nam poračaj kako je bilo.
ej draga moja, navaliiiiiiiiiii!!!! pa seveda ne pozabi poročat kako je šlo :))
Reči mu naj ti prizanese z pravljicami!!!! Kot prvo je prava pogodba v tujski legiji podpisana za 5let. Po petih letih se lahko odloči ali bo podaljšal,ali pa končal! Med samim služenjem nimajo nobenih dopustov,razen če je dezertiral. Če je pa res Legionar,kakršenkoli je že,potem bodi sigurna,da zna biti zelo veselo,kondicije ima za tri!! Mogoče pa samo pravljice naklada,vsekakor dobra ideja,mi še ni padla na pamet,jo bom pa v prihodnosti vsekakor uporabil…..
Pri katerih letih se ti to zgodi, sploh ni pomembno, sam da se!!!! Zgrabi ga, daj si duška….ne pozabi na varen sex in uživaj !!!!
Res, izgovora na tujsko legijo ni bilo že en lep čas.
Da ni mogoče kakšen palček od Božička, ki je pozabil skočit na sani.
Če ostane kakšen dan več v SLO, javi, da se še ostale postavimo v vrsto.
I’m hardly waiting…
Polonca nič ne čakaj,kr k meni pridi……….hm…..dobro taktiko ima ta legionar na dopustu.
Oj bivši legionar,
as mogoče kje z goriške – ker u Ljubjano furat se mi glih ne da (sej razumeš, ne – tle mam zrihtano varstvo za moje 4 otroke, pa za moža, pa za psa in mačko, če bi pa proč morala, bi vse to s sabo vlekla)
Malce neprijetno, kaj?
:-))
Z goriške nisem,sem pa iz Ljubljane,pa če je treba pridem kar k tebi domov,mož naj na otroke pazi,mene to ne moti,samo,da bo kopalnica in ena soba prosta,če hoče je pa lahko zraven….pes pa mačka se bosta pa že nekako prenašala!!
zmejnenu :-))
UŽIVAJ!!!! Kkšn kondomček vseen ne pozab – nikol ne veš… Ampak EJ – UŽIVAAAAJ!
Potem pa POROČAJ!
P.S. V mladosti zamujenih norosti ne nadomesti nobena modrost starosti!
Nujno moraš poročati kako je bilo, jaz sen tudi spoznala enega takega, ki je bil v legiji, ma ni bilo slabo……
Saj ni res, da ni dopustov. Poznam tak primer, ki je bil za letošnje novoletne praznike doma.
Lepa pravljica……..napiši še kaj!!
ma ej maya, a si ful potrta, ko ga nisi ti ujela ;))
sej bo enkrat tud zate eden 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.