SMRAD LEVUHARSKI!
Deportirajte Sukićevo, 19.05.2023 ob 13:16
SMRAD LEVUHARSKI!
Poslanka Levice Nataša Sukič se je v podporo prosilcema za azil, ki ju čaka deportacija na Hrvaško, nanj priklenila.
poslanka-levice-se-je-priklenila-na-prosilca-za-azil-to-se-jim-bo-zgodilo-606951
zakaj izganjati ljudi ki zelijo biti tu, uredit mu status, dat mu sluzbo pa naj bo tu, naj dela in placuje za stanovanje , itd….zakaj kreteni izganjate ljudi?
Se ne strinjam z njenim dejanjem, ampak podpiram svobodo, ki jo država nudi, da to lahko naredi. Ne vidim nič posebej napačnega pri tem.
Je pa problem, če kaj doseže s tem, napram npr. kmetom ipd., ki ne morejo doseči nič, ampak to je potem že problem mentalitete vlade, ki se kaznuje pač na naslednjih volitvah.
V državo so prišli ne zakonito in to je kaznivo dejanje. Ta poslanka levice očitno spodbuja kršenje zakonov, ne razumem kaj čaka Policija. Meni je enkrat Policist na Karavankah navijal, da sem kršil zakon in prestopil državno mejo, ko sem šel samo v Kompas shop, bedaki v Policiji. V tem primeru pa Policisti ne storijo nič. Ta država je res postala velika sramota in katastrofa! Policisti bi morali ukrepati in oni vkleniti to poslanko, ker spodbuja ljudi, naj kršijo zakone RS!
Ma kakšen azil, 19.05.2023 ob 17:41
V državo so prišli ne zakonito in to je kaznivo dejanje. Ta poslanka levice očitno spodbuja kršenje zakonov, ne razumem kaj čaka Policija. Meni je enkrat Policist na Karavankah navijal, da sem kršil zakon in prestopil državno mejo, ko sem šel samo v Kompas shop, bedaki v Policiji. V tem primeru pa Policisti ne storijo nič. Ta država je res postala velika sramota in katastrofa! Policisti bi morali ukrepati in oni vkleniti to poslanko, ker spodbuja ljudi, naj kršijo zakone RS!
pa kah bluzis debil, vsakega dat na siht, v metalu v ravnah jih rabijo, v tabu, v leku,….ko bodo dobili prvo placo bodo sami usli cez mejo
A bo svojo sobico odstopila ali kako? Svoje stanovanje. A mogoče tale mlada genracija kaj razmišlja kje bo živela? Bo očka kupil ali babica?
Se bo šla prodajat, da si bo lahko kupila stanovanje za 200.000 tisočakov?
Ali pa so prodani in zato to delajo levaki?
Tale azilant bo lepo dobil stanovanje, ki mu ga bo plačala policija, dobil bo pa še socialno.
A ima tale levičarka enake pravice in ostali Slovenci?
Levak je biti super kul, ČE IMAŠ BOGATEga OČKA ali si sinek, hčerka po poklicu.
Očitno folk nič ne misli v tej državi.